sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

PINGi viikonloppu!

Heippa ja mukavaa sunnuntai-iltaa! Täällä on takana melko vauhdikas viikonloppu, joka alkoi aikaisin perjantai-aamuna, kun hyppäsin Eckerö Linen M/S Finlandian kyytiin ja risteily kohti Tallinnaa PING Helsinki-seminaariporukan kanssa alkoi. PING, joka tulee sanoista People Interests Networks Gathering, järjestettiin siis tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Mukana oli ihan mieletön joukko inspiroivia sisällöntuottajia, bloggaajia, instagrammaajia, tubettajia, yritysten edustajia sekä keynote-puhujia, kuten Ida Skivenes, joka elättää itsensä Instagram-kuvilla. Perjantai oli ohjelmantäyteinen ja sisällöltään todella mielenkiintoinen päivä! Oli mahtavaa:

  • tavata kivoja uusia ja vanhoja tyyppejä (kurkatkaa mm. blogit Mailife, Live now dream later, Fitness Fuhrer ja lisää hyviä löytyy Ping Helsingin osallistujalistalta
  • inspiroitua hyvistä puhujista, jotka suhtautuivat omaan asiaansa intohimoisesti! 
  • Kokeilla ensimmäistä kertaa elämässä aikuisbalettia Tallinnan Kalamajassa (norsu posliinikaupassa… :D)
  • Vierailla tarinoilla erottuvassa Solo Sokos Hotel Estoriassa, Tallinnassa.
  • olla mukana hienossa tapahtumassa, jonka järjestelyt oli selkeästi toteutettu ajatuksella ja sydämellä!
  • Syödä hyvää ruokaa: Eckerön M/S Finlandia buffetti voitti päivän paras ruoka-tittelin!







Perjantai-iltana laivan saavuttua satamaan, olin aivan puhki ja suuntasin suoraan kotiin nukkumaan jatkojen sijaan. 

Lauantaina päivällä oli ohjelmassa brunsseilua ihanien blogikollekoiden Hannan ja Sadun kanssa. Satu oli tullut käymään Helsingissä, joten pitihän meidän järjestää pikaiset treffit! :) Hanna oli varannut meille brunssipöydän Sandrosta, jossa päästiin herkuttelemaan ihanalla kasvisbrunssilla ja vaihtamaan kuulumisia. 


Ruoka oli hyvää ja poislähtiessä oli perinteinen brunssiähky…millonkohan sitä oppii syömään vähemmän brunsseilla tai muuten seisovasta pöydästä? Toisaalta taas Sandron brunssin hinta on sen verran suolainen (26,90€), että siellä kannattaakin sitten syödä koko rahan edestä! ;) 

Lauantaina alkuillasta pääsin tapaamaan tätä tyyppiä, 


joka olikin kerrassaan aivan hurmaava pakkaus! <3 Ystäväpariskunnan uusi silmäterä! :) 

Yksi sunnuntain kohokohdista oli päivällä tehty rauhallinen juoksulenkki, joka jäikin tämän viikon ainoaksi. Olen ottanut iisisti jalkojen kanssa, joten tänään oli ihanaa päästä hölkkäilemään! Loukkaantumisen jälkeen pari vuotta sitten osasin pitkään arvostaa sitä, että kroppa oli terve ja pääsi juoksemaan. Täytyy sanoa, että nyt on vähän sama fiilis, vaikkei mistään loukkaantumisesta voikaan puhua. Ei ole itsestäänselvyys pystyä juoksemaan, joten sitä kannattaa arvostaa ja siitä iloita, vaikka vauhti olisi hiljainen ja matka lyhyt. Kyllä ne juoksun tuomat endorfiinit vaan on eri maata, kuin mistään muusta tulevat! <3


Hymy oli siis lenkillä tänään aika herkässä! :) 
Mitä sun viikonloppuun kuului? :) Kivaa alkavaa viikkoa! 

