sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Viikonloppu ennen laskettua aikaa

Heippa ja kivaa sunnuntaita! Täällä on ollut tosi mukava viikonloppu, vaikkei sen suurempia suunnitelmia ollutkaan. Perjantai-iltana olin Horse Showssa katsomassa heppoja, mikä oli tosi kivaa, etenkin kun Anna-Julia Kontio sijoittui perjantain pääluokassa toiseksi. Hyvä Suomi! Lauantaina katselin Grand Prixta kotisohvalta ja tänään on samat suunnitelmat World Cup-luokan suhteen. Peukut pystyyn, että suomalaiset ratsukot onnistuvat tänään! :) 




Heppojen katselun lomassa ehdittiin lauantaina käydä myös shoppailemassa Verkkokaupassa ja käytiin samalla  ihailemassa upeita maisemia Verkkiksen näköalaterassilla! Shoppailujen jälkeen suunnattiin vielä Cafe Caruselliin lounastreffeille. Mä söin aivan ihanan ja ison vuohenjuustosalaatin ja Henri mozarella-pesto-pizzan.  Kotiin kurvattiin Mc-luukun kautta ja haettiin Twix Mc-flurryt. Nam! :) Lauantaina kirjoittelin myös vähän blogijuttuja valmiiksi, koska en tiedä ollenkaan, miten ehdin ja pystyn päivittelemään blogia ensimmäisinä viikkoina vauvan synnyttyä. Muutamia postauksia on siis  ainakin valmiina tulossa ulos, jottei täällä ole ihan hiljaista! :)

Tänään sunnuntaina käytiin kävelemässä reipas 5km aamulenkki. Keli oli harmaa ja vähän sateinen, muttei se haitannut. Ulkoilu tekee hyvää kelillä kuin kelillä! Eikä kropassa tosiaan tunnu siltä, että huomenna on laskettu aika! Tai siis..enhän minä tiedä, miltä pitäisi tuntua! :D Sain kyllä alla olevaan kuvaan Instagramiin useampia kommentteja, että supistukset ovat joillakin alkaneet ihan yhtäkkiä ilman mitään sen kummempia "varoitusmerkkejä", vaikka olisi ollut sellainen tunne, ettei vauva ole tulossa ulos hetkeen.. Ei voi muuta sanoa kuin, että jänniä hetkiä eletään! :) 


  
Sellaista täällä! :) Miten teidän viikonloppu on sujunut? 
Ja pakko kysyä...Te, jotka olette synnyttäneet...oliko teillä jotain ennakkotuntemuksia ennen kuin supistukset alkoivat vai alkoivatko ne ihan yhtäkkiä? 

Mukavaa sunnuntain jatkoa! 

-Karoliina

Seuraa myös Instagramissa / Facebookissa / Bloglovinissa / Blogit.fi:ssä

13 kommenttia:

  1. Esikoisesta meni vedet ilman ennakko varoitusta, kuopus enteili tuloaan kauan, lähti supistuksista ja tuli aika vauhdilla maailmaan.

    Jänniä aikoja ellette :) tsemppiä loppuraskauteen ja h-hetkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiik! :) Mua jännittää just toi, jos vedet vaan menee yhtäkkiä! Kiitos, kun jaoit sun kokemukset ja kiitos tsempeistä!! <3

      Poista
  2. Esikoisesta oli supistuksia edellisenä päivänä jotka sit loppui yöksi. Tokasta meni vedet aamulla. Ihmettelin ku jotain lirahti vaikka just olin käynyt vessassa. Ja hetken päästä taas uudestaan. Tsemppiä! Jännäillään täällä jo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei...kiitos, kun jaoit sun kokemukset! Jännää, kun ne on niin erilaisia! Ja kiitos kun jännäilet mukana ja tsemppejä tarvitaan varmasti! <3

      Poista
  3. Jännää! Laukku on varmaan valmiina? :)Mulla ei ole ollut ollenkaan supistuksia, satunnaisia kiristyksiä, mutta niistäkin on aikaan. Joudun käymään aika tiuhaan äpolilla ja maanantain ultrassa todettiin, että kohdunkanavaa ei enää ole ja 1 cm auki. Perjantaina otettiin tunnin kerran käyrää jossa supistukset kävi välillä 60 lukemissa enkä tuntenut mitään. Odotan myös mielenkiinnolla miltä se tuntuu, kun h-hetki koittaa. Luulisi, että jossain vaiheessa esimerkiksi tuo kävely alkaisi tuntua ikävältä.

    Tsemppiä odotteluun! -suvi rv38

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiva, kun kommentoit! Oonkin miettinyt, että mitenköhän sulla on mennyt! Laukku on joo ollut pakattuna jo hetken aikaa ja kaikki muukin nyt pitäisi olla aika valmiina :) Tsemppiä kovasti sinnekin! <3 Niin mäkin jotenkin ajattelisin, että kävely alkaisi tuntua nihkeältä, mutta sehän jää nähtäväksi...Jännäääää! :)

      Poista
  4. Ensimmäisellä kerralla en pystynyt arvaamaan mitään vaan kaikki tuli yllätyksenä, tokan kohdalla pystyin olostani sanomaan, että parin päivän sisään syntyy ja niin teki. Minulle lopussa tuli samanlaisia huonoja oloja kuin alkuraskaudessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos kun kerroit! Saa nähdä oonko täällä vaan ihan uunona loppuun asti :D Eiköhän sen sitten huomaa, kun alkaa olla tosi kyseessä. Uhh, toivottavasti ei tule huonoja oloja! Mukavaa alkanutta viikkoa sinne! :)

      Poista
  5. Onnea vikoihin hetkiin ennen synnytystä ja tietenkin itse koitokseen! :) Varmasti jännä fiilis. Oma viikonloppu on mennyt koirien kanssa ulkoillessa ja tänään Tuusula Trail Runissa, jossa kokeilin polkujuoksua elämäni ensimmäistä kertaa 10,5 kilometrin verran. Oli hauskaa!

    Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Oi ihanalta kuulostaa eka polkujuoksukisa ja viikonloppu koirien kanssa ulkoillen! KIvaa alkanutta viikkoa sinne! :)

      Poista
  6. Voi Karkki <3 Jännäää! Olet(te) mielessä! Paljon tsemppiä loppuun asti ja alkavaan uuteen elämänvaiheeseen! :)

    VastaaPoista
  7. On tosiaan jänskiä aikoja! Tosi onnellinen oon teidän puolesta, että oot voinut niin hyvin raskauden aikana. Ihana viikonlopputunnelmiakin teillä näytti olevan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu <3 Joo, olen kyllä ollut tosi onnekas, että raskaus on sujunut niin hyvin tähän asti, toivottavasti kaikki menee jatkossakin hyvin! Ihanaa alkanutta viikkoa sinne <3

      Poista