keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Päivän juoksutreenit ja Elixian puistojumppa!

Moikka taas! Toivottavasti teidän alkuviikko on sujunut mukavissa merkeissä! Ihanaa, kun on niin lämmintä!Pitää vain muistaa juoda tarpeeksi pitkin päivää, jotta treenit tuolla helteessä ei tunnu tuskaisilta! :)

Mainitsin Naisten Kymppi-raportissa, että alaselkä tuntui juostessa sunnuntaina tosi jäykältä, joten päädyin pitämään maanantain ja tiistain lepoa juoksusta, jotta selkä sai levätä. Lepo auttoi, sillä tänään iltalenkillä ei tuntunut ollenkaan sellaista jäykkyyttä, mitä oli sunnuntaina havaittavissa! :) Hyvä niin, lepo on paras juttu silloin kun kroppa jostain kohtaa ilmoittelee kipeyttä tai arkuutta. Juoksin tänään 9km, välissä lyhyitä vetoja reippaammalla vauhdilla ja muuten perus pk-vauhtia. Keli oli ihan huippu ja lämpötila nyt myöhemmin illalla aika sopiva juoksemiseen. Tässä taas muutama kuva lenkin varrelta:
Tämän päivän lenkkimaisemia :) Haukilahden venesatama
Westendin ranta
Juoksutreenin lisäksi tein core-treenin, johon sisältyi tänään lankkua, vatsarullaa ja pyöräilijäliikettä. Kaipaisin core-treeniin vähän uusia juttuja, joten jos jollain on vinkata hyvästä liikkeestä, niin antaa kuulua! :) Tällä hetkellä suosikeja ovat juurikin nuo erilaiset lankkuvariaatiot ja vatsarulla.

Loppuun vielä huippujuttu, jonka bongasin ihanan Steffin blogista: Elixia tulee järjestämään kesällä ilmaisia puistojumppia Helsingissä ja Espoossa. Jumpat ovat siis avoimia kaikille eli jumppailemaan siis! :) Lisätietoa löytyy täältä!

Kivaa keskiviikko illan jatkoa!

1 kommentti:

  1. Hei kiitos paljon puistojumppavinkistä! Menen heti ensi viikolla kokeilemaan, jos säät sallii ja hellii :)

    VastaaPoista