keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Joulu 2017

Meidän joulusta jäi päällimmäisenä mieleen ihanan iloisia hetkiä ja yhdessäoloa koko paksun perheen kanssa! <3 Toki siihen mahtui myös toinen puoli eli taaperon kiukkukohtauksia ja äidin väsymystä, mutta päällimmäisenä jäi hyvä ja kiitollinen fiilis. Nyt kun ollaan vietetty syksy ulkomailla ja nähty perhettä vähemmän kuin normaalisti, tuntui vielä erityisemmältä olla kaikki yhdessä ja viettää laatuaikaa jouluna. Ja kuten aina, kun keskittyy olemaan läsnä ja on tosi kivaa, kuvia tulee otettua aika vähän!:)

Perhekuva sentään saatiin, tosin ilman Milaa, joka taisi olla muualla leikkimässä :) 

Jouluaattoaamu alkoi aivan liian aikaisin ja olin itse ihan väsynyt koko aamupäivän, mutta tilanne onneksi korjaantui päikkäreillä, joiden jälkeen olin kuin eri ihminen. Koko viime viikko meni hieman vajailla unilla, joten vähitellen univaje kostautui. Onneksi päikkärit korjasi tilanteen!  Iltapäivällä suunnattiin tätini ja setäni luokse Westendiin viettämään joulua ja aattoilta olikin aivan huippu. Syötiin ihania jouluruokia, avattiin lahjoja ja nautittiin yhdessäolosta. Islalle tonttu oli piilottanut aina sopivin välein jonkun lahjan johonkin ja hän sai etsiä ja avata niitä. Siinä riitti puuhaa koko illaksi ja hän ehti myös leikkimään lahjoilla. Oltiin kaikki oltu ilmeisen kilttejä, sillä jokainen sai lahjoja useamman. Ja joka vuosi puhutaan, että tänä vuonna ei sitten niin paljon lahjoja, mutta toisaalta meitä on monta niitä antamassa ja lahjojen antaminen on kivaa, kunhan keksii hyvän lahjan!:) Laitettiin Isla nukkumaan matkasänkyyn serkkuni huoneeseen ja saatiin vielä vähän lisäaikaa ennen kotiinlähtöä. 

Taapero istui niin kiltisti joulupöydässä <3

Mun rakkaat tytöt <3


Pikku tonttu auttamassa lahjojen jaossa
Joulupäivään kuului muun muassa herkullinen joulubrunssi, kävelylenkki ja jouluruokia H:n vanhempien kanssa. Tapaninpäivään taas perhekävely aamulla, kotijumppa (tekipä hyvää vähän liikkua kaiken herkuttelun jälkeen!) ja iltaruoka mun vanhempien luona. 

Tapaninpäivän jumppailut (RV 18+2)

Ihana joulu siis <3 Tänään suunnataan viettämään loppuvuotta ja vuoden vaihdetta saaristoon, joten nyt pakkaamaan!:) Miten teidän joulu sujui?

Hyvää loppuvuotta! 

-Karoliina

Luitko jo viime postauksen: Tällä viikolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti