torstai 23. toukokuuta 2013

Naisten Kymppi ja Helsinki Midsummer 10k

Tämän viikon sunnuntaina juostaan 30 vuotta täyttävä Naisten Kymppi! Itse osallistun tapahtumaan nyt toista kertaa. Viimeksi olin juoksemassa vuonna 2009, jolloin en koskaan aikaisemmin ollut  juossut missään juoksutapahtumassa. Ensimmäisestä Naistenkympistä innostuneena päätin aloittaa treenit puolimaratonille, ja ensimmäisen puolikkaani juoksinkin seuraavana vuonna HCR:llä. Siitä se juoksuun hurahtaminen sitten lähti ja paluuta ei näy... ;) 

Tänä vuonna olen menossa juoksemaan Naisten Kympin siskoni ja muutamien kavereiden kanssa. Tarkoituksena on pitää hauskaa ja hölkkäillä kymppi läpi rennolla fiiliksellä ja hyvällä mielellä :) Juoksen huomenna pitkän lenkin, joten Naistenkymppi joutuu toimimaan palauttavana lenkkinä sen jälkeen. Suunnitelmissa on myös järjestää pre-naistenkymppi brunssi kaveriporukalla sunnuntai-aamuna ja herkutella hyvissä ajoin ennen juoksua muun muassa hedelmillä, marjoilla, jogurtilla ja sämpylöillä! Odotan jo kovasti sunnuntaita ja toivon, että tuo harmaa sateinen keli muuttuu aurinkoisemmaksi siihen mennessä :)

Naistenkympin t-paita, lehti ja ranneke saapuivat postissa hyvissä ajoin:
Päivittelin "Juoksutapahtumat 2013"- sivuani ja lisäsin sinne Helsinki Midsummer Runin http://runhigh.fi/juoksukalenteri/midsummer10k/. Kyseinen 10km kisa juostaan juuri ennen juhannusta, keskiviikkona 19.6! Siellä ajattelin käydä juoksemassa tuon 10km pyrkimyksenä testailla hieman vk-vauhtia ja saada samalla virallisen kilpailutuloksen kympiltä, jota minulla ei ennestään ole. Midsummer Runissa matkana on myös 5km, jos lyhyempi juoksu houkuttaa enemmän!  Ihan huippua, kun alkaa taas tapahtumia tulla niin juoksuinto pysyy yllä! Minulle ne ainakin tuovat lisää motivaatiota ja ovat ikään kuin juoksuharrastuksen suola! :)

Onko kukaan lukijoista tulossa Naisten Kympille tai Helsinki Midsummer Runiin? 
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näin sut :) Olin vessajonos jumissa ni en voinnu tulla moikkaa, seuraaval kerralla sit :)

   Poista
  2. Voi vitsi! Me vasta jumissa oltiinkin siinä pirun vessajonossa..niin jumissa, että myöhästyttiin ekasta lähdöstä :D Seuraavalla kerralla sitten! :)

   Poista