sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 vikat kuulumiset

Heippa ja hyvää vuoden viimeistä päivää täältä saaristosta! Ollaan oltu täällä keskiviikosta asti vanhempieni ja koirien kanssa ja perjantaina seuraan liittyivät myös pappani sekä ystävämme Saara. Olemme tainneet viettää viimeiset kolme vuodenvaihdetta täällä saariston perukoilla ja tykkään kyllä kovasti tästä rauhasta luonnon keskellä ja mahdollisuudesta ladata akkuja vuoden lopuksi. 
Päivät ovat kuluneet nopeasti, sillä valoisaa aikaa on niin vähän ja kun pimeä tulee, täällä on tosi pimeää. Olemme ulkoilleet valoisaan aikaan ja pimeän tullen sitten saunotaan ja syödään. Itse tein torstaina ja perjantaina vielä aika paljon töitä, ja se onnistui hyvin, kun oli useampi lapsenvahti auttamassa. 

Olen päässyt myös treenaamaan ja kävin juoksemassa n. 5km lenkin torstaina, jonka aikana juoksin (hölkkäsin) jopa enemmän kuin kävelin! Wohoo! Olipa ihanaa käydä juoksulenkillä ihan yksin, sillä omat lenkit ovat olleet tosi vähissä viime aikoina. Torstaina juoksu tuntui tosiaan hyvältä, toisin kun lauantaina, jolloin ei kulkenut sitten ollenkaan ja päätin luovuttaa juoksulenkin suhteen muutaman sadan metrin jälkeen! Kroppa tuntui painavalta, kohtu painoi virtsarakkoa (on muuten "ihana" tunne, kun se painaa heti lenkin alusta asti..) ja jalat olivat kankeat. Niin erilaisia ovat päivät tällä hetkellä, mutta olen kyllä ihan ok sen asian suhteen. En ota juoksusta nyt mitään paineita ja menen kropan ehdoilla! :) Mulle tuli RV 19+0 tänään täyteen ja toivon, että vielä olisi juoksuaskelia edessä tämän raskauden aikana, mutta katsotaan ja mennään päivä kerrallaan! Onneksi lihaskuntotreenit ovat tuntuneet ainakin vielä hyviltä ja lauantainakin tein sitten hieman jumppaa pakaroille ja corelle, kun juoksu ei luonnistunut. Onneksi aina voi tehdä jotain ja saada sen hyvän olon, joka liikunnasta tulee! <3 Huvittavaa oli kuitenkin, että pyysin Henriä ottamaan musta juoksukuvan kun olin lähdössä lenkille ja saatiinkin tosi kiva ja lennokas kuva, jossa näyttää siltä, että tämä mama juoksentelee tosi vauhdikkaasti edelleen. Olisin voinut postata sen instagramiin pelkästään hashtageilla #juoksu ja #iloverunning tms. mutta todellisuudessahan juoksu ei sujunut ollenkaan ja lenkki jäi täysin kesken, joten tottakai kerroin siitä kuvatekstissä. Someilluusio (hieno kuva) vs. todellisuus. Hyvä esimerkki siitä, että asiat ei aina ole sitä miltä ne esimerkiksi Instagramia selatessa näyttää! :) 


Lennokas juoksukuva joka ei nyt ollut ihan koko totuus :D

Treenien vastapainoksi on pakko myös tunnustaa, että olen viimeisen kahden viikon aikana herkutellut jokaisena päivänä! Siis kaksi viikkoa putkeen on tullut syötyä päivittäin suklaata. Uhh. Tämä ei sinänsä ole mitään uutta, sillä usein mulle jää suklaa/herkutteluputki päälle joulusta uuteen vuoteen, mutta kyllä tässä on jo alettu suunnitella pientä ryhtiliikettä arkeen paluun jälkeen! Perus tammikuun ryhtiliike siis täälläkin luvassa, kuten varmaan joka tammikuu! ;)

Palaillaan kaupunkiin ja arkeen täältä tiistaina, sillä H suuntaa takaisin Madridiin keskiviikkona. Minä ja Isla ollaan vielä Suomessa hetken aikaa ennen kuin lähdetään käymään Madridissa muutamaksi viikoksi. Ollaankin nyt helmikuun loppuun asti vähän reissunaisia, kun matkustetaan edestakaisin Helsinki-Madrid-Helsinki väliä, jotta voidaan olla sekä kotona Suomessa että Henrin kanssa Madridissa. Edestakaisin reissaaminen on tässä kohtaa varmaan se paras vaihtoehto, vaikka kaikista ihaninta olisikin jos voitaisiin jo kaikki olla takaisin kotona, kuten alunperin oli suunnitelmissa! <3 Mutta aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan (yllätys), joten näillä mennään. Ainakaan ei taida tulla tylsää tammi-helmikuussa! 

Tämän sekavan kuulumispostauksen myötä toivottelen teille kaikille oikein hyvää alkavaa uutta vuotta! <3 Ja mielellään kuulen teidänkin kuulumisia kommenttiboksissa!:) Kiitos vielä edelliseen bloggaamis-postaukseen tulleista kommenteista ja mielipiteistä, niitä oli tosi kiva ja innostavaa lukea! Tuli heti sellainen fiilis, että jee, tämän takia mä tykkään bloggaamisesta niin paljon, kun on ihania lukijoita siellä ruudun takana, joiden kanssa jakaa juttuja <3

<3: Karoliina 6 kommenttia:

 1. On ollut kiva lukea sun kuulumisista ja juoksuista vuoden mittaan.

  Ensi vuonna et varmaan uuden perheenjäsenen myötä pysty täysillä keskittymään juoksuun, mutta halusin silti haastaa sut mukaan juoksuhaasteeseen 2018. Ehkä voit ottaa tavoitteeksi rastia vain muutaman kohdan haasteesta: http://taivaanrannanjuoksija.blogspot.fi/p/juoksuhaaste-2018.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anne! Kiitos, kiva kuulla!:) Ja hei tuo juoksuhaaste vaikuttaa tosi hauskalta! Voisin koittaa olla mukana siltä osin, miltä pystyn. Tosiaan voi olla, että tänä vuonna jää juoksut aika paljon vähemmälle..

   Poista
 2. Hei tuli muuten mieleen postaustoive, jonka esitin silloin teidän muuttaessa Madridiin. Mitä kaikkea olette joutuneet huomioimaan ulkomaanmuutossa jne. Onnistuiskohan nyt? :) Ihanaa vuoden ekaa päivää sinne saaristoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ja hyvää vuoden ekaa päivää <3 Joo, voisinhan mä siitä kirjoitella! Tuntuu, ettei siinä meidän kohdalla ollut kauheasti mitään ihmeellistä, kun lähdettiin niin lyhyeksi aikaa ja mulla ja Islalla kyseessä oli enemmän pidempi reissu, kuin varsinainen muutto ulkomaille, mutta koitan jotain kirjoitella aiheesta :)

   Poista
 3. Täällä ilmoittautuu myös yksi tammikuun ryhtiliikkeeseen :D eilinen meni vielä suklaata syöden, mutta nyt alkaa jo tulemaan mitta täyteen myös kahden viikon jälkeen, ettei tee edes mieli. Juoksu on jäänyt vähän vähemmälle viime aikoina inhottavan polvivaivan vuoksi. En tiedä mahtaako olla juoksijan polvi vai mikä, mutta nyt olen paljon lepäillyt ja venytellyt niin katsotaan onnistuisiko tänään juoksu. Ihanalta kuulosti teidän vuoden vaihde saaristossa! :)
  Marianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoi Marianne ja hyvää uutta vuotta sinne! :) Tammikuun ryhtiliikkestä tulossa kunnon postaus, mutta kiva kuulla, etten ole ainoa joka kaipaa vähän terveellisempää settiä taas :) Voi hitsi sun polvea..oletko kokeillut erilaisia pakaroita vahvistavia liikkeitä? Usein polvivaivat voi johtua heikoista pakaralihaksista tai epätasapainoisuuksista niissä, joten en usko, että pakarajumpasta ainakaan olisi haittaa. Toki lepo ja juoksutauko myös. Tsemppiä, toivottavasti tulee pian kuntoon eikä ole mitään sen kummempaa!

   Poista