sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ihanien Naisten Kymppi!

Ihan huippu Naisten Kymppi päivä takana! Aloiteltiin päivä ihanalla sunnuntai brunssilla. Pöytään katettiin vesimelonia, mansikoita, mustikoita, kreikkalaista jogurttia, hunajaa, mysliä, sämpylöitä, juustoa, kinkkua, metwurstia, salaattia, tomaattia, kurkkua, voita, suklaariisikakkuja, myslipatukoita, urheilujuomaa, mehua ja kahvia. Nam! :) Sanotaan näin, että päivä lähti aika mukavasti liikkeelle näillä herkuilla! :) Masu ei kuitenkaan täyttynyt liikaa, joten juoksun alussa oli oikein sopiva fiilis.

Lähdettiin puolen päivän maissa kävelemään Kisikselle (oltiin Töölössä brunssilla) ja sinne päästyämme jonoteltiin tavaransäilytykseen pieni tovi ja sen jälkeen hieman pidempi tovi bajamajoihin. Itseasiassa onnistuttiin myöhästymään juoksijoiden lähdöstä, koska oltiin edelleen vessa-jonoissa...wuups :D No mentiin sitten hölkkääjäryhmän lähtöön! Ei siinä mitään, mutta vauhti oli ajoittain hieman hitaampaa kuin mitä omat jalat olisivat halunneet mennä :) 

Meitä oli siis juoksemassa minä ja mun sisko, jolle ostin Naisten Kymppi osallistumisen joululahjaksi (reilu isosisko, vai mitä?;)), meidän serkku ja sekä neljä mun hyvää ystävää. Koko porukasta minä taisin olla ainoa, joka oli elämässään juossut pidemmän matkan kuin kympin, ja usealle tämä oli pisin juoksumatka toistaiseksi. Ilmassa oli siis pientä jännitystä! :)


"pakollinen" juoksukenkä kuva


Reitin varrelta
Juoksu sujui oikein mukavasti, alkumatka oli tosi hidasta, koska oli sen verran ahdasta, mutta vähitellen rytmi löytyi. Perjantain pitkis ei juurikaan painanut jaloissa, mutta häntäluussa tuntui oudolta osan matkasta.. en sitten tiedä jos on edelleen takareidet niin jumissa, että vetää jumiin sieltä alaselästä, mutta onneksi se ei pahemmin alkanut häiritsemään. Juoksin oikeastaan koko matkan mun siskon kanssa ja olen kyllä tosi ylpeä isosisko<3  Kati juoksi superhyvin, kuten koko meidän porukka! :) Tultiin Katin kanssa maaliin ajassa 1:03 ja muut pikkuhiljaa perässä. Kivaa oli!! :) 
Sisko <3


Juoksun jälkeen suunnattiin tapahtumatorille hakemaan "Goodie bagit" ja katsastamaan kojuja. Mitalien sijasta Naisten Kympillä kaikki naiset saivat ruusut :) Aika mahtava idis mun mielestä! Ja tietysti kun kyseessä ei ole kilpailu niin ruusut sopivat kuvaan hyvin :) 
Kaikille kympin naisille ruusut :)

c: Juhani Nuutinenc: Juhani Nuutinen
Naisten Kymppi osoitti jälleen kerran olevansa mahtava tapahtuma! Oli ilo nähdä niin mielettömän iso joukko naisia nauttimassa liikunnasta ja juoksusta :) Kiitos omasta puolestani tapahtuman järjestelyille ja ihanille juoksukavereilleni <3 Ensi vuonna uudestaan!
Ps. Tänään oli sellaista runhigh:ta ilmassa, että epäilenpä, että tästä joukosta leivotaan muutama puolimaratoonari lisää tänä kesänä! ;)

Olitko mukana Naistenkympillä? Mitä pidit tapahtumasta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti