keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Aamulenkillä & ekaa kertaa vauvan kanssa rannalla

Heippahei! Pikaisesti tulin istahtamaan blogin äärelle, kun Isla vielä nukkuu päikkäreitä. Tultiin äsken aamupäivälenkiltä, jonka vedin juosten vaunujen kanssa.  8km lenkki kulki aika kivasti viiden päivän tauon jälkeen, mikä oli positiivinen yllätys. Taisi tehdä hyvää jaloille "pakkolepo" flunssan takia. Flunssa ei onneksi mennyt pahemmaksi, mutta oli juuri sellainen ärsyttävä ettei viittinyt kovasti rasittaa itseään. Nyt näyttää jo ihan hyvältä ja toivon pääseväni loppuviikosta juoksemaan vielä pitkiksen mökkimaisemissa.


Ollaan tosiaan lähdössä jo tänään illalla juhannuksen viettoon Karjalohjan mökille. Kohta pitää mennä siis laittamaan tavaroita kasaan ja juosta vielä kauppaan hakemaan muutamia puuttuvia juttuja. Luvassa on perinteinen mökkijuhannus ja tietysti Islan ensimmäinen, joten innolla sitä odotamme. Toivottavasti kelit pysyvät suht hyvinä! :)



Eilen tehtiin Islan ensimmäinen vierailu rannalle ja vaikka kuvissa ilme ei ole niin iloinen, oli pikkuisella kivaa! Mutta voi jestas, kuinka paljon tavaraa tarvitsi(?) mukaan lyhyttä rantavisiittiä varten. Ja tuo auringolta suojaaminen..huh!  Ostettiin joku aika sitten apteekista näin pienelle sopivaa 50+ aurinkorasvaa (La Roche posay-merkki) ja sillä koitin suojata paljaana olevat osat kropasta ja toki valittiin rannalta puoliksi varjossa oleva paikka. Vielä kun aurinkolasit ja hattu pysyisi päässä niin ihan hyvin menisi, mutta aika nopeasti lähtevät kumpikin parempiin suihin..niitä on tosi kiva repiä...ja laittaa suuhun! :Z Ensi viikolla ostoslistalla on hattu, jonka saa naruilla kiinni! Tuleeko muuten kokeneemmilla mammoilla mieleen jotain muita must-juttuja nimenomaan kesällä auringolta suojaamiseen tai kikkakolmosia millä aurinkolasit/hatut saa pysymään päässä? :D 



Kiitokset myös vielä kaikille jo Espoo Rantamaraton-arvontaan osallistuneille! On ollut tosi kiva lukea teidän kommentteja ja juoksutavoitteita syksylle! Vielä tosiaan ehtii arvontaan osallistumaan, aikaa on sunnuntaihin 26.6 asti, joten vinkatkaa kavereillekin! :) 

Nyt lähden pakkailemaan ja syömään lounasta! Kivaa juhannusta kaikille!! :)

-Karoliina


Seuraa Instagramissa/Facebookissa/BloglovinissaSnapchatissa (candyontherun) 

6 kommenttia:

  1. Jep, rannalla käyminen on aikamoinen operaatio. :D Noista hatuista tuli mieleen, että ehdottomasti joo naruilla kiinnitettävä. Niitäkin vaan on erilaisia. Meillä oli joskus joku h&M:stä ostettu ja se ei pysynyt ollenkaan paikallaan vaan oli koko ajan silmillä. Narut oli ilmeisesti jotenkin liian keskellä niin se valahti aina.. Ainakin Lindexistä on saanut joskus hyviä missä on niskan puolella ikään kuin sellanen rypytys niin se pysyy tosi kivasti ja siinäkin on ne narut. Tällä hetkellä on polarn. o pyretin narullinen hattu nuoremmalla ja se on tosi hyvä myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos vinkeistä! :) Täytyy ensi viikolla lähteä metsästämään uutta hattua! :)

      Poista
  2. Heh, nauratti kun meillä on ihan sama homma aurinkolasien ja hattujen kanssa :D edes narulliset ei pysy päässä, kun repii rusetit auki, pitäisi laittaa ehkä umpisolmuun. Hauskaa juhannusta teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, voin kuvitella, ettei olla ainoita tämän ongelman kanssa! :D Äideille vain pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä... ;)

      Poista
  3. Onko Isla oppinut menemään istumaan? 😍 meillä hatut pysyy nykyään päässä. Mutta alkuun ei ollut väliä oliko naruja vai ei. Yritin pukea hatun aina niin, että Feffellä oli muuta puuhaa samalla. Aurinkolasit on meillä edelleen ehdoton NO NO! Ihanaa juhannusta mimmit!!! 😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :) Ei vielä osaa itse nousta istumaan (paitsi jos saa vedettyä itsensä istuma-asentoon, kuten vaunukopasta reunojen avulla...uusi taito, joka opittiin juhannuksena ja josta äiti on toooosi innoissaan..), mutta on saanut välillä pieniä hetkiä istuskella ilman tukea ja tykkää siitä kovasti! :) To:)ivottavasti teillä oli ihana juhannus!! :)

      Poista