sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Synttäridinneri & 1-vuotiaan ensimmäinen Hoplop vierailu

Heippahei! Mitä kuuluu? Lupasin tulla teille päivittelemään meidän juhlaviikon kuulumisia, joten tässä tulee ensimmäinen osa! Takana on aivan huippu viikko, mutta täytyy sanoa, että olen iloinen siitä, että tämä juhlaviikko on vain kerran vuodessa! :D Olen aivan poikki! Mutta pidemmittä puheitta, juhlaviikon kuulumiset osa 1. 

Maanantaina oli tosiaan mun oikea synttäripäivä, jota jo juhlittiin sunnuntaina synttäribrunssin merkeissä. Olin sopinut maanantaipäivälle, että, mennään moikkaamaan Hillaa ja hänen uutta tulokastaan, suloista Selmaa, jotta synttäripäivä ei olisi ihan perus arkipäivä. Hillan luona syötiin lounas ja jälkkäriksi Hillan tekemää porkkanakkua, jonka ohje löytyy muuten Hillan blogista. Oli superhyvää ja oli niin kiva päästä taas kunnolla vaihtamaan kuulumisia. Hilla on ihan huipputyyppi ja olen iloinen, että ollaan blogin ja somen kautta ystävystytty ihan oikeassakin elämässä. Selma oli todella suloinen ja Islaakin taisi alkaa vauvattaa, kun halusi kiivetä Selman vaunukoppaan "nukkumaan", kun oltiin lähdössä! Kiitos vielä Hilla ja Selma, että saatiin tulla kyläilemään! <3

Selma ja Isla <3 Ja melkein vuoden ikäero! :)


Synttäripäiväni illaksi meillä oli sovittuna Henrin kanssa TREFFIT! Wohoo..päätettiin, että kaksi päivää ennen kuin vauva täyttää 1 vuotta olisi korkea aika vanhempien lähteä kahdestaan syömään! ;) Niinpä vietiin pikkuneiti mummille ja vaarille hoitoon Töölöön ja paineltiin tuulessa ja tuiskussa Manalaan synttäridinnerille! Meillä oli kummallakin toiveissa jotain hyvää ja mutkatonta ruokaa, ei mitään fine dining-piperrystä tällä kertaa. Manala oli siihen juuri sopiva paikka, vaikka oma ceasar-salaatti ei ehkä lopulta ollutkaan se paras valinta. Siinä oli nimittäin aivan liikaa kastiketta omaan makuuni, mutta nälkä ei kuitenkaan jäänyt, kun "autoin" vielä Henriä hänen pizzan kanssa. Ps. Henri on niin hyvin matkalla tavoitteeseensa kuntoprojektissaan, että hän päätti pitää mun synttäreiden kunniaksi "cheat dayn". :) Jälkkäriksi jaettiin vielä valkosuklaa-marjapannacotta, joka oli todella hyvää ja annos silmiähivelevän kaunis!





Synttäri-illallisen aikana ehdittiin rauhassa juttelemaan ja muistelemaan vuodentakaisia tunnelmia kolmikymppisiltäni. Silloin oli hieman eri meininki, kun odoteltiin malttamattomina vauvan syntymää ja isänpäivän iltana suunnattiin vihdoin Jorviin synnyttämään. Vauvavuosi meni kyllä nopeasti! Synttäridinnerin aikana ehdittiin myös vertailemaan meidän Fitbittien statseja, sillä sain synttärilahjaksi Henriltä ja Islalta oman Fitbitin. Olen ihaillut sitä Henrillä jo pidempään ja mielenkiinnolla kuunnellut hänen päivittäisiä askelmääriään ja yksityiskohtia unesta. Nyt olen itse saanut käyttää Fitbitiä viikon verran ja olen ihan koukussa, mutta kirjoittelen siitä lisää joku toinen kerta! :) 

Keskiviikkona oli sitten Islan oikea synttäripäivä! <3 Aamulla laulettiin meidän pikku pörröpäälle onnittelulaulu ja hän sai aamiaiseksi banaani-pannareita (nam nam). 


1-vuotias ja karvainen isosisko <3

Aamukävelyllä synttäripäivänä...

