lauantai 3. marraskuuta 2018

Viikon parhaat

Heippahei ja kivaa lauantaita! Sain tässä iltapäiväpäikkäreiden aikana hetken aikaa kirjoitella blogia, joten täällä ollaan. Tein äsken puolen tunnin treenin Jessica Valantin unlimitedistä (päädyin ostamaan uuden treenikuukauden marraskuulle, koska tykkäsin treeneistä niin paljon) ja sitä ennen käytiin Isossa Omenassa koko perhe hoitamassa vähän asioita ja lounaalla. Ostettiin kotiin mukaan Arnoldsin donitsit viikonloppuherkuksi, ja kävin myös hankkimassa ensi viikon isänpäivä- ja synttärisankareille lahjaa/korttia. Vielä tänään olisi ohjelmassa metsälenkki ystävien ja koirien kanssa ja sitten illalla ihan rentoa oleskelua perheen kanssa. Taidetaan tehdä tortilloja ruuaksi, ne on kaikkien suosikkeja. 



Mutta sitten niihin muihin viikon parhaisiin. Tämä viikko oli hetkittäin aika väsynyt, mutta siinä oli myös tosi paljon kivoja juttuja.

Viikon parhaat
  • The star is born-elokuva: Kävin tiistaina leffassa (ekaa kertaa varmaan kahteen vuoteen!) äitini,siskoni, serkkuni ja tätini kanssa katsomassa paljon hehkutetun The star is born-elokuvan, jota tähdittää Lady Gaga ja Bradley Cooper! Ja ei tarvinnut pettyä. Aivan ihana leffa!! Itseeni suurimman vaikutuksen teki leffan musakohtaukset (etenkin Shallow-biisi <3) ja Lady Gagan ja Bradley Cooperin kemia. Suosittelen lämpimästi. 
  • Edelliseen viitaten on pakko nostaa esille tuo suosikkibiisini kyseisestä leffasta: Shallow. Niin huippu <3

  • Tällä viikolla treenien osalta kova sana on ollut Leikkipuistotreenit! Samalla kun taapero leikkii ja vauva nukkuu vaunuissa (=unelmatilanne, joka ei aina toteudu :D) voi itse samalla lämpimikseen jumppailla hiekkalaatikon vieressä tai hyödyntää muuten leikkipuiston välineitä. Lauran kanssa tehtiin perjantaina kiva treeni, josta sain etenkin keskikropan kipeäksi, vaikken ihan kaikkia toistoja tai kierroksia ehtinytkään tehdä! Kurkkaa tehokas treeni Lauran blogista :) 
  • Lounastreffit ystävän kanssa: Maanantaina kävin lounastreffeillä hyvän ystäväni Jutan kanssa. Tuntui ihan spesiaalilta, koska aika vähän tällä hetkellä tulee käytyä ulkona syömässä kavereiden kanssa. <3
Siinä varmasti ne tämän viikon kohokohdat! Ensi viikolla on tosiaan edessä meidän marraskuun juhlaviikko (mun ja Islan synttärit + isänpäivä). Sen lisäksi H on työmatkalla useamman päivän, joten valmistaudun jo etukäteen suht intensiiviseen viikkoon... onneksi sitä ennen pääsee ehkä hieman rentoutumaan tässä viikonlopun aikana!

Kivaa viikonlopun jatkoa sulle! 

-Karkki

Seuraa Instagramissa treenejä @candybackinshape ja blogia+arkea @candyontherun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti