perjantai 30. lokakuuta 2015

Perjantai kuulumiset

Heippa ja kivaa perjantaita! RV 40+4 ja täällä ollaan edelleen yhtenä kappaleena. Mun masussa on selkeästi mukavat oltavat! ;) Tänään aamulla kävin neuvolassa, ja kaikki oli edelleen hyvin, onneksi. Vauva on laskeutunut alemmaksi ja sf-mittaa oli tullut puolella sentillä lisää. Ensi viikon perjantaihin mennessä, jos vauva ei päätä tulla maailmaan niin pitää varailla yliaikakontrollia sairaalasta, mutta toivotaan, että hän päättää saapua meitä ilahduttamaan ennen sitä! Toivon myös, että vauva tulee ennen ensi viikon lauantaita, jolloin on mun synttärit. Enhän mä saisi enää koskaan olla sen päivän tähti, jos jaettaisiin sama synttäripäivä! ;) Toisaalta, olisihan se aika mieletön 30v. lahja! <3 Mutta, vauva tulee kun on valmis, oli tässä toiveita asian suhteen tai ei. 


Pienestä odotteluilmapiiristä huolimatta tämä(kin) viikko on mennyt tosi nopeasti! Olen edelleen nauttinut ihanista pitkistä kävelylenkeistä Milan kanssa ja ihastellut syysluonnon kauneutta. En kestä, kuinka upea lokakuu onkaan ollut, postauksen kuvina tämän viikon lenkeillä räpsittyjä otoksia! <3 Olen myös nähnyt kavereita lounastreffeillä, bloggaillut, lueskellet, ottanut päikkäreitä jne. Aika leppoisaa meininkiä! Tavallaan tämä synnytykseen valmistautuminen muistuttaa mua vähän maratonille valmistautumisesta.. Nyt on meneillään se palautteluvaihe, kun keventelee kohti itse tapahtumaa ja koittaa saada kropan mahdollisimman valmiiksi edessä olevaan kovaan koitokseen. Kevyttä liikuntaa, lepoa, ruokaa, unta ja nesteitä! Ainoa haaste tällä maratonilla on se, ettei tiedä koska se alkaa!! :D Se tekee valmistautumisesta vähän hankalaa, haha!









Viikonlopulle meillä ei yllättäen ole mitään kummempia suunnitelmia. Sunnuntaina on taas se aika vuodesta, kun juostaan  mun unelma maraton: NYC Maraton, joten sitä tulee varmasti seurattua netin kautta! Viime vuonna fiilistelin Nykkiä ja maratonia tällä postauksella.  Rakastan sitä kaupunkia ja keväällä tulee kaksi vuotta siitä, kun olen siellä viimeksi käynyt..way too long, joten pian on päästävä takaisin! :) Itse ainakin huomaan matkakuumeen vahvistuvan aina tähän aikaan vuodesta, kun tulee pimeämpi. Kovasti onkin täällä jo suunnittelut käynnissä seuraavan reissun suhteen, mutta saa nähdä tuleeko suunnitelmista totta. Onko teillä muilla havaittavissa matkakuumetta kaamoksen myötä? Mitä teillä on viikonloppu suunnitelmissa? 

Jeps! Siinä varmaan kaikki tällä kertaa! Kivaa viikonloppua ja Happy Halloween! :) 

-Karoliina

Seuraile muualla somessa: Instagram & Facebook

12 kommenttia:

  1. Olisko huomenna the day? ;) Halloween-lapsi?! Ei vitsit, nyt alkaa olla kyllä hetket käsillä :) Mun täti lapsensa 30-vuotispäivänä, tosi siistiä mun mielestä!! Jännityksen täyteistä viikonloppua sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ollu! :D Mäkin mietin, että pikku pumpkin vois silloin saapua, mutta hänellä on ihan muut suunnitelmat! Kivaa sunnuntaita! :)

      Poista
  2. Mä en malta odottaa, että hän syntyy. Teidän lokakuisesta saattaa tulla marraskuinen. Mäkin rakastan NYCiä ja jonoin päivänä toivottavasti pääsen sinne vielä palaamaan. Isoin juoksu-unelma on joskus juosta siellä maraton, mutta sen hetki ei kyllä ole ihan vielä. Matkukuume on mulla ainainen. Just palattiin reissusta, mutta silti mieli halajaa aina uuteen reissuun. Vähän aikaa on kyllä matkustaminen tauolla, kun tämä rakennusprojekti syö aikaa ja rahaa. Eräänlainen matka sekin. Tsemppiä ja kivaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiän lokakuisesta tuli tosiaan marraskuinen! :) Ja jep, matkakuume on viheliäinen..sitä ei välttämättä matkustaminen helpota vaan tekee entistä enemmän mieli reissata! Tsemppiä rakennusprojektiin ja kivaa alkanutta marraskuuta! :)

      Poista
  3. Voih! Ehkä huomenna on the day niinkuin aiemminkin veikkailin :) voit kuitenkin niin ihanan hyvin että äkkilähtö tulee jos veikkaan oikein :D Tsemppiä viime hetkille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä <3 Ei olllut vielä eilen the day, mutta koko ajanhan se päivä lähestyy...ei vaan tiedä, että millon se tulee :D Kivaa alkanutta marraskuuta sinne!

