lauantai 22. lokakuuta 2016

Viikon parhaat

Paras illallinen: 
Tällä viikolla on tullut syötyä maukasta kotiruokaa lähes päivittäin, paitsi perjantaina illalla Horse Showssa, jossa hyvällä ruokahalulla vedin hodaria, nachoja ja kanawarappia..Ei niin kovin terveellistä, mutta maistuu hyvältä aina silloin tällöin! Viikon parhaita illallisia oli kuitenkin maanantai-illan broileri, uunibataatti ja salaatti. Nam! En ollut pitkään aikaan valmistanut bataattia, joten se maistui erityisen hyvältä. Torstai-illan Henrin tekemä broileri-mifu-currypasta jakaa ykkössijan, sillä se maistui ihan mielettömän hyvältä juoksulenkin jälkeen.

Paras lounassalaatti: Maanantain tonnikala-fetasalaatti oli herkullinen ja maistui erityisen hyvälle, koska sain nauttia sen mukavassa seurassa! :) 



Paras ostos: Käytiin Islan kanssa pitkästä aikaa kirpparilla pyörähtämässä tiistai-iltapäivällä ja parhaita ostoksia olivat hieman paksumpi valkoinen fleecetakki ja punainen leppäkerttutakki. Juuri sopivia kauppareissuille! :)

Paras aamulenkki: Koko viikko on ollut täynnä kivoja aamulenkkejä koiran ja rattaiden kanssa, sillä ilma on ollut kuiva. Paras taisi kuitenkin olla keskiviikkoaamun lenkki ihanassa auringonpaisteessa. 


Kuva perjantain aamulenkiltä :)

Paras treeni: Toivon, että saan nyt viikonloppuna vielä tehtyä muutaman hyvän treenin, mutta toistaiseksi paras (tai kivoin) on ollut torstai-illan juoksulenkki ystäväni Jennyn kanssa. Se oli paras, koska oli ihanaa saada seuraa ulos pimeään lenkille ja vaihtaa kuulumisia! :) Juostiin rauhallinen 9km lenkki eikä mulla edes ole hajua keskivauhdista, mutta eipä näin ylimenokaudella tarvitse ollakaan. Instagramiin jo laitoinkin kuvaa ja muistutusta, mutta sama tännekin: muistakaa heijastimet nyt kun juoksette pimeällä! Itsekin oli pakko kaivaa kaapin pohjalta heijastinliivi ennen lähtöä ja tuntui kyllä turvallisemmalta, kun se oli päällä. 


Paras tapahtuma: HIHS!! Eli Helsinki international Horse Show! Vaikka en olekaan raskauden jälkeen ratsastanut kuin kerran niin hepoilla ja ratsastuksella on aina paikka mun sydämessä. Sen takia oli ihanaa päästä perjantai-iltana nauttimaan "tyttöjen illasta" ja samalla katsomaan huippuratsastusta Horse Showhun. Mietin etukäteen, että iskeekö kova innostus hypätä taas itsekin hepan selkään, mutta ehkä nyt ihan hyvä hetki pitää taukoa. Ratsaille voi onneksi aina palata ja kun 20 vuotta on ratsastanut, niin eiköhän ne taidotkin sieltä palaa, vaikka ruosteessa olisivatkin. Oli hienoa seurata suomalaismenestystä perjantai-illan luokissa, Sanna Backlund ja Vilhelmiina soitattivat maammelaulua 140-luokassa. Jee! 


Paras blogipostaus:
Tämä Annan "Kymmenen miinusmerkkistä raskauskiloa" oli mielestäni todella mielenkiintoinen ja hyvä postaus. 

Paras tv-ohjelma: Katsoin tällä viikolla ainoastaan Greyn Anatomiaa, joten pakko sanoa se! :) Mitkä on muuten teidän suosikkeja tv-syksyssä? Mitä kannattaisi katsoa? :)

Throwback: Tasan vuosi sitten :) 

Tänä viikonloppunahan olisi myös I love me-messut, jotka ovat perinteisesti olleet mun suosikkimessut, mutta viikonloppu on sen verran ohjelmaa täynnä, että voi olla että ne jäävät tällä kertaa omalta osalta väliin. Viikonlopulta odotan kivaa yhdessäoloa perheen kanssa, hyviä treenejä, huomista brunssia opiskelukavereiden kanssa Hello Darlingissa ja synttärikahvitteluja.

Mikä on ollut teillä viikon paras ruoka/treeni tai tapahtuma?  Mitä teillä on luvassa viikonloppuna? 

Kivaa viikonloppua! <3

-Karoliina


4 kommenttia:

  1. Ihania juttuja siellä. Paras ruoka: myskikurpitsarisotto ja broileria. Paras treeni: Eilinen vuorijuoksu:) Viikonloppu oli töitä, juoksua ja salibandypelin seuraamista..jossa tuli nähtyä monen monta tuttua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi nam, myskikurpitsarisotto kuulostaa todella hyvältä!! Ohjetta? :) Ja sun vuorijuoksu oli kyllä varmasti viikon paras urheilusuoritus! Upeasti juoksit!! Go Satu! :)

      Poista
  2. Moikka. Tuli tässä mieleeni salaattikuviasi katsoessani(kuolatessani:) että voisitko tehdä postausta lempisalaateistasi ohjeineen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos kommentista! :) Mä olen itseasiassa tehnyt aika monta postausta mun lempisalaatteihin liittyen! Kurkkaa vaikka nämä! :) Ja jos niistä ei löydä tarpeeksi ohjeita niin kysy :)
      http://www.candyontherun.com/2016/04/herkullisen-salaatin-salaisuus.html
      http://www.candyontherun.com/2015/12/herkullinen-jouluinen-salaatti.html
      http://www.candyontherun.com/2015/07/salaattiviikko.html

      Poista