tiistai 7. toukokuuta 2013

Palautumista ja mitä seuraavaksi

Viime päivät ovat kuluneet palautuessa lauantain juoksusta ja arkirutiineihin palaillessa. Palautuminen on sisältänyt hyvää ja terveellistä ruokaa, venyttelyä, kävelyä, ratsastusta ja keskivartalotreeniä. Jalat alkavat tuntumaan täysin palautuneilta ja juoksemaan aion huomenna aamulla. Viime vuonna tein sen virheen, että juoksin liian aikaisin HCR:n jälkeen (heti maanantaina) ja jalat eivät olleet vielä palautuneet. ITB-jännehän siitä kipeytyi, joten tänä vuonna olen viisaampi tässäkin asiassa... :) Selkeästi "wannabe-viisauden" vuosi minulle tämä 2013! ;)

Tällä hetkellä on jotenkin vähän tyhjä fiilis.. Koko HCR- ja Street team-projekti oli ihan mahtava, ja nyt kun se on ohi ainakin hetkeksi niin olo on vähän sellainen "mitäs nyt?".  Laura P. sanoi hyvin, että on vähän sellainen juoksublues; vähään aikaan ei ole mitään super innostavaa kisaa tiedossa, vaan pitäisi vaan taas keräillä itsensä perusasioiden äärelle ja treenailemaan. Treenailua onkin tiedossa ja onneksi myös muutama hauska tapahtuma lähiaikoina: Naisten Kymppi 26.5, jonne lähden pitämään hauskaa siskoni ja muutamien kavereiden kanssa sekä kesäkuussa Espoon Nice Run, jonne osallistutaan kahden joukkueen voimin. Tiimien nimet on "Will Run for Food" ja "Will be home for Christmas" :D Kuvaavat hyvin tiimiemme jäseniä!

Loppuun vielä ihana kuva, joka on kyllä niin totta! Oli päivä huono tai hyvä, siitä tulee parempi kun vedät lenkkarit jalkaan ja lähdet juoksemaan... :)


 Happy running! :)

 

4 kommenttia:

 1. Miekin tuun naisten kympille :) yritettäiskö törmäillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kivaa! :) Se on kyllä hauska tapahtuma, viimeksi juoksin 2009. Hei, voitais kyllä yrittää törmäillä!! Ollaan yhteyksissä lähempänä ja sovitaan jotain! (:

   Poista
 2. Minä myös naikkosten kympillä :) Me ei saatu töissä kasaan joukkuetta tonne Nice Runiin, en viitti yksin kuitenkaan lähteä vaikka hyvin olisi vitosen voinut käydäkin juoksemassa.

  Kesäkuussa sitten Helsinki Midsummer Run 10K ja sen jälkeen ei ookkaan mitään suunnitelmia...vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvähyvä! Toivottavasti keli suosii naisten kymppiä! :) Vielä ehtii hyvin miettiä loppukesän tapahtumia ja syksyllähän niitä vasta onkin: syys-lokakuussa melkein joka viikonloppu jotain hauskaa! :) Toi Midsummer Run kuulostaa tosi kivalta, pitääpä harkita sitä itsekin! :)

   Poista