perjantai 9. lokakuuta 2015

Tämän viikon positiiviset

Perjantai on hyvä päivä pohtia niitä isompia ja pienempiä positiivisia juttuja, joita viikon aikana on tapahtunut ja aloittaa viikonloppu mukavalla fiiliksellä. Toisinaan tuntuu siltä, että arki vaan rullaa eteenpäin ja kaikki kietoutuu yhteen harmaaksi massaksi. Joskus saattaa tuntua, ettei viikossa ole ollut mitään positiivista, mutta jos oikein alkaa miettimään, niin kyllä niitä positiivisen puolelle vivahtavia asioita löytyy useimmiten ainakin yksi jokaisesta päivästä. Omalla kohdallani tämän viikon positiivisin juttu oli varmasti gradun palauttaminen! Oli myös mukavaa saada hyvä ja innostunut vastaanotto haastattelemiltani henkilöiltä, joille lähetin meilitse kiitokset ja työn luettavaksi. Graduun liittyvien juttujen lisäksi tällä viikolla oli kuitenkin monta muutakin mukavaa juttua. Kaiken kaikkiaan viikko on ollut tähän asti mukava sekoitus tehokkuutta (sain hoideltua to do-listan asioita) sekä rentoutumista (ahh, lähes päivittäiset päikkärit!). 


Maanantai-iltana käytiin ihanien Tiinan ja Hannan kanssa reippaalla kävelylenkillä Espoon keskuspuistossa ja höpöteltiin samalla kuulumiset. Oli kivaa nähdä tyttöjä taas pitkästä aikaa! <3
Tiistaina tosiaan juhlistettiin mun gradun palautusta opiskelukavereiden kanssa ja toosi pitkästä aikaa olin ulkona ravintolassa syömässä. Käytiin siis Soil Wine Roomissa tapaksilla, jotka olivat ihan ookoo, ei parhaimpia mitä olen syönyt, mutta pääasia olikin hyvä ja hämärä seura! :) 


Keskiviikkona suostuin lähtemään Tapiolaan Hulluille päiville ystävieni Marjan ja Marikan seuraksi (ja suureksi ihmetykseksi). Vältän yleensä Hullareita viimeiseen asti, koska en vain jaksa sitä kaaosta, mutta raskaushormoneissa (?) sekin tuntui hyvältä idealta..Kuvaavaa oli siskoni lähettämättä Whats up-viesti, kun kerroin olevani Hullareilla pyörimässä "who are you and what have you done to my sister?" Haha. Hullareilla tuli pyörähdettyä onneksi aika pikaisesti ja matkaan tarttui ainoastaan harmaa tuubihuivi ja vähän suklaata. Lounas Picnicissä kruunasi päivän ja sain taas pitkästä aikaa uuniperunaa, joka on ollut ehkä yksi isoimpia raskausajan himojani! :D 


Nam! Picnic uuniperuna-fiesta sai jatkoa vielä torstaina, kun treffasin ystävääni Sadetta, myös Picnicissä, mutta tällä kertaa Sellossa. Uuniperunan jälkeen piti vielä saada Starbucksista Mocca Frapuccino. Tupla nam! Selkeästi nää herkuttelut alkaa taas vähän lähtemään käsistä..:D Oh well. Muita juttuja, jotka on tällä viikolla ilahduttaneet: 

 • Päikkärit Milan kanssa <3 (ja masun...joka kasvaa silmissä, tai ainakin se tuntuu siltä!) • Ihana syksy ja hyvät lenkkikelit! Vaikka onkin ollut kylmä (hrrrr!) niin samalla tosi kaunista, kun aurinko on paistanut! :) • Mila! <3 Toisinaan se saa mut raivon partaalle omapäisyydellään ulkona, kun ei yhtäkkiä halua liikkua siihen suuntaan, jonne ollaan menossa vaan pistää pepun itsepäisesti maahan..mutta suurimman osan ajasta se on maailman ihanin ja hellyyttävin karvakorva, josta on ollut mielettömän paljon seuraa kotona ollessa! <3 Ps. Mila täyttää ensi viikolla jo vuoden!! Aika lentää!
 • Sain vihdoin siivottua mun vaatekaapin! Nyt sieltä jopa löytää jotain! :) Vaatepinot ei ehkä ole ihan suorassa eikä viikkaukset niin justiinsa, mutta tämä siisteys kelpaa mulle! Olisinpa ottanut before kuvan, koska se ei ollut kovin kaunis :D 


 • Mun Babyshower-kirja! <3 Ihania kirjoituksia, hyviä nimiehdotuksia vauvalle ja muutenkin hauskoja juttuja. Kyynelsilmissä lueskelin sitä. Ihanaa, kun ystävät jaksoivat sellaisen tehdä! <3  • Ja sitten viimeisimpänä, mutta ei tosiaan vähäisimpänä. Saatiin Henri Milan kanssa kotiin työmatkalta, joten ei tarvitse enää jännätä, että vauva saapuu maailmaan sen isukin ollessa muilla mailla! :)  
Sellaisia kivoja juttuja tältä viikolta! Tästä on hyvä pian aloitella viikonloppua! Mitä kivoja juttuja sun viikkoon on mahtunut? Onko suunnitelmia viikonlopulle? 

Aurinkoista viikonloppua! Ja tsemppiä huomenna Vantaalla juokseville! Vitsi, kun on hyvät (enkka)muistot sieltä viime vuodelta! :) 

-Karoliina 


4 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen viikko sulla! Täällä kivoja juttuja oli muutama hyvä juoksulenkki töiden jälkeen ja ystävien näkeminen keskiviikkona! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostaa, juoksu ja ystävät, mikäs sen parempaa! :) Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Palailin näihin sun ihanan piristäviin postauksiin. Ihania juttuja viikolta! :)

  VastaaPoista