sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Lisääntynyt energia ja muita kuulumisia

Heippahei! Kivaa sunnuntaita! Miten teidän viikko on sujunut? Täällä oikein mukavasti, sillä tällä viikolla olo on parantunut ja energiaa on tullut samalla lisää. Iha-naa! <3 Toki edelleen huono olo saattaa yllättää, jos tulee liian nälkä, mutta jatkuva huono olo on ainakin toistaiseksi väistynyt ja olen niin kiitollinen siitä, tänäänhän mulla on rv 15+0. Mieskin sanoi, että olet kyllä ihan erilainen verrattuna huonon olon viikkoihin, kun kaikki oli ihan "plaah". No siltä tuntuukin! :) I´m back! Ainakin hetkellisesti, kunnes joku muu tai tämä raskausoire palaa, hehe. 
Lisääntynyt energia on tällä viikolla auttanut monessa asiassa. Olen jaksanut tehdä töitä enemmän ja tehokkaammin, kun koko ajan ei ole väsyttänyt tai joka päivä tarvinnut nukkua päikkäreitä. Kyllä, olen edelleen nukkunut myös niitä, koska väsymys on todellista, mutta joinakin päivinä olen saanut myös pysyttyä koneen ääressä päikkäriajan. Töiden tekemisestä ja to do-listan ruksimisesta tulee ainakin itselleni tosi hyvä ja aikaansaanut fiilis, joten tehokkuus tuolla saralla on vaikuttanut positiivisesti koko yleisfiilikseen. 

Lisääntynyt energia on vaikuttanut positiivisesti myös liikuntaan. Olemme käyneet tällä viikolla muutamalla lyhyellä juoksulenkillä rattaiden kanssa ja juoksu on tuntunut hyvältä. Lenkit ovat olleet tosi lyhyitä (n. 3-4km) kävelypätkillä, mutta silti! Kaikki hyvältä tuntuva juoksu otetaan vastaan ilomielin. Islakin hoki tiistaina rattaissa, kun oltiin juoksemassa, että "täällä ollaan juoksemassa, kivaa, hauskaa!" :D Olen myös saanut tehtyä muutaman hyvän koko kropan lihaskuntotreenin ja tänään olisi suunnitelmissa tehdä vielä yksi lisää. Niiden lisäksi  olen myös mukana HCR-jouluhaasteessa (löytyy Helsinki City Run-facebook-sivuilta) niiltä osin, kuin pystyn (kaikkia liikkeitä en enää halua tehdä, esim. niitä joissa tulee liikaa painetta suorille vatsalihaksille!) :) Kyseessä on siis jouluun asti jatkuva haaste, jossa parannetaan lihaskuntoa ja lisätään vähän liikettä jokaiseen päivään. Hauska liikuttava joulukalenteri siis ja hyvää tasapainoa suklaajoulukalentereille! 


Tekemässä HCR-joulukalenterin ekaa luukkua eli kyykkyjä!:)
Suklaajoulukalentereista puheenollen, ostettiin Islan kanssa meille yhteinen joulukalenteri ja hän on sen myötä päässyt maistamaan ensimmäistä kertaa suklaanameja. Vaikeinta oli ymmärtää, että saa avata vain yhden luukun kerralla ja että ensimmäinen avataan vasta joulukuun ensimmäisenä! :D Pienet taaperoraivarit tuli todistettua, heh. Muutenkin tuntuu, että olemme hypänneet välillä suoraan kaksivuotiaasta "threenager"-ikään, mutta onneksi suurimman osan ajasta hän osaa olla super ihana ja yhteistyöhaluinen! <3 

Viime viikon sunnuntai-iltana käytiin ihailemassa keskustassa, kun Madrid on puettu jouluvaloihin. Oli tosi kaunista ja tuli joulufiilis! <3 Odotan tänä vuonna joulua tosi paljon ehkä eniten siksi, että lähdetään Suomeen ja saadaan taas olla yhdessä rakkaiden kanssa. Itse asiassa kahden viikon päästä sunnuntaina ollaankin Islan kanssa jo kotimatkalla! Hassua ajatella, että oikeasti meidän ulkomaankomennuksen piti loppua jo siihen joulukuun 17. päivään, mutta nyt ollaan tosiaan tulossa takaisin Madridiin tammikuussa. Tammi-helmikuu menee kuitenkin omasta toiveesta hieman reissaamiseksi edestakaisin, että voidaan olla sekä Suomessa että H:n kanssa täällä Madridissa. 


Puerta del Solin joulukuusi

Näkymä Gran Vialle Callaon El Corte Inglesin yläkerrasta
Reissaamisesta puheenollen, vielä ennen kotiinlähtöä meillä on yksi reissu tiedossa! Lähdetään nimittäin ensi viikon keskiviikkona (itsenäisyyspäivänä) Lissaboniin, kun täälläkin on pyhäpäiviä siinä loppuviikosta. Ei olla koskaan käyty siellä, joten jos löytyy hyviä Lissabon-vinkkejä, niin niitä otetaan ilomielin vastaan! :) 

Tässä varmaan päällimmäiset kuulumiset! Mitä teille kuuluu? Millaisia treenejä olette tehneet tällä viikolla? Oletteko jo aloittaneet joululahjaostokset? Itse aloitin eilen ja toivoisin saavani ne mahdollisimman hyvälle mallille hyvissä ajoin ennen joulua! :)

Kivaa sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa!

-Karoliina 


Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa 

2 kommenttia:

 1. Moikka! :) Ihanaa, että olet päässyt taas vähän enemmän liikkeelle ja olo on ollut parempi. Isla vaikuttaa aivan superhauskalta lapselta näin blogin ja somen välityksellä. Välillä saa nauraa ihan kunnolla hänen jutuilleen instastoryn puolella :D <3

  Minä tein viime viikolla lähes kaikki joululahjaostokset. On kyllä niin hyvä fiilis, kun nyt saa vaan rauhassa paketoida ja tietää, ettei tarvitse viimetingassa sitten lähteä säntäilemään lahjojen perään. Pari juttua on vielä hankittavana ja nekin ajattelin hoitaa tämän viikon aikana :)

  Hauskaa reissua teille Lissaboniin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Laura! :) Kiitos kommentista! Joo, Islalla on kieltämättä nykyään tosi hauskat jutut ja nauretaan sille monta kertaa päivässä! :D Myös omaa tahtoa löytyy ja sitä ei aina vielä osata ilmaista muuten kuin taaperoraivareilla! ;) Mutta se taitaa kuulua asiaan! :)

   Ihanaa, että olet saanut kaikki joululahjat hankkia ja voi vaan rauhassa valmistautua jouluun! Mun suurin ongelma on aina ideoiden puute, etenkin miespuolisille henkilöille lahjojen ostaminen tuntuu olevan hyvin hankalaa... :D Onneksi tässä on vielä aikaa!

   Kiitos, hyvää itsenäisyyspäivää sinne!! :)

   Poista