perjantai 4. maaliskuuta 2016

Candy on the Run 3v & ajatuksia bloggaamisesta

Uskomatonta, mutta vuosi on taas vierähtänyt ja Candy on the Run-blogi täyttää tänään 3 vuotta! Uhmaiässä siis ollaan, haha! ;) Vuoden aikana on ehtinyt tapahtua jos jonkinlaista ja elämä on muuttunut varsin paljon. Vuosi sitten blogin 2v. synttäreinä kirjoittelin ajatuksia bloggaamisesta ja mainitsin, että gradun tekeminen tökkii. Nyt se gradu on enää muisto vain, ja viime vuoden lopussa sain maisterin paperit taskuun. Vuoden aikana tuli myös saatettua maailmaan tuo ihana pikkutyttö ja siirryttyä opiskelijasta äitiyslomalaiseksi. Kaikkia näitä vaiheita olette päässeet blogissa seurailemaan ja alkuun onkin sanottava kiitos, että olette olleet mukana! <3 





Uudemmille lukijoille kertauksena blogin alkuajoista, että aloin kirjoittelemaan Candy on the Runia tasan kolme vuotta sitten 4.3.2013 luettuani pidempään lähinnä amerikkalaisia hyvinvointi- ja treeniblogeja. Niistä innostuneena pohdin, että olisiko minullakin jotain annettavaa blogimaailmalle. Juoksuinnostukseni myötä pääasiassa juoksusta kirjoittaminen tuntui hyvältä ajatukselta ja "omalta jutulta", jonka pohjalta lähdin blogia tekemään. Alunperin kirjoittelin  vain treeneistä ja liikuntaan liittyvistä jutuista, mutta vähitellen aihealueet alkoivat laajentua elämäntilanteiden muuttuessa. Tämän viimeisen vuoden aikana isoksi osaksi blogia on tullut oma elämä ja siihen liittyvät asiat, vaikka liikunta ja hyvinvointi ovat edelleen niin sanotusti tämän blogin sydän. Uskon, että tänä vuonna tulen taas palailemaan enemmän peruspilarien eli liikunnan ja hyvinvoinnin äärelle unohtamatta kuitenkaan meidän arkisia kuulumisia, joiden kirjoittamisesta on tullut yksi mun lempijutuista. En tosin tiedä kuinka paljon ne arkiset jutut ketään kiinnostaa, mutta niiden kirjoittaminen on kuitenkin hauskaa itselleni, koska voin blogia lukemalla taaksepäin muistella asioita, jotka tässä imetysaivoilla unohtuvat muuten hyvinkin nopeasti! Kuten, öö..mitä tehtiin viime viikolla! ;) 



Edelleen olen sitä mieltä, että bloggaamisessa parasta on vuorovaikutus teidän lukijoiden kanssa ja sanon jälleen kerran, että mulle parasta palautetta (ja intoa lisäävää) on saada kommentteja ja keskustelua aikaiseksi kommenttiboksiin. Lämmin kiitos siis teille, jotka jaksatte edes silloin tällöin kommentoida! <3 On ollut myös ihanaa huomata, että kommenttiboksiin on ilmestynyt kommentteja monilta uusiltakin lukijoilta! :) Blogin myötä olen saanut paljon ihania ystäviä niin täällä virtuaalimaailmassa kuin ihan oikeassakin elämässä. Olen myös saanut upeita mahdollisuuksia ja yhteistyöjuttuja, joita on ollut ilo toteuttaa. Toivon, että jatkossakin voin nauttia tämän blogin kirjoittamisesta samalla tavalla, sillä tämä on upea (tosin aikaa vievä) harrastus ja blogin aloittaminen on ollut yksi parhaita päätöksiäni! <3 


Muun muassa nämä tyypit ovat tulleet tutuiksi blogin kautta! <3 

Perinteisesti "synttäripostauksen" lopuksi haluaisin heittää hieman palloa myös teille. Mistä tykkäätte tässä blogissa ja mitä kenties saisi olla vähemmän? Onko toiveita aiheiden suhteen, joita haluaisitte nähdä täällä? Kenties muuta palautetta? Arvostan kovasti, jos avaatte sanaista arkkuanne edes muutaman rivin verran! :) 

Täällä ollaan pikku hiljaa siirtymässä lomamoodiin, sillä tänään alkaa loma! Jee!! Meillä on illalla HCR Street teamin kick off-tilaisuus, jossa tavataan koko uudistunut porukka ja laitetaan kausi kunnolla käyntiin. Viikonloppuna on luvassa matkavalmisteluja ja pakkaamista ja toivottavasti huomenna aamulla toistaiseksi pisin juoksulenkkini. Go Expokin on tänä viikonloppuna, mutta täytyy katsoa ehditäänkö sinne reissuvalmistelujen keskeltä. Palailen vielä blogiin viikonloppuna ennen matkaa ja kerron lisää matkajutuista ja yritän myös ehtiä kirjoittamaan juoksuun liittyvän postauksen. 

Ihanaa viikonloppua sekä CHEERS uudelle, toivottavasti yhtä mahtavalle blogivuodelle! <3

-Karoliina


Ps. Kannattaa seurata menoa ja meininkiä myös Instagramissa, jonne päivittelen usein juttuja jo ennen blogia sekä Facebookissa, jonne tulevat aina ensimmäisenä uudet postaukset! :)

28 kommenttia:

  1. Onnea 3-vuotiaalle blogille 😊 minä tykkään blogistasi juuri tälläisenä. Sopivasti kaikkea 😊 Ehkä olisi kiva jos tekisit jonkun postauksen millaisella ohjelmalla nyt reenaat puolikasta kohti. Itsellä tavoitteena keväällä eka puolikas, ja olisi kiva saada vinkkejä kuinka sitä juoksukuntoa nyt saisi kasvatettua kun nyt menee noin 7km helposti 😊 Mukavaa lomaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Mallu! :) Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät! <3 Joo, teen varmasti postauksen mun treenailuista kohti puolikasta . Siitä on kysytty aika paljon :) Tosiasiassa, ainakin toistaiseksi olen vain pidentänyt lenkkejä vähitellen ja juossut 2 kertaa viikossa. Maaliskuussa alan pyrkiä siihen kolmeen juoksukertaan viikossa. Tsemppiä kohti sun tavoitetta ja kiitos kun luet! :)

      Poista
  2. Onneksi olkoon kolmevuotiaalle!

    Pidän kovasti blogisi rupattelevasta sävystä. Et osoittele sormella, etkä päällepäsmäröi. Aiheissa jatkaa samaa rataa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) <3 Ja kiva kuulla, jatketaan siis pitkälti samaa rataa! :)

      Poista
  3. Onnittelut! :) Muita kuin treenipostauksia luen vähän laiskemmin, mutta olen sitä mieltä, että parhaat tekstit syntyy siitä, kun kirjoittaa just siitä mistä milloinkin haluaa kirjoittaa. Oma blogi, oma lupa. :D Ja tsemppiä treeneihin! Hyvin etenee matka kohti puolikasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jeps, just näin! Eiköhän niitä treenipostauksia ala tulla taas enemmän, kun treeniäkin tulee enemmän! ;) Kiitos tsempeistä myös, niitä tarvitaan!! :)

      Poista
  4. Onnea huipulle blogille! <3 Sulla on ihanan iloinen ja inspiroiva tapa kirjoittaa! Jatka samaan malliin, sillä mitä luonnollisemmin itselle läheisistä aiheista kirjoittaa, sitä kivempi blogia on lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Hanna! <3 Jatketaan varmasti treeni-vauva-arki-hyvinvointi-ruoka-matkailu-linjalla! :)

      Poista
  5. Onnea blogille! :) Jatka samaan malliin! Ei moitittavaa, tykkään vaan vieläkin :)

    VastaaPoista
  6. Onnittelut kolmivuotiaalle :) Olen uusi lukija, ja viihtynyt heti hyvin. Toki intohimoisena juoksuharrastajana odotan malttamattomana, että tulee lisää juoksujuttuja ja erilaisia treenijuttuja, mutta myös nuo ruokapostauksesi ovat olleet tosi kivoja, niistä saa hyviä vinkkejä. Tykkään myös elämänmyönteisestä asenteestasi, joka saa myös lukijalle hymyn huulille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Salla! Kiitos, kiva kuulla, että olet viihtynyt! :) Juoksujuttuja tulee varmasti lisää, kun pääsen vauhtiin taas kunnolla! :) Ja ruokajuttuja toki myös! Kiitos, kun luet! :)

      Poista
  7. Tykkään kyllä kovasti sun blogistasi! Teksti on sujuvaa, helppolukuista ja mielenkiintoista. Mä tykkään myös tästä lifestylesta, mitä täällä on esiintynyt yhä enemmän! Juoksujutuissakin oot ihanan innostava ja uskon, että moni saa täältä hyvää inspistä touhuun!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! <3 Ihanaa, kun ootte niin kannustavia ja kiva on kirjoittaa, kun tietää, että lukijoissa on hyviä tyyppejä, joita nämä höpinät kiinnostaa! :) <3

      Poista
  8. Onnittelut blogitaipaleesta! :)
    Uutena lukijana olen ilolla lukenut ja seurannut vauva-arjen ja juoksun yhteensovittamista. Pienen taaperon äitinä tiedän, että aikataulut on välillä aikamoista sovittamista ja siksi täälläkin kotijumppaillaan ahkerasti. Tykkään sun positiivisesta kirjoitustavasta, innostaa varmasti muitakin aktiivisempiin ja terveellisimpiin elämäntapoihin! :)
    En tiedä oletko joskus jakanut sun ihania salaattireseptejä, mutta niistä olisi kiva lukea joskus. :)
    t.Neea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Neea! :) Kiva, kun kommentoit ja kiitos onnitteluista! :) Haha, jep..osaat varmasti siis samaistua hyvin, mun jumppailuihin ja treenien sovittamisiin muiden juttujen kanssa. Jess, salaattireseptit laitetaan työn alle! Jotenkin ne on ollut mulle niin helppoja (tyyliin heitän vaan kasaan kaikkea mahdollista ja siitä syntyy superhyvä salaatti) etten ole ajatellut reseptien jakamista sen enempää, mutta toki voin kirjoitella vaikka postauksen mun lempparisalaateista, kiitos ideasta :)

      Poista
  9. Onnea 3.vuotiaalle! ;) Olipa kiva etta loysin sun blogin tana vuonna, oon tykannyt kovasti :)
    Ihanaa lomaa ja aivan mahtavaa reissua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pille!! ♡ Kiva kun löysit tänne ja samalla mäkin löysin sun blogin ja instan! :)

      Poista
  10. Onnea :)) Olen lukenut blogiasi pari vuotta ja välillä tänne jotain kommentoinutkin. Pidän blogisi maanläheisestä, myönteisestä sävystä ja rennosta otteesta. Kurkkaankin monesti tänne mitä sulle kuuluu :D Tulee oikeasti hyvälle mielelle kun lukee näitä :) Treenijutut tottakai kiinnostaa (minusta sulla on erittäin fiksu suhtautuminen treenaamiseen/juoksuun). Salaattikuvat on herkullisia tekee mieli kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ja kiitos, ihana kommentti! Kiva, että tykkäät ja seurailet mukana! <3 :)

      Poista
  11. Onneksi olkoon blogille! ;) minusta tämä blogi on ihan mahtava, sulla on niin myönteinen asenne, että ilo tarttuu! Jatka aivan samaa mallia kuin ennenkin, siis teidän arkea sekä liikuntaa ja syömisjuttuja sulassa sovussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)<3 Kiva kuulla, että blogin tämänhetkinen sisältö miellyttää! Eiköhän sillä jatketa siis! :)

      Poista
  12. Onnea 3-vuotiaalle!! Tykkään blogisi selkeästä, valoisasta, inspiroivasta ja tervehenkisestä sisällöstä. Kaikenlaiset jutut luen aina mielellään, mutta lifestyle, ruoka yms jutut erityisen mieluusti! Tää on kiva blogi kun löytyy jotain sopivasti niin juoksijoillekin kuin ei-juokseville liikkujillekin, meitäkin kun täällä varmasti ainakin jokunen :) toivon bloggausinspistä sulle myös tuleville vuosille, niin saadaan seurata menoa täällä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina, ihana palaute! <3 Jep, tiedän että täällä alkaa olla lukijoita "eri kategorioista", joten eiköhän jatketa samalla tavalla niin löytyy lukemista varmasti useammille! :)

      Poista
  13. Onnea! Ensin innostuin blogista pari vuotta sitten nimenomaan kaikkien juoksujuttujen takia ja nyt huomaan, että ihan arkisia postauksiakin on kiva lukea. Sun postauksista näkyy sellainen positiivinen ote omaan arkeen ja pienistä jutuista nauttiminen :) Oon huomannut lukevani mielelläni myös vauvajuttuja, vaikka vauva-arki on todella kaukana mun opiskelijaelämästä :D Olen taas innostunut enemmän juoksusta ja kestävyysurheilusta, joten jos ensi vuonna saadaan lisää niitä juttuja, niin mahtavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Sini! Kiitos paljon mukavasta palautteesta ja kiva tietää, että eri aiheet täällä kiinnostaa! :) Juoksujuttua tulee varmasti kevään aikana lisää! :)

      Poista
  14. Moikka! Onnea 3-vuotiaalle! Olen seurannut blogiasi noin pari vuotta. Itse olen hakenut eniten treeni- ja ruokajuttuja. Matkusteluaiheiset postaukset ovat myös ihania, koska itselläni on krooninen matkakuume. Toivottavasti Floridasta tulee paljon ihania kuvia ja juttuja! Vauva-juttuja on ollut myös ihana seurata. Eli oon tykännyt kaikesta, jatka vaan samaan malliin. Ihanaa Floridan matkaa ja onnea juoksuun!
    T. Tupu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Tupu! :) Kiitos paljon ja pahoittelut, että julkaisin sun kommentin vasta nyt!! Se oli jostain syystä mennyt roskapostiin ja huomasin sen siellä vasta tänään, kun kurkkasin sinne! Kiva, että oot tykännyt blogin aiheista ja toivottavasti tykkäät matkajutuista, joita blogissa riittää nyt hetken aikaa! :)

      Poista