      Poista
  4. :D hyvin hauska vertaus! Pitää muistaa, kun joskus itsellä sama maraton edessä :) On ollut tosi mukava lukea valmistautumistasi tälle matkalle ja paljon paljon tsemppiä viimeisille metreille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiva kuulla, että vertaus upposi! :) Ja ihana kuulla, että oot tykännyt lukea tästä matkasta, toivottavasti pian pääsen kirjoittelemaan niitä juoksujuttujakin! Kiitos kovasti tsempeistä myös, niitä tarvitaan! :)

      Poista
  5. Perjantaina ainakin oli Jorvissa sulku eli jospa pieni odottelee parempaa/ruuhkattomampaa hetkeä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ilmeisesti sitten niin! :) Toivottavasti päästään sinne, kun on sen aika!

      Poista
  6. Hellou ☺Minä, se juokseva odottajatoveri joka on kommentoinut pari kertaa, täällä taas. Tulin kurkkaamaan, joko sulla on tapahtumia synnytyksen suhteen. Minulla on tässä kainalossa 4 vrk ikäinen touhukas, täydellinen ja suloinen pikkutyttö! Vauva syntyi rv 41+2, eli yli mentiin vaikka mun liikunta/juoksumäärillä "kaikki" oli sitä mieltä että häädän vauvan ennenaikaisena ulos 😀 Hermoja tuo yliaika kyllä koetteli. Kävin mm. hölkkäämässä kirpeässä syyssäässä 35 min lenkin rv 40+5, muun järjettömän touhuamisen, nesteytyksen ja tankkauksen lomassa..Huomasin kyllä jo pari viikkoa ennen synnytystä kehossa ihan selviä lähestyvän synnytyksen merkkejä, mutta käynnistyminen tapahtui silti kertarysäyksestä kipeillä ja säännöllisillä (tiheillä) suppareilla tän viikon tiistaina myöhään illalla. Vauva sylissä 12h myöhemmin. Synnytys meni todella hyvin, verrattuna mun käynnistettyyn ja vaikeaan esikoisen syntymään. Synnytys eteni pitkälti mun oman kehon ja mielen ohjaamana, olin koko ajan "läsnä" kivusta huolimatta ja voimia riitti alusta loppuun hirmuisen hyvin (ponnistus 14 min, esikoisessa melkein 2 h). Vauveli oli esikon tapaan pitkäsäärinen, ja painoa vauvalla yli 4 kg. Ja mulla siis täysin normaali raskaus, loistavat sokeriarvot jne. Eli se siitäkin että aktiivinen liikunta tuottaisi pieniä vauvoja 😁 Synnytyksen helppoutta selitän kyllä hyvällä fyysisellä kunnolla ja sillä että onnekseni sain liikkua aivan raskauden loppuun paljon. Tämä palautuminenkin on alkanut hyvin, voin tosi hyvin. Ollaan oltu kotona perjantaista. Vaa'alla en kyllä ole vielä käynyt ja nälkä on kokoajan kun ois juossu maratonin!!! Imetys vaatii energiaa, eikö vaan..saa syödä.. ☺ Ja vauva on ihana..niin odotan yhteisiä vaunulenkkejä. Odotan kyllä myös kovaa hikilenkkiä, oi että..! Mutta ei vielä. IHAN HURJASTI tsemppiä sinulle vikoille metreille - jännät hetket! Se menee loistavasti ja kohta sulla on siinä pötkö kainalossa ihastuttamassa kaikki ympärillään 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, että! Paljon onnea sinne pikkuisesta <3 ja kivaa, että tulit kertomaan kuulumisia!! :) Heh, ei sitä vauvaa tosiaan niin vaan häädetä ulos sieltä yksiöstään! Ihanaa, että pystyit olemaan myös aktiivinen ihan viime metreille asti! Täälläkin toi 41+2 voisi kuulostaa hyvältä synnytyspäivältä ;) Toistaiseksi ei ole mitään kummempia merkkejä, muuta kuin, että huomaan vauvan olevan alempana, tuntuu kävellessä! Ahh, täytyy toivoa, että liikkumisesta on mulla myös hyötyä synnytyksessä ja siitä palautumisessa...saa nähdä! Kiitos paljon tsempeistä <3 Sinne ihania vauvahetkiä! <3

      Poista