-Karoliina

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

8 kommenttia:

  1. Kivan kuuluinen ja touhukas viikonloppu! Ihan huippua, että pääsit myös juoksemaan vähän. Olen iloinen puolestasi ❤ Meillä oli aivan ihana perheen naisten viikonloppu Tampereella. Näen mun perhettä niin harvakseltaan, että tällaiset viikonloput ovat elämän isointa luksusta :) Kivaa uutta viikkoa Karkkiseni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tiinuska! <3 Ihana kuulla, että teillä oli onnistunut viikonloppu Tampereella, vaikka sua lauantaina kaivattiinkin brunsseilemassa! :) Toivottavasti nähdään pian! Kivaa viikkoa sinnekin! :)

      Poista
  2. Hihii, tuo övereily seisovassa pöydässä on täälläkin kovin (ja valitettavan) tuttua ;) Koskahan sen kohtuus kaikessa-ajattelun oppisi tuollakin? :D
    Ihanaa kuulla, että kintut voi paremmin :) Täällä polvikipu jatkuu (ja jopa pahenee..) enkä juoksuaskeleen askelta pysty ottamaan :/ Ortopedi sanoi silloin magneetin jälkeen, että rasittaa saa jos kipua kestää ja niinhän minä pönttö tein. Juostessa polvi vähän ilmoitti itsestään, muttei pahemmin joten jatkoin 10km loppuun ja nyt olen 1,5 viikkoa jo rampana :/ Jälkiviisaus ei nyt auta, mutta pelottaa ja harmittaa, miten kipeäksi polvi onkaan mennyt vaikka lääkäri sanoi, ettei hätää ole ja etten rasituksella sitä pahentaa voi. Näköjään pystyin :/ Noh, eipäs nyt valitella. Kai se paras osio pohjalla olossa on se, että sieltä pääsee vain ylös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Jossu! :) Joo,kohtuus kaikessa toimii muuten hyvin paitsi siellä buffetissa/seisovassa pöydässä! :D Mutta ongelmana siellä on, että on niiiiiin paljon kaikkea hyvää, että vaikka ottaisi kaikkea vaan vähän (kun niin kovasti haluaa maistella) niin ähky siitä tulee kuitenkin…ehkä sitä oppii jonain päivänä, ettei kaikkea tartte maistaa! ;) Voi että…tosi ikävä juttu se sun polvi! :( Jälkiviisaus ei tosiaan asiaa muuta..ei auta kuin nostaa pää pystyyn ja nyt tehdä vaan kaikki mitä pystyy polven hyväksi! Tsemppiä <3

      Poista
  3. Hauskalta viikonlopulta kuulostaa! :)
    Jos en ihan väärin muista, niin sullahan taisi silloin pari vuotta sitten olla sääressä rasitusmurtuma, vai? Miltä semmoinen tuntuu, miten sen voi todeta?
    Mulla on nimittäin tässä pari viikkoa ollut sääressä kummia tuntemuksia, joita säikähdin niin että en ole uskaltanut juoksemaan :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ellu! :) Juu, oikein muistat. Mulla oli oikeassa sääriluussa rasitusmurtuma/rasitusmurtuman esiaste syksyllä 2012. Se onkin jännä, kun se ei oikeastaan tuntunut muuten, mutta juostessa tuntui siltä, kuin jalka olisi jotenkin pettänyt alta! :( 5kk siinä meni juoksutauolla mulla eli kannattaa tosiaan ottaa vakavasti ja kuulostella, jos tuntuu siltä, että sääressä on jotain ettei mene pahemmaksi. Rasitusmurtuman esiaste mulle todettiin magneettikuvassa ja sen jälkeen olikin sitten kaikki iskutusliikunta periaatteessa poissa pelistä. Tosin kävelin ja ratsastin ihan liikaa silloin, olisi pitänyt pitäytyä vaan vesijuoksussa/uinnissa/pyöräilyssä jne. niin olisi varmaan mennyt nopeammin ohi! Tsemppiä, toivottavasti sun sääressä ei ole mitään kummempaa, mutta hyvä, että olet fiksu sen suhteen!

      Poista
  4. Kuulostaa upealta viikonlopulta. PING on varmasti ollut inspiroiva. Ja ihana karvakamu kuvassa! Hyvä, että maltat ottaa iisisti juoksun kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Oli juu tosiaan kivan vauhdikas viikonloppu! :) Juoksun kanssa iisisti ottaminen alkaa olla aika tuttua kauraa, mutta eipä tässä muu auta! Kivaa viikkoa sinne! :)

      Poista