lauantai 17. lokakuuta 2015

Mila 1v.

Meidän karvalapsi täyttää tänään 1 vuotta! Kliseisesti on pakko sanoa, että "mihin se aika on mennyt??" Vastahan se tuli meille pienen pienenä karvapallerona viime joulukuussa, vajaan parin kuukauden ikäisenä. Kuluneeseen 10 kuukauteen on mahtunut paljon, ja täytyy sanoa, että koiran hankkiminen oli kyllä niin oikea päätös, jota ei olla kaduttu hetkeäkään. Mila on tuonut meille ihan älyttömästi iloa ja ihania hetkiä, ja toivottavasti niitä on vielä edessä moniksi vuosiksi! <3 


Tänään juhlitaan Milan synttäreitä ulkoilemalla, leikkimällä, rapsuttelemalla, halimalla ja olemalla yhdessä koko perhe. Synttärilahjaksi hän saa puruluun, joka todennäköisesti on hyvin mieluinen lahja tuolle suursyömärille! :) Muuten viikonlopulle ei ole kovin suuria suunnitelmia. Huomaan, että rennosti ottaminen ja lepäily houkuttaa tällä hetkellä eniten, joten sellaista on varmasti myös luvassa. Eilen tuli käytyä I love me-messuilla, mikä oli tosi kivaa, mutta olin kyllä aika puhki sen jälkeen. Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille, palaillaan maanantaina seuraavan baby updaten kera! Ja ps. Sanokaa, ettei olla ainoita, joiden perheessä muistetaan myös lemmikkien synttärit?! :) 

-Karoliina 

4 kommenttia:

 1. Kyllä ihan ehdottomasti juhlitaan koirankin synttäreitä :) Tehdään kakku nakeista ja muista herkuista ja otetaan viralliset poseeraus- ja puistossariehumiskuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä ettei olla ainoita! :D Meilläkin tehtiin aina ennen maksalaatikkokakku ja nakit oli kynttilöinä, mutta Milan kohdalla ei vielä lähetty siihen, kun se on syönyt vaan kuivamuonaa. Herkkuluu maistui ja pitkät lenkit teki tehtävänsä, vaikutti sankari aika tyytyväiseltä (ja väsyneeltä) päivän päätteeksi! :)

   Poista
 2. Onnea yksivuotiaalle! :) Meilläkin saa koirat aina jotain herkkua synttäripäivinä, joten ehdottomasti juhlitaan niidenkin merkkipäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ja kiitos onnitteluista! :) Kiva kuulla, että sielläkin juhlitaan myös haukkujen merkkipäivät! :)

   Poista