perjantai 2. lokakuuta 2015

Kuukausikatsaus: Syyskuu (2015)

Heippa ja mukavaa perjantaita! Syyskuu on takana, ja lokakuuta viedään jo toista päivää. Lokakuu on meidän "vauvakuukausi", joten tuntuu niin hassulta, että se on nyt täällä! Kun sain tietää olevani raskaana alkukeväästä, lokakuu tuntui vielä todella kaukaiselta, mutta tässä sitä nyt ollaan, ja laskettu aika on jo 24 päivän päässä.. Vauva tuntuu tosin viihtyvän masussa sen verran hyvin, että saa nähdä tuleeko hän maailmaan lokakuun aikana vai vasta marraskuun puolella..Aika näyttää, jännittäviä hetkiä on kuitenkin varmasti edessä! :) Mutta nyt kuitenkin postauksen aiheeseen, eli syyskuun kuukausikatsaukseen. 

Aikaisempia kuukausikatsauksia vuodelta 2015 löytyy alta: 


Syyskuussa...vietettiin Karjalohjan mökillä rapujuhlia. Alla olevasta kuvasta päätellen ei ehkä uskoisi, että minä olin se "selvin päin juhlija"..ilme on sen verran mielenkiintoinen, haha! :D Oli kivat rapujuhlat ja muutenkin hauskaa viettää aikaa yhdessä perheen kanssa! <3Arkipäivät täyttyivät pitkälti gradun kirjoittelusta ennen kuin aloitin mammaloman 21.9 ja palautin gradun ohjaajalle luettavaksi. Syyskuun suosituin postaus oli muuten tämä kuvaus tavallisesta arkipäivästäni! :) Aika hauskaa, että se nousi niin suosituksi.
Kävin graduseminaarissa esittelemässä gradun tulokset ja sain hyvää palautetta nimenomaan tutkimuksen ajankohtaisuudesta sekä tuloksista, mutta myös muutamia korjausehdotuksia liittyen teoriaan. Ennen seminaaria oli ihan pakko ottaa selfie, koska päällä oli kerrankin jotain muuta kuin trikoot ja pitkä toppi, jotka ovat olleet raskausajan #ootd lähes joka päivä! 
Syyskuussa tuli edelleen liikuttua aika aktiivisesti, pääasiassa kävellen ja tehden lyhyitä lihaskuntotreenejä. Käveltyjä kilometrejä kertyi syyskuulta 164! Jep, Suunnon Ambittini on päässyt töihin, vaikkei juoksukilometreja olekaan kerätty enää hetkeen! :) Kesän jälkeen alkoivat houkuttamaan keitot, ja tein ekaa kertaa pitkästä aikaa myös bataatti-porkkana-sosekeittoa. Ah, niin parasta syksyruokaa! <3 Syyskuussa jäin mammalomalle ja shoppailin vauvalle  vaatteita. Kirpparishoppailut osoittautuivat (yllättäen) kannattavimmiksi. Kaikki alla olevat kirpparilta yht. 40€! Luulen, että tulen jatkossakin kannattamaan kirppareita vauvanvaatteita shoppaillessa. Syyskuun viimeisenä viikonloppuna pääsin vielä Houtskäriin nauttimaan saaristoelämästä meidän kakkoskotiin. Aivan ihana viikonloppu vanhempien ja koirien kanssa, ja säätkin suosivat mitä parhaimmalla tavalla! <3Kasvattelin myös ahkerasti masua koko syyskuun ja edelleen! :) Alla oleva kuva on RV 36+0 eli otettu 28.9. Masu tuntuu kasvavan nyt viikko viikolta, kun H-hetki lähestyy!Syyskuun vikana viikonloppuna sain ystäviltä ihanan yllärin Babyshowerit! <3 Edelleen hymyilyttää tuo ihana yllätys! :) Kiitos vielä yllätykseen osallistuneille! <3Syyskuussa näin monia kavereita kävelytreffien merkeissä! Kävelytreffeistä on tullut ihan suosikki tapani nyt, kun juoksutreffit eivät ole ohjelmassa. Monta kärpästä yhdellä iskulla, kun saa liikuntaa ja raitista ilmaa sekä koiran ulkoilutettua samalla kun pääsee vaihtamaan kuulumisia ystävän kanssa! :)Sellaisia juttuja on jäänyt syyskuulta mieleen päällimmäisenä. Kiva kuukausi, joka meni taas todella nopeasti. Mikä siinä on, että aika tuntuu lentävän?? Lentääkö se teillä muilla myös? 

Miten teidän syyskuu meni?  :) Mitä jäi päällimmäisenä mieleen?

Kivaa viikonloppua! Me lähdetään nyt Milan kanssa minnekäs muualle kuin kävelytreffeille aloittamaan perjantain ja viikonlopun vietto! :) 

-Karoliina


Seuraa Instagramissa / Facebookissa / Bloglovinissa Blogit.fi:ssä

8 kommenttia:

 1. Huh, 24 päivää enää, jännittävää!! <3 Hauskaa muuten, tein juuri valmiiksi tällaisen yhteenvetokuvapostauksen omaan blogiin ja julkaisen huomenna. Ajattelin ottaa kuukausittain tavaksi, kun näihin menneisiin tunnelmiin on kiva palata itsekin kuvia katsellessa.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!! AIka menee nopeesti! :) Ja joo, nää tällaiset postaukset on kivoja! Ainakin itselle muisteluun jälkeenpäin, jos ei muuta, haha! Kivaa viikonloppua sinnekin! :)

   Poista
 2. Tsemppiä loppuodotukseen. Nuo kirppisvaatteet muuten vahvistivat mahan muodon perusteella aiemmin tekemääni veikkausta sukupuolesta ;)
  -suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne myös tsempit ja kiitos! :) Juu, tyttöveikkaus ollaan saatu, mutta jos sieltä päättääkin tulla pieni poika maailmaan niin voi olla, että noi vaaleanpunaisimmat vaatteet pääsee uudelleen kierrätykseen! :)

   Poista
 3. Kiva postaus! Äkkiä on aika mennyt ja onnea vielä kerran Gradusta :) Mun syyskuusta jäi lähinnä mieleen, että töitä on tehty. Treenattu ei juurikaan. Syyskuun loppuun iski vielä flunssa, joka onkin jo perinne mulla ja edelleen se on. Maailman tapa varmistaa, ettei se väliin jäävä Mara harmita niin paljon, kun oon vielä kipeäkin? Ihanaa loppuodotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti pääset flunssasta pian eroon ja palailemaan treenirytmiin pikku hiljaa! Kovasti tsemppiä sinnekin!

   Poista
 4. Ihania juttuja syyskuussa! Erityisesti tuo gradun saaminen pakettiin ennen vauvan syntymistä. Loistavaa!! Syyskuusta jäi parhaiten mieleen syyslomailu pohjoisessa.. ja muutoinkin olen ollut vaikuttunut syksyn kauneudesta. Maisemat ovat suorastaan pysäyttäneet rauhoittumaan ja ihailemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, gradun saaminen pakettiin ennen vauvan tuloa oli tavoite ja nyt se näyttäisi onnistuvan, huomenna se pitää nimittäin palauttaa lopullisesti! :) Luonto on tosiaan ollut niin kaunis nyt syksyllä ja teidän syyslomailu maisemat oli kyllä ihan mielettömät!! En yhtään ihmettele, että olit vaikuttunut niistä! :) Ihanaa viikkoa Satu!

   Poista