tiistai 22. joulukuuta 2015

Lupa liikkua & vauva 6 viikkoa!

Jihuu, tänään oli kauan odotettu jälkitarkastus neuvolalääkärillä ja sain luvan alkaa vähitellen taas harrastamaan muutakin liikuntaa kuin kävelyä. Lääkäri tarkasti tikkien parantumisen, kohdunsuun tilanteen ja kokeili vatsalihaksien mahdollista erkaumaa, jota ei enää ollut. Kaikki näytti olevan tosiaan aika mallillaan, mutta tietysti liikunnan pariin pitää palailla maltillisesti. Nyt kun sain luvan liikkumiseen niin alan tekemään itselleni tarkempaa suunnitelmaa lihaskuntotreenien suhteen. Niistä aion ehdottomasti aloittaa, koska tunnen, ettei lihaskunto vielä riitä esimerkiksi ylläpitämään tarvittavan hyvää juoksuasentoa. Juoksu saa siis vielä hetken odotella, mutta se ei haittaa. Kärsivällisyys palkitaan toivottavasti aikanaan! :) Aivan ihanaa kuitenkin, että voi nyt alkaa jumppailemaan hyvillä mielin! :) 

Kuva eiliseltä vaunulenkiltä illan pimeydessä :) 

Kuva tämän aamun lenkiltä :) 
Ennen omaa lääkäriäni myös Islalla oli hänen 6 viikon tarkastuksensa. Pikku neiti painoi 5120g ja pituutta oli 57,7cm. Hyvin siis kasvaa ja sai myös taas kiitosta jäntevästä ja reippaasta olemuksestaan. Meidän iso pieni tyttö! <3 Tuntuu kyllä, että vauvat kasvaa ihan älytöntä vauhtia ja muutenkin..jo 6 viikkoa on kulunut hänen syntymästään! Ihan uskomatonta! :)



Nämä olivat tällaiset pikaiset kuulumiset. Palailen vielä huomenna toivottamaan hyvää joulua! <3 Nyt lähdetään vaunulenkille! Mukavaa aatonaatonaattoa! 

-Karoliina

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa



2 kommenttia:

  1. Jee, ihan mahtavaa, että sait luvan taas alkaa treenailemaan! -Niina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee jee, niinpä! Oon kyllä tosi innoissani! :) Tätä on odotettu! Hyvää joulua sinne! :)

      Poista