Tuli vähän lunta... :D
Islan synttäripäivälle oltiin suunniteltu kivaa ohjelmaa, kun päätettiin mennä Hoplopiin ensimmäistä kertaa! Pyydettiin mukaan kaksi ystävääni lapsineen, joten meillä oli kasassa mukava porukka. Suunnattiin Esport Arenan Hoplopiin läpi tuulen ja lumituiskun! :D Saatiinkin pitää se melkein kuin itsellämme, sillä siellä oli tosi hiljaista keskiviikkoaamupäivällä. Ehkä monet muut eivät halunneet lähteä uhmaamaan lumimyräkkää.  Se ei meitä haitannut, vaan oli ihanaa, että pienet pystyivät rauhassa leikkimään kaikkialla eikä vain pienten puolella. Isla oli aluksi vähän ihmeissään ja vakavana katseli ympärilleen, mutta rentoutui aika nopeasti ja viimeistään pallomereen pääsy sai aikaan innostunutta hihkumista ja kiljumista, jolle ei sitten enää tullut loppua! Voisi sanoa, että Hoplop oli menestys! Kuvien ottaminen oli todella hankalaa, sillä paikallaan pysyminen ei oikein onnistunut! :D Käytiin kokeilemassa liukumäkiä (laskettiin Isla mun sylissä), trampoliinia, pomppulinnaa, autorataa (äitiä pelotti!), mutta kaikista paras taisi Islan mielestä olla pallomeri! Siellä oli superkivaa peuhata! <3 Oli ihanaa katsoa lasten iloa ja riemua ja superkivaa myös nähdä pitkästä aikaa vanhoja työkavereita Esportilta ja vaihtaa kuulumisia. Itsehän lopetin siellä 2011...aika on mennyt niin nopeasti!!




:D Kuvastaa fiiliksiä, sumea kuva ja peukku pystyssä jeeeee
Hoplopiin mennään varmasti uudestaankin! Kiitos myös Kati ja Marja + lapset seurasta! <3 Islan synttäripäivä jatkui vielä perheen parissa ja illalla käytiin ostamassa synttärilahja. Seuraavana yönä sankari nukkui vähän levottomasti (uhh..), taisi tulla Hoplop-riehumiset uniin, mutta oli se sen arvoista. 
Palaan vielä erillisessä postauksessa 1-vuotissynttärijuhliin, joita juhlittiin eilen! 

Nyt valmistamaan isänpäiväaamiaista! Ihanaa isänpäivää kaikille isille ja isoisille! <3 Meillä on täällä ensimmäinen varsinainen isänpäivä, kun viime vuonna Isla syntyi juuri isänpäivän jälkeisenä päivänä. Mennään siis isin ehdoilla tänään! :)

-Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa 


8 kommenttia:

  1. Mainitsit tekstissä että teidän sukulaisia asuu
    Töölössä:) Ihana paikka jos helsingissä asuisin
    haluaisin oman yksiön sieltä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Töölö on kyllä tosi kiva paikka! Olen itsekin tykästynyt siihen! :)

      Poista
  2. Niin suloisia juhlatunnelmia! Niin Islasta kuin teistäkin. <3 Ja HEI Hyvä Henri muuten projektin etenemisestä :)

    Mukavaa arkiviikkoa juhlahumun jäljiltä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee,kiitos! <3 Ja joo Henri on tosi hienosti edennyt projektissa, kerron terveisiä! :) Ja arkiviikko oli tosiaan tervetullut kaiken juhlimisen jälkeen. Mukavaa viikkoa sinnekin! <3

      Poista
  3. Heippa, kiinnostaisi kuulla vähän enemmän tosta fitbitistä, kun itsellä olisi toivelistalla ranteesta sykettä mittaava kello. :) Mikä malli sinulla on, ja oletko ollut siihen tyytyväinen, erityisesti sykkeen mittaamisen osalta eli mittaako sykkeen luotettavasti? Entä käytätkö fitbitiä myös juoksulenkillä, vai käytätkö silloin ihan tavallista sykemittaria sykevyöllä? Huomasin vaan tosta uudemmasta postauksesta, että sulla näytti olevan Suunnon kello juoksulenkillä kädessä. :)

    T. Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Maria! :) Mulla on tosiaan ollut tämä Fitbit (Charge HR) käytössä vasta viikon verran, joten kovin pitkää kokemusta ei vielä sen käytöstä ole. Olen kyllä tykännyt ja on ollut tosi mielenkiintoista seurata sykettä, päivittäistä aktiivisuutta ja unenlaatua. Sykemittari tuntuu mittaavan sykkeen luotettavasti, en ole huomannut mitään "outouksia". Yhdellä juoksulenkillä mulla on vasta ollut Fitbit mukana ja olikin mielenkiintoista nähdä vähän sykkeitä, koska en ole käyttänyt sykemittaria muuten aikoihin (mun Suunnon kellosta se meni rikki varmaan pari vuotta sitten ja olen käyttänyt vain kelloa). Mutta voisin kirjoitella lisää Fitbit-kokemuksia, kun saan käytettyä sitä vähän pidempään! :)

      Poista
    2. Okei, hyvä kuulla että ainakin tähän mennessä on ollut positiivinen kokemus. Ja olisi kyllä kiva lukea tarkempaa arviota sitten kun saat enemmän käyttökokemusta. :)

      Poista
    3. Joo, kirjoittelen sellaista jossain vaiheessa! :) Kiitos kommentista ja toiveesta!

      Poista