perjantai 22. joulukuuta 2017

Tällä viikolla
Tällä viikolla...

 • Olen käynyt neuvolassa tarkistamassa, että vauvalla ja itselläni on kaikki hyvin. 
 • Ollaan taas sopeuduttu arkirutiineihin täällä Suomessa, joihin kuuluu koiranulkoilutukset ja enemmän aikatauluja kuin Madridissa.
 • Olen nauttinut siitä, että saan juoda aamuisin suodatinkahvia ja syödä ruisleipää! <3 
 • Olen syönyt useamman Kokkikartanon lohikeiton, koska  ne on niin hyviä. 
 • Ollaan nähty perhettä ja ystäviä! <3 
 • Olen käynyt taaperon kanssa lounastreffeillä. 
 • Olen iltaisin rättiväsyneenä heittäytynyt omalle sohvalle iltapalan kanssa ja katsonut telkkarista jotain ihan aivotonta..
 • Olen siivonnut koiran oksennuksia usemman kerran. Raukkaparka on ollut aivan innoissaan meidän tulosta kotiin, mutta samalla vähän ilmeisesti stressannut muutosta. Pelkää ehkä, että me lähdetään taas heti?:(
 • Olen kiristellyt hampaita taaperon kiukkukohtausten edessä...
 • Olen saattanut töissä yhden projektin loppuun, joka päättyy nyt jouluun. Olen suunnitellut myös vähän sisältöjä ensi vuoden puolelle. 
 • Olen kävellyt päivittäin lenkkejä koiran kanssa.
 • Olen saanut kuulla iloisia ja vähän huonompia uutisia.
 • Olen tehnyt muutamia hyviä kotitreenejä.
 • Olen hankkinut viimeiset jutut joululahjoja varten.
 • Olen purkanut matkalaukut, siivonnut vähän ja koristellut joulua kotiin. 
 • Olen nauranut, halannut ja pussannut.
Ja nyt on aika rauhoittua joulunviettoon! <3 Ihanaa joulua teille kaikille ja kuullaan taas ensi viikolla! 


<3: Karoliina 


Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa 

8 kommenttia:

 1. Voih, tsemppiä koiralle! Voin kuvitella, että on tilanteesta vähän hämillään, niin kiintyneitä kamuja kun ovat. Mietinkin tuossa yksi päivä, että miten meidän Oliver selviäisi noin ptkästä poissaolosta, ehkä sitten kuitenkin ihan hyvin :D Kivaa kotiaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos! :) Heti sen jälkeen kun Henrikin tuli kotiin torstaina Mila on voinut tosi hyvin ja ollut ihan älyttömän iloinen, kun kaikki on taas koossa. Se viihtyy tosi hyvin mun vanhempien luona, kun on ollut siellä pienestä asti paljon hoidossa, mutta varmaan nämä meidän tulo-lähtö-tilanteet on vähän hämmentäviä toiselle...onneksi ollaan tässä vielä pari viikkkoa :)

   Poista
 2. Kokkikartanon lohikeitto <3 Paras valmisruoka ikinä! Oikein ihanaa joulunaikaa teidän perheelle ja nauttikaa Suomi-jutuista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, todellakin! Kokkikartanon lohikeitto on niin hyvää!!Me nautitaan Suomi-jutuista, hyvää joululomaa sulle! <3 Pian nähdään!! <3

   Poista
 3. Kivoja kuulumisia :) Ja kiitos einesvinkistä! Itse vasta aloittelen noiden syömistä pitkän pitkän tauon jälkeen. Onko siinä varmasti kalaa myös? Haha, nimim. pari einessoppaa syöneenä, jossa sai arvailla oliko kyse liha- vai kanakeitosta kun ei protskua ollut näkösällä :D Rauhaisaa ja hyvää joulua Karkki <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jossu! Joo, Kokkikartanon lohikeitossa on ihan aitoa kalaa ja perunaa ja maku on tosi hyvä! Voin suositella :) Välillä on ihan kiva, että on hyviä valmisruokavaihtoehtojakin!:) Toivottavasti teidän joulu meni hyvin, ihanaa loppuvuotta! :)

   Poista