sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Sporttilomalle saaristoon & treeniviikko 6

Heippa ja hyvää ystävänpäivää! Toivottavasti teillä on ollut mukava päivä täynnä rakkaita tyyppejä! <3 Täällä juhlittiin ystävänpäivää herkullisella brunssilla kavereiden kanssa, mutta kirjoittelen brunssista huomisessa postauksessa lisää. Nyt siihen luvattuun treeniviikkokoosteeseen ja ensi viikon liikuntasuunnitelmiin. Tämän viikon suunnitelmana oli 3 lihaskuntotreeniä ja 2 juoksutreeniä, jotka toteutuivat, joten tyytyväinen täytyy olla.  Treeniviikko 6: 

Maanantai: Käsipainotreeni vko 6 (Treenaakotona.com) Koko kropan toiminnallinen lihaskuntotreeni käsipainoja hyödyntäen. Tykkäsin kovasti, hyvä treeni! Liikkeet olivat monipuolisia ja jokaisessa tuli harjoitettua monia lihasryhmiä eikä pelkästään yhtä. Juuri sopiva sellaiseen hetkeen, kun aikaa on vähän, mutta haluaa treenata koko kropan monipuolisesti lyhyessä ajassa.Tiistai: Lihaskuntotreeni vko 6 + 10 min aerobinen 

Keskiviikko: 50 min koko kropan lihaskuntotreeni (jaettuina osiin päivän aikana 20min + 10min +20min). Islan päikkärit olivat vähän mitä sattuu, joten tein treeniä pitkin päivää! :D Se onnistuu hyvin kun hengailee treenivaatteissa kotona! ;)  

Torstai:  Aamulla Milan ja Islan kanssa kävely-hölkkä 20 minuuttia ja illalla yksin juoksu 3,5km (pieni kävelybreikki noin puolessa välissä). Pyrin keskittymään hyvään juoksuasentoon ja rauhallisen vauhdin ylläpitämiseen. Ihanaa oli päästä illalla hetkeksi yksin hengähtämään (juoksulenkit tällä hetkellä on nimenomaan enemmän hengähdyshetkiä!) ja latailemaan akkuja päivän hulinoista. Perjantai: Vapaapäivä treeneistä, mutta kävelyt toki Milan ja vaunujen kanssa aamulla ja iltapäivällä. 

Lauantai: Juoksu <3 5km! Välissä pieni breikki, kun kävin rannassa kuvailemassa ja vedin happea. Aika kivasti kulki, vaikka tietysti vauhti on hidas ja rento (kuten kuuluu ollakin). Pakko sanoa, että olin aikamoisissa endorfiinihumalassa tämän lenkin jälkeen!! Niin siistiä! :) Instagramissa ja Facebookissa tulikin jaettua endorfiininhuuruisia päivityksiä!

Sunnuntai: Kävelyt aamulla ja iltapäivällä! :) Kävi treenistä noilla loskaisilla teillä, kun vaunujen renkaat kerää lunta ja niiden työntäminen on rankkaaaaa! Viikon aikana vaunulenkkeilyä tuli yhteensä 42,56km. 

Sellainen viikko! Kuten otsikossa lukee, niin ensi viikko tullaan viettämään saaristossa mun äidin, Islan ja koirien kanssa. Lähdetään huomenna aamulla, joten pakkausrumba on vielä edessä. Viikonloppuna seuraan liittyy mun täti, sisko ja serkku, joten luvassa on todellinen tyttöjen viikko! <3 Itse ajattelin ottaa saaristolomailun sporttailun kannalta, kun on kerran mummi auttamassa Islan kanssa. Sporttailujen lisäksi myös varmasti syödään hyvin, saunotaan, ulkoillaan, lepäillään ja rentoudutaan. Toivottavasti myös nukutaan hyvin! Viime aikoina yöt ovat olleet vähän vaihtelevia, joten saa nähdä mitä ensi viikko tuo tullessaan! Tarkempaa liikuntasuunnitelmaa en vielä ensi viikolle tee, mutta odotan kovasti, että pääsen hölkkäilemään hiekkateillä ja poluilla Houtskärissä! <3 Saappaat ja juoksukengät lähtee siis ainakin mukaan! ;) 

Millainen liikuntaviikko teillä on takana? Mikä oli paras treeni? Mun täytyy kyllä valita tuo lauantain juoksulenkki! :) Se oli huippu! Nyt laittamaan kamoja kasaan huomista varten! 

Kivaa ystävänpäivän iltaa! :) 

-Karoliina 

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

4 kommenttia:

 1. Ihanaa Karkki, ja JEEEE eka tavoite saavutettu. Hyvä sinä!! <3 Mun viikon paras treeni oli ehdottomasti Hannan&Tiinan kanssa tehty lenkki + porrastreeni Puijolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niinpä! :) Pienillä tavoitteilla isompia kohti! ;) Ja jee, uskon, että teillä oli ihan huippu treeni ja muutenkin super kivaa! <3 Ens kerralla oon taas niin mukana!! <3

   Poista
 2. Ihanaa! Tavoitteet onnistuu!:) Nauti sporttiviikosta ja apukäsistä :)

  VastaaPoista