perjantai 23. lokakuuta 2015

Friday Favorites

Heippa ja kivaa perjantaita! Täällä ollaan! Viikko on mennyt aika normaaleissa mammalomamerkeissä. Jonkinlainen rutiini on jo päiviin muodostunut, ja koitan pitää itseni kiireisenä (unohtamatta lepäämistä ja rentoutumista), jottei tästä tulisi pelkkää odottelua lasketun ajan lähestyessä. Kävin tänään aamulla neuvolassa ja kaikki vaikutti olevan hyvin. Mitään merkkejä ei vieläkään ole synnytyksen lähestymisestä, joten uskalsin jopa sopia maanantaille, (jolloin on laskettu aika) lounastreffit ihanien Heidin ja Elinan kanssa. Naureskelin kyllä heille, että nyt kun treffit on sovittu niin varmasti jotain alkaa tapahtumaan!


Eilen oli vähän syysmyrskyä ilmassa aamukävelyllä!

Itse en niinkään ole kärsimätön (VIELÄ), mutta tuo toinen puolisko alkaa olemaan..Haha! :) Viikonlopulle ei ole sen suurempia suunnitelmia kuin, että tänään illalla suunnataan perinteisesti HIHS:iin eli Helsinki International Horse Show:hun. Tiedossa on varmasti kiva ilta huippuratsastusta katsellen. Mäkin pääsen pitkästä aikaa heppoja katsomaan, kun en ole käynyt tallilla sitten huhtikuun lopun, kun ratsastin viimeistä kertaa ennen tauolle jäämistä. 

Hauskaa on muuten se, että vuosi sitten tänä samaisena viikonloppuna olin sekä Horse Showssa että juoksemassa Kaarinan syysmaratonilla oman maraenkkani. Pikakelauksella tähän vuoteen...nyt olen kahden päivän päässä lasketusta ajastani, viimeisilläni raskaana. Enpä olisi osannut vuosi sitten kuvitella miten elämä vie eteenpäin! :)

#Throwback vuosi sitten, Kaarinan syysmaratonin maalissa!

Perjantain kunniaksi ajattelin listailla joitakin viime aikojen suosikkejani Friday Favorites-tyyliin, joten tässäpä niitä tulee! :)

Viime aikojen lempparisalaatti

Instagram-seuraajani ovat nähneet tämän salaatin kuvavirrassaan useamman kerran johtuen siitä, että olen syönyt sitä lounaaksi tooodella usein viime aikoina! Se on helppo ja ruokaisa ja sisältää ihania terveellisiä juttuja: 
  • Rucolaa (LIDL:stä saa valmisrucola-pussin hintaan 1,39€, luomua ja valmiiksi pestyä ja ahh, niin helppoa!)
  • Cashew-pähkinöitä
  • Fetaa
  • Porkkanaa
  • Tomaattia
  • Kurkkua
  • Kukkakaalia
  • Avokadoa
  • Salaattikastikkeena ripaus oliiviöljyä
ENJOY! :)




Viime aikojen lempiaktiviteetti: kävely

Tämä syksy on ollut ihan mieletön kelien puolesta ja olen kyllä ollut tosi onnekas, kun olen päässyt kävelemään ja ulkoilemaan niin paljon päiväsaikaan. Käveleminen on ihan superkivaa ja toivon, että voidaan jatkaa näitä päivittäisiä kävelylenkkejä myös vaunujen kanssa. Alkuviikosta käytiin aurinkoisella kävelylenkillä Westendissä. Meri oli ihanan tyyni ja aurinko paistoi, ihan huippu ulkoilukeli! <3 Eilen oli vähän eri meininki, kun aamukävelyllä tuuli niin kovasti, että tukka meinasi lähteä päästä...kunnon syysmyräkkä ja tänä aamuna Mila ei suostunut kävelemään kun satoi :D Miten niin totuttu hyvään tässä viime aikoina!






Viime aikojen suosikkiblogipostauksia

Olen ehtinyt seurailemaan paljon blogeja viime aikoina ja tässä poimintoja muutamista hyvistä postauksista, joihin olen törmännyt.

Hannan teksti liikkumisesta, joka kuvastaa hyvin myös omaa suhtautumistani treenaamiseen:

http://sporttaillaan.blogspot.fi/2015/09/fiilis-on-mun-ohjelma-muutama-sana.html

Heidin vinkit motivaation ylläpitämiseen: 


Elinan teksti itsensä hyväksymisestä ja tyytyväisyydestä omaan kroppaan:

http://endorfiinikoukussa.sykesport.fi/2015/10/21/i-love-me/

Hillan hyvä teksti monipuolisesta treenaamisesta ja juoksijan voimaharjoittelusta: 

http://cloudberryslife.com/2015/10/18/juoksijan-voimaharjoittelu/


Tiinan pohdinnat kuukauden herkkulakosta, ja siitä kun ruoka alkoikin maistua sen jälkeen paremmalle: 

http://parempiapolkuja.blogspot.fi/2015/09/kuukausi-herkkulakkoa-ja.html

Viime aikojen suosikki tv-ohjelmat

Fiilistelin jo syksyn alussa tulevaa tv-syksyä, koska ajattelin, että tulen mitä todennäköisemmin viettämään normaalia enemmän aikaa sohvan pohjalla ja olin oikeassa! Kävelyn (ja syömisen) lisäksi sohvalla makoilu on ollut lempiaktiviteettejani enkä jotenkin jaksa uskoa, että se tulee muuttumaan vauvan synnyttyä! ;) Parhaiten pylly liimaantuu sohvaan tällä hetkellä näiden sarjojen aikana, jotka ovat mitä parhainta viihdettä:
  • Jane the Virgin (su klo 20 AVA:la)
  • Toisenlaiset äidit (ke klo 21 LIV)
  • Lätkävaimot (ma klo 22 LIV)
Huomaa, että omaan makuuni on eniten kaikenlainen hömppä, mutta se sallittakoon tässä kohtaa! ;)


Loppuun vielä yksi kiva juttu tältä viikolta. Pääsin nimittäin My Next Runin-haastatteluun, jossa sain vastailla kysymyksiin juoksuharrastukseni alkutaipaleesta, juoksemisesta raskausaikana sekä jatkosuunnitelmista juoksun suhteen! Jos kiinnostaa, voit kurkata haastattelun oheisesta linkistä: https://fi.mynextrun.com/run/articles/article/haastattelussa-candy-on-the-run


Olisi kiva kuulla myös teidän suosikkeja: Mikä on ollut sun suosikki 
  • ruoka
  • aktiviteetti
  • blogi/blogipostaus
  • tv-ohjelma
viime aikoina? Tai joku muu suosikkijuttu? Mitä teillä on viikonloppusuunnitelmissa? Tsempit Kaarinassa juokseville, toivottavasti tuuli ei ole yhtä kova kuin viime vuonna!

Kivaa viikonloppua! :) 

-Karoliina

8 kommenttia:

  1. Kiva postaus taas!:) Oon itse lukenut paljon nyt hyvinvointi- ja lifestylepostauksia... en osaa nimetä yhtä :) Ruokalinjoilla olen samoissa kanssasi ja Jane the virgin on aivan paras!:D ihanaa vaihtelua poliisi ja ruokaohjelmille :)

    Kaarinassa pitäs olla täydellinen sää! +10 ja lähes tuuletonta 1m/s!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit! Hahaa, jes, hyvä, että on muitakin Jane the Virgin faneja! Tänään se tulee taas! :D Kivaa sunnuntaita sinne! :)

      Poista
  2. Samoin sinne ihanaa viikonloppua!! Ja kiitos tästä postausinspiraatiosta - vastailinki kyssäreihin omalla postauksella blogiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva, että sait inspistä täältä! Ihanaa sunnuntaita sinne <3

      Poista
  3. Olipas mukava Friday Favorites - juttu :) Jospa joskus vielä saisin aikaiseksi kirjailla tällaisen itsekin! Aina suunnittelen kun luen näitä kivoja juttujasi! No mutta tämän viikon osalta tiiviisti tässä:

    Ruoka; Bananailetut (joo-o,on sekin ruokaa :D)
    Aktiviteetti: Kutominen ;D Kaivoin vuosia kesken olleen kaulaliinan esiin ja jatkoin kutomista kynttilöiden valossa.
    Blogi; Kaikki nämä lemppariblogit! Erityisen kivaa ollut seurata Start Living your Best Life - blogia, jossa Elisa on hiljattain muuttanut NYKiin asumaan ainakin joksikin aikaa
    Tv-ohjelma; Naurun tasapaino. Hyvää suomalaista stand up-huumoria!

    Ihanaa viikonloppua sinne Karkkiseni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kirjoittele ihmeessä tällainen myös! Oi nam..banaanilettuja pitäisikin tehdä pitkästä aikaa! Ja joo, mä oon kanssa lueskellu Elisan NYC-postauksia...ihan kauhea Nykki-kuume päällä <3 Toivottavasti siellä on ollut mukava ja rentouttava viikonloppu ja jatkuu vielä! <3

      Poista
  4. Ihanan positiivinen ja energinen postaus jälleen kerran! :) Omat lempparini:

    Ruoka: sushi! Olen taas ihan sushikoukussa, välillä tulee tällaisia kausia että himoitsen sitä ihan hulluna. Vietän yh-viikonloppua kun mies on reissussa, ja hemmottelin itseäni tilaamalla perjantai-illan sushit kotiin. Nam!

    Akiviteetti: salitreeni! Salikärpänen on puraissut pitkästä aikaa kunnolla.

    Blogi: kaikki suosikit - viime päivien kiire on aiheuttanut sen etten ole ehtinyt kauheasti lukea mitään blogeja, nyt viikonloppuna aion ottaa vahingon takaisin korkojen kera ja kahlata kaikki lempparit läpi.

    TV-ohjelma: Frendit! Tajusin etten ole nähnyt Frendien ekaa tuotantokautta ikinä, kääk! Onneksi ne löytyi Netflixistä. :)

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! :) Voi että...SUSHI <3 En oo syöny sitä koko raskausaikana ja tiedän kyllä, että se on ensimmäisiä ruokia, joita ehdottomasti haluan raskauden jälkeen! Nam nam nam!! Ja jee, kiva, että on salitreenikärpänen puraissut...kirjoittele lisää blogiin, olisi kiva kuulla kokemuksia ja fiiliksiä :) Ja jee, tollaiset viikonloput on ihania, kun on jossain välissä aikaa lueskella rauhassa omia suosikkeja! Haha, frendit kyllä toimii! Ihanaa viikonlopun jatkoa sinne!

      Poista