perjantai 21. marraskuuta 2014

Friday favorites!

"Friday favorites" tarkoittaa tällä kertaa mielenkiintoisia juttuja, tapahtumia, blogipostauksia, artikkeleita ja tuotteita! Monta pientä asiaa, joista haluan teille kertoa, joten luvassa on varsinainen sillisalaatti-postaus! 

Treenisuosikki: Bodyattack!

Tänään taas sellaiset endorfiiniryöpyt, ettei mitään rajaa! Tykkään kovasti, kun treenissä yhdistyy sekä aerobinen-että lihaskunto, ja vaihdellaan sykealueilta toiselle. Tehokasta ja kehittävää! :) Bodyattack viime viikkoina kuulunut ohjelmaan vähintään kerran viikossa, ja toivottavasti saan sen pidettyä säännöllisenä juttuna jatkossakin. 


Sporttaillaan-blogin Hannan polkujuoksulenkki huomenna lauantaina 22.11 klo 11 Pirttimäessä:

Viimeksi oli ihan superkivaa poluilla, ja huomenna mennään uudestaan. Luvassa on noin 1,5h lenkki, jos haluat messiin niin laita Hannalle pikaisesti meiliä: hanna.taimen at gmail.com
Viimeksi Hannan järjestämällä polkulenkillä :) 

Vauhtisammakon juoksukoulun avoin mäkiveto-ja porrastreeni tiistaina 2.12.14 klo 18.30:

Vauhtisammakon juoksukoulu järjestää kaikille avoimet treenit Malminkartanon mäessä tiistaina 2.12.14 klo 18.30. Treeniin osallistuminen ei edellytä osallistumista juoksukouluun, joten nyt kannattaa lähteä mukaan! :) Treeni soveltuu sekä alkajille että kuntoilijoille. Alkajat juoksevat lyhyempiä matkoja ja lepäävät välissä pidempiä aikoja! Bonustreeniin pääsee kertamaksulla (5 euroa). Maksu käteisellä, liikuntaseteleillä tai kortilla. Ilmoittautua voi tämän linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/1ABnCuD7IWC5-NM_gGN00GbT1Kyrl-6IPXTnQDpYyXZE/viewform
Vauhtisammakon juoksukoulusta lisäinfoa löytyy täältä. 

Eilen, torstaina 20.11.2014 oli USA:ssa vietettiin"National Hug a runner dayta":


Kuva: Instagram  Pitäisikö alkaa juhlia tätä päivää myös Suomessa? :) 

Touhukalenteri eli liikunnallinen joulukalenteri 1.12-25.12.2014! Sosiaalisessa mediassa #touhukalenteri:

Tämä hauska idea, ja huomattavasti parempi vaihtoehto kuin suklaakalenteri tuli vastaan toissapäivänä Facebookissa! En tiedä asiasta sen enempää, mutta vaikuttaa kivalta, ja on saanut jo tuhansia ihmisiä mukaan! :) Facebook tapahtuma löytyy täältä ja  kotisivut täältä


Mielenkiintoinen Patrik Borgin haastattelu, jossa paljon hyviä pointteja syömiseen ja painonhallintaan liittyen:

Olen tästä niin samaa mieltä: Syömisestä stressaaminen pitäisi lopettaa ja kiinnittää huomio syömisen olennaisiin asioihin." ja myös siitä, että "”Ei ole yhtä, kaikille sopivaa tapaa syödä hyvin". Syömisestä on tehty nykyään hyvin monimutkaista, vaikka oikeastaan siinä ei ole mitään vaikeaa. "Kun 80 prosenttia syömisistä hoitaa hyvin, mahtuu jäljelle jäävään 20 prosenttiin sitten herkuttelua tai mitä tahansa rennompaa syömistä"
Haastattelu kuvaa myös hyvin omaa ajatusmaailmaani syömiseen liittyen :) Suosittelen lukemaan!

Hyvä motto! ;) Lähde: Instagram 

Ihania, uusia elintarviketuttavuuksia & snackseja Haugen-Gruppenilta
Opiskelukaverini elintarvike-ekonomiasta työskentelee Haugen-Gruppenilla, ja kysyi, haluaisinko kokeilla muutamia heidän tuotteitaan. Vastasin tietysti myöntävästi, sillä elintarvikkeet ovat aina mielenkiintoisia, ja varsinkin sellaiset, jotka eivät ole ennestään tuttuja! Kiitos vielä Mia, että pääsin testailemaan näitä! :)


Suosikeiksi muodostui näistä tuotteista:

  • Gaea Organic Green olives & Organic Kalamata olives: todella hyvän makuisia, ja pakkaus on kätevä, koska sen voi sulkea! Pussin koko on myös hyvä, ei liian iso. 
  • Craisins karpalot: Toimii hyvin pieneen makean nälkään, sekoitettuna jogurttiin tai kourallinen suuhun ennen treeniä, jotta energiatasot pysyy yllä. (Saatavilla tällä hetkellä ainoastaan K-ryhmän ruokakaupoista)
  • Breton Italian crackers voileipäkeksit: Tosi hyvän makuisia! Esimerkiksi päälle tomaattia ja mozarellaa. Tai ihan pelkästään, sopii hyvin viikonloppu snackseiksi! :)

(Paras ikinä) yritysvierailu Paulig Groupille:

Kävin eilen torstaina opiskelija-ainejärjestön kanssa tutustumassa Paulig Groupilla, Helsingin Vuosaaressa, ja täytyy sanoa, että oli ehdottomasