sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Saaristoviikonlopun kuvia ja tunnelmia

Pitkä viikonloppu saaristossa on ollut ihan huippu! Viikonloppuun on sisältynyt ihanaa yhdessäoloa perheen kanssa, paljon hyvää ruokaa, pitkiä kävelylenkkejä, saunomista, laiturijumppaa ja muutama juoksulenkki :) Ihan parhautta siis!


Lossimatkan huveja! ;)
Tänään sunnuntaina käytiin taas lenkkikaverini Veetin kanssa heittämässä aamulenkki. Juostiin 10km metsäpoluilla ja hiekkateillä. Veeti kävi välissä hieman vilvoittelemassa ja sitten matka taas jatkui. Kaveri olisi varmasti jaksanut juosta ainakin puolimaran, mutta mulle riitti kymppi tänään oikein hyvin! :)

Aamulenkin vilvoittelija :) 

Houtskärissä, Näsbyn kylässä sijaitsee saariston helmi: Grill Café Skagen. Skagenista saa aivan mielettömän hyvää ruokaa ja muun muassa saariston parhaat hampurilaiset! Palvelu on ystävällistä ja hyvää, mutta ruuhka-aikoina hieman saaristolaisen hidasta! ;) Mutta kelläpä täällä olisi kiire! Alla ruokia Skagenista, joita seurueemme nautti tällä kertaa. Kaikki olivat erittäin hyviä! Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan Skagenissa, jos matka suuntautuu Houtskäriin :) Lisätietoa: Ravintola Skagen
Äitienpäivälounas Skagenissa: pippuripihviä
Skagenin klassikko: Toast Skagen
Paras kalahampurilainen, jonka olen koskaan syönyt :)
Skagenin hampurilaislista 
Äitienpäiväkakku <3 Äitin tekemä ja mun koristelema :) Team work!
Sellaista täällä! :) Toivottavasti teillä muillakin on ollut oikein mukava ja aurinkoinen viikonloppu! :) Tämän  postauksen perusteella varmaan luulette, että tästä on tullut ruokablogi, mutta ei huolta, juoksublogi tämä on edelleen :) Tämän viikonlopun ruuat oli vaan niin herkkuja, että niitä oli pakko kuvata ja tietysti kuvat on jaettava! ;) Kuvien jakamiseen liittyen: löysin vasta äskettäin tieni Instagramiin. Ihan mahtava palvelu, taas yksi sosiaalinen media, jossa voin tuhlata aikaani, haha! ;) Jos kiinnostaa katsella lisää (ruoka/juoksu/koira) kuvia, niin olen siellä nimellä karoliina_I. Tervetuloa seuraamaan! 

Ja vielä loppuun: Oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja isoäideille, olette tärkeitä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti