perjantai 24. toukokuuta 2013

Perjantai pitkis

Kävin juoksemassa viikon pitkän lenkin tänään töiden jälkeen. Lähtö oli hankalaa, vitkuttelin ja vetkuttelin kotoa lähtemistä, juoksu ei huvittanut pitkän työpäivän jälkeen ollenkaan. Laitoin jopa facebookiin huutelua lähtisikö joku seuraksi edes osaksi lenkkiä, koska yksin juokseminen tuntui tänään ihan viimeiseltä vaihtoehdolta. Sain kuin sainkin yhden kaverin matkaan, joka oli lähdössä omalle hieman lyhyemmälle lenkilleen, win-win!  Juoksin sitten noin 7 kilometriä hänen luokseen ja sieltä jatkettiin yhdessä matkaa noin 6 kilometrin verran ja lopun matkaa hölkkäilin yksinäni kotia kohti :) Matkaa tuli kokonaisuudessaan 20,14km ja aikaa meni n. 2h 5minuuttia. Juoksuvauhti oli tänään mukavan rauhallinen ja sykkeet pysyi hyvin matalina. Jalat tuntuivat ok:lta, loppua kohti väsyivät hieman, mikä kertoo siitä, että pitkiä lenkkejä kaivataan lisää, jotta jalat tottuvat :)
Juostiin suurin osa lenkistä tänään Espoon keskuspuistossa. Jostain syystä eksyn keskuspuistoon juoksemaan melko harvoin, mutta aina kun juoksen siellä olen aivan ihastuksissani maisemista ja luonnon rauhasta, joka siellä vallitsee. Ihan mahtava paikka! Lisäksi keskuspuiston hiekkateillä juokseminen on hyvää ja monipuolista treeniä, sillä maasto on vaihtelevaa ja mäkitreeneihin löytyy monta hyvää mäennyppylää :) Uskoisitteko näistä alla olevista kuvista, että ollaan Espoossa? :)
   
Kotiin päästyäni tein kunnon venyttelyt ja rullailin jalat läpi foam rollerilla.  Seuraavan kerran vedän juoksulenkkarit jalkaan sunnuntain Naistenkympille! :) 

Mukavaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

  1. Mun lenkkireitti kulkee nyt kesällä melkein aina Espoon keskuspuistossa! Se on ihana paikka! Joskin vähän turhan mäkinen mulle paikkapaikoin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan ihana! :) Taidan juosta siellä useammin nyt kesällä, kun pääsee vilpoisaan metsän suojaan aina välillä. Ja ne mäet...huh, ei ole helppoja mullekaan! :D

      Poista