sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kotibrunssi, ystäviä & vaunulenkkeilyä

Heippa! Miten teidän viikonloppu on sujunut? Täällä aika vauhdikkaasti, mutta hauskaa on ollut! Eilen tosiaan vietettiin tyttöjen iltaa meillä, kun Henri oli juhlimassa varpajaisiaan. (Asiasta kukkaruukkuun, mistä tulee sana varpajaiset? Voisin googlata, mutta en jaksa eli jos joku tietää niin saa kertoa! :D). 

Mutta takaisin eiliseen..Meillä oli vauhdikas ilta täällä kymmenen naisen, kolmen taaperon sekä yhden vauvan kanssa. Menoa ja meininkiä sekä meteliä riitti ihan samalla tavalla kuin olisi ollut 50 hengen kotibileet, haha. Tehtiin tarjoilupuoli nyyttärimeiningillä ja pöydässä oli ruokaisaa salaattia, pinaatti-feta piirakkaa, marjajäädykettä, hedelmiä, karkkeja, quaqamolea, vihanneksia ja sipsejä. Mun timmikuu koki pienen repsahduksen herkullisen marjajäädykkeen ja kinuskikastikkeen kohdalla, mutta ei anneta sen haitata! Se repsahdus oli nimittäin todellakin sen arvoinen, niiin hyvää! :) Ja tosiaan, repsahduksia tulee ja menee! Niitä on turha jäädä märehtimään tai miettiä, että "tämä oli nyt tässä"! Huomenna aloitetaan taas uusi viikko hyvällä fiiliksellä ja valmiina tekemään hyviä ja terveellisiä valintoja! :)



Tänään sunnuntaina mulla oli ilo emännöidä brunssia ihanille Tiinalle, Hannalle ja Sadulle, joiden kanssa ollaan tutustuttu blogiemme kautta muutama vuosi sitten. Meidän brunssimenu näytti tällä kertaa tältä: 
  • Mango-banaani-avokado smoothie
  • Ruokaisa salaatti (rucolaa, omenaa, broccolia, porkkanaa,tomaattia)
  • Salaatin lisukkeina: kanaa, fetaa, cashew-pähkinöitä, salaattisiemensekoitus, pastaa, oliiviöljyä
  • Paprika-kananmunat
  • Sämpylät (voi, juusto, kurkku, kalkkunaleike)
  • Hedelmälautanen: ananas, vesimeloni, viinirypäleet
  • Tuoremehu
  • Kahvi
  • Vichy



Nam! Oli kyllä superhyvää, vaikka itse sanonkin! :) Ja aivan ihanaa nähdä tyttöjä ja päästä höpöttelemään kunnolla. Täytyy sanoa, että kotibrunssit tai lounaat on lenkkitreffien ohella tällä hetkellä mun suosikki tapoja nähdä kavereita. Kotona brunsseilu on helppoa vauvankin kanssa! Toki kotibrunssissa on hieman tekemistä, mutta on se sen arvoista kun saa ihan rauhassa sitten nautiskella ja istua pöydässä vaikka kolme tuntia kuten tänään. 





Blogin kautta on saanut ihania ystäviä! <3

Treenien puolesta viikonloppu ei ollut ihan niin reipas, mutta sellainen ilouutinen on pakko jakaa, että mun talvijuoksutakki mahtui eilen ekaa kertaa päälle sitten synnytyksen! Instagramiin jo jaoinkin kuvan tästä ilon hetkestä! :D 


Pitihän tätä juoksutakin päällemahtumista juhlistaa jollain tapaa, joten käytiin Islan kanssa 6km vaunulenkillä, jossa vuorotellen hölkkäsin ja kävelin. Tämä oli ensimmäinen lenkki, jonne ihan varta vasten lähdin tarkoituksena hölkkäillä pidempiä pätkiä kuin sen muutaman sata metriä. Ja huh, olihan rankkaa, mutta samalla aivan ihanaa!! Tällä hetkellä jaksan hölkkäillä yhteen putkeen ehkä 4 minuuttia, joten matkaa kympille tai puolimaratonille on aika paljon! :D Mutta, onneksi on tässä vielä toukokuulle hyvin aikaa ja suunnitelmat alkavat selkiytymään, miten tässä lähdetään taas juoksukuntoa pikku hiljaa tavoittelemaan. Kirjoittelen siitä myöhemmin lisää! :)

Juoksutrikoot jalassa piiiiiiitkästä aikaa :D


Nyt mennään Islan kanssa kylpemään ja sitten sohvalle katsomaan Jane the Virgin! Kivaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa! :) 

Miten teidän viikonloppu meni?? Kuka muu fanittaa kotibrunsseja? :)

-Karoliina

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa 

8 kommenttia:

  1. KIITOS sinulle mielettömän ihanan brunssin järkkäämisestä! Tällaisista treffeistä saa tosi paljon energiaa ja hymyä päivään. Te naiset olette ihania ja Isla vielä erityisesti <3 Mä aion kyllä tehdä tuota smoothieta kotonakin, oli niiiin hyvää! Ja olihan ne jälkkäritkin!! :P Puss ja halaus ja mukavaa tulevaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille, että tulitte!! <3 Oli niin ihana nähdä ja todellakin sai hymyä ja energiaa taas kerrakseen! :) Tänään tuntuu siltä, että sitä energiaa tarvitsisikin, koska viime yönä herättiin 3 kertaa...:Z Mutta ei se mitään! Näillä mennään! :) Se smoothie on kyllä hyvää ja hahaha, ne "jälkkäripallot" ei nyt ihan päässyt menuhun asti. Pitää vielä kehitellä sitä reseptiä! :D Halaus ja kivaa viikon jatkoa! <3

      Poista
  2. Kiitos Karoliina ihanan brunssin järkkäämisestä! Tarjoilut oli ihan viis kautta viis ;)! Muutoinkin oli niin ihanaa istua ja vaihtaa kuulumisia teidän kanssanne. <3 Isla oli hurmaava myöskin :)! Seurakin siis täyskymppi, joten ihan mahtava sunnuntai tuli vietettyä! Mukavaa uutta viikkoa sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli kiva järkätä kun tuli niin huippua seuraa brunssista nauttimaan! <3 Ihan paras sunnuntai! :) Kivaa viikon jatkoa sinnekin!! <3 Toivottavasti toi keli tosta paranee pian!! :)

      Poista
  3. Joojoo fanitan kotibrunssia ja Karkin brunssia varsinkin! ISOISOISO kiitos vielä kerran, oli niin huippua nähdä ja jutustella rauhassa. Pus. <3 Blogimiitit on ihan huippuja:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos fanituksesta! ;D <3 Kiitos sulle, että jaksoit tulla tänne asti ja oli ihanaa nähdä! <3

      Poista
  4. Moikka,

    tsekkasin jo aikaisemmin tuota sinun takkia, näyttää kivalta! Itse olen metsästänyt kauan hupullista talvijuoksuun sopivaa takkia. Osaatko kertoa siis detskuja eli merkkiä ja ostopaikkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Kuule, usko tai älä, mutta se on H&M:stä eli H&M Sport takki, jonka hankin varmaan 2 vuotta sitten! Ihan älyttömän hyvä takki ollut ja olen käyttänyt sitä tosi paljon! :) Siinä on sellainen fleecevuori, joten on just sopivan lämmin talvijuoksuun, mutta voi käyttää myös muina vuodenaikoina. Kannattaa ehkä tsekata, jos H&M:ltä löytyy jotain sen tyyppistä joko kaupoista tai netin kautta tilaamalla! :)

      Poista