perjantai 7. lokakuuta 2016

Kohti Vantaan puolikasta

Se on kisaviikko jälleen ja itse asiassa jo melkein kisapäivä! Tämäkin viikko on mennyt, kuten edellisetkin, ihan hurjaa vauhtia ja taas ollaan perjantaissa. Huomenna lauantaina on edessä kauden viides puolimaratonini Vantaan maratonilla! Viimeksi juoksin siellä vuonna 2014 oman puolikkaan enkkani, joten muistot ainakin ovat hyviä. Olen eilisestä alkaen koittanut hieman keskittyä lauantain kisaan (kaiken muun ohessa) ja pohtinut taktiikkaa, lukenut järjestäjien ohjeita, miettinyt kisapäivän syömisiä, hankkinut tarvittavat ruuat ja geelit sekä aloittanut nestetankkauksen. Pidän  myös mielikuvaharjoituksia tosi tärkeänä osana valmistautumista, joten olen koittanut kiireisen viikon keskellä aina hetkittäin tehdä niitäkin. Lähden lauantain kisaan hakemaan kauden parasta suoritusta, joten tiedän, että henkinen kestävyys on tosi tärkeässä osassa suorituksen onnistumisessa. Toki myös se fyysinen! ;) 



Tällä viikolla olen juossut tiistaina 7km lenkin ja torstai-iltana lyhyen jalkojen herättelylenkin, joka oli pituudeltaan 3km. Niiden lisäksi olen koittanut tehdä kehonhuoltoa ja kävin myös keskiviikkona hieronnassa, jossa käytiin jalat läpi. Fiilis on lauantain suhteen hyvä ja odottava. Vaikka lähden hakemaan kauden parasta, niin olen kuitenkin aika rennolla asenteella. Uskon, että pystyn tekemään hyvän suorituksen, kunhan palikat vain loksahtelevat kohdalleen eikä mitään yllättävää tapahdu. Vantaalla on tasainen ja nopea reitti, joten siitä ei ainakaan pitäisi jäädä kiinni ja alla on hyvä puolikas Espoosta, jossa juoksin vahvan ja tasaisen kisan. Nyt pitäisi vain sama toistaa hieman kovemmalla vauhdilla! ;) Hieman on taas tosin sellainen olo, että onko flunssa iskemässä, mutta toivon, että se on jälleen näitä "perustuntemuksia" ennen kisaa, kun kuitenkin vähän jännittää, vaikka uskotteleekin itselleen, että rennosti mennään! ;) Kaksi vuotta sitten muistan jännittäneeni Vantaan puolikasta ihan hurjasti, sillä olin silloin kertonut kaikille, että olen hakemassa omaa enkkaa. Sain jännityksestä lisäbuustia ja enkka tulikin. 



Hauskaa on myös, että Vantaalla on paljon tuttuja juoksemassa, joihin toivon törmääväni huomenna kisapaikalla! Erityistsempit lähetän tässä ystävälleni Joonakselle, joka lähtee huomenna toiselle maratonilleen. Joonas -mä voin hoitaa jännittämisen sun puolesta, joten älä sä jännitä! Juoksu menee hyvin ja tuun sitten toivottavasti vikalle kierrokselle antamaan lisäbuustia jossain vaiheessa!! Tsemppiä!! <3 

Ja Amandalle: Paljon tsemppiä!! You got this girl!! Enkka tulee! <3 :) 

Ja kaikille muillekin!! Mahtavaa juoksupäivää ja moikataan, jos tavataan! :) 

Kisafiiliksissä, 
Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa 


*Osallistuminen Vantaan maratonin puolikkaalle saatu blogin kautta


4 kommenttia:

  1. Itse olen huomenna lähdössä Vantaalle elämäni tokalle puolimaralle. Hermoilen lähinnä pukeutumista etenkin kun luvassa reilusti tuulta (7m/s). Miten itse pukeudut? Myöhäisellä eilisillan lenkillä pipo ja hanskat eivät olleet itselleni yhtään liikaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! 😊 Hyvä kysymys!Luulen, että laitan tällä kertaa ohuen pitkähihaisen+koko pitkät trikoot. Foreca kertoi, että ilma tuntuu kuin +1 ja tosiaan tuulta, joten brrr...Tsemppiä sulle kovasti juoksuun!! 😊

      Poista
  2. KIITOS, oot mun idoli! Tsemppiä! 😘💗

    VastaaPoista