maanantai 23. joulukuuta 2013

Pelastakaa lapset Ry:n joulujuoksu!

Kävin tänään aamulla juoksemassa tonttulakki päässä ja punaisiin pukeutuneena joulujuoksun, joka liittyy Pelastakaa Lapset Ry:n hyväntekeväisyyskampanjaan. Kampanjan tarkoituksena on antaa 20 euron lahjoituksella yhdelle lapselle päivä tukiperheessä. Lisäinfoa joulujuoksusta löytyy täältä.

Innostuin tästä ideasta aivan valtavasti, sillä juoksu on itsessään aivan huippua, ja juokseminen hyvän asian puolesta tekee siitä vielä mahtavampaa. :) Ilokseni sain lenkille mukaan serkkuni Eveliinan, jolle suuri kiitos valokuvista! :) Joulujuoksua varten kampanjan sivuilta sai tulostaa juoksunumeron rintaan ja myös kiitosdiplomin. Todella hauska idea! Tänä vuonna 912 lasta jonottaa paikkaa tukiperheessä, siitä tulee juoksunumero 912. 


Lähdettiin lenkille hieman ennen kymmentä. Serkkujen koira Hamlet kertoi heti mielipiteensä siitä, että hän joutuisi jäämään kotiin... ;)Lohdutettiin vähän Hamua ja sitten päästiin matkaan! :)
Karo & Hamu! <3
Valmiina lähtöön!
Valokuvaaja tonttuni :)
Aamu oli tosi kaunis, mutta tuulinen! 
In action! :)
Sitten väliin hieman tonttuilua ;)
Ihan super hauska lenkki ja hyvä treeni :) Päätin nimittäin testata hieman vauhtikestävyyttä, kun oli lyhyt matka kyseessä. Vitonen meni keskivauhdilla 5.15 (26.13), ihan ok tässä vaiheessa harjoituksia :) Vitosen lisäksi hölköttelin vielä kilsan verran hitaammin, joten yhteiskilsamääräksi tuli 6km, johon tähtäsinkin. 
Juoksun aikana muutamat kiinnostuneet kyselivät, mistä oli kyse kun kaksi tonttulakkipäistä paineli menemään juosten ja pyörällä! Toivoteltiin vastaantuleville hyvää joulua ja nautiskeltiin menosta! :) Ihan huikea tapa aloittaa joulun vietto! Minä suuntaan vielä illaksi töihin, joten joulurauhoittuminen alkaa tänään illalla töiden jälkeen! Olenkin todella vapaiden tarpeessa, kuten varmasti moni muukin!  Huomiseksi aamuksi on vielä ajastettu postaus, mutta sen jälkeen rauhoitun joulunviettoon ja palailen pyhien jälkeen :) 

<3: Karoliina

8 kommenttia:

 1. Ilosta ja rauhallista joulua, oli pirteätä menoa, jatka samaan piristävään tyyliin joulun jälkeenkin, hyvien asioiden puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pyrin jatkamaan samaa rataa! :) Mukavaa ja rauhallista joulun jatkoa sinnekin!

   Poista
 2. Hihii, mitä kuvia!! :) hauskoja :D ihanaa joulua siulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D oli kyllä aika hauskaa kun niitä otettiin! Kiva, että oot takaisin blogia kirjottelemassa!! :) Hyvää joulun jatkoa!

   Poista
 3. Onpa värikkäät trikoot! :)) Mistä löydän tuollaiset ja minkä merkkiset?! Hyvää joulun jatkoo vain! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Juu, noi on varsin pirtsakan väriset. Merkki on MXDC Sport ja ostettu Espanjasta 1, 5 vuotta sitten.. :) Mukavia joulunpyhiä!

   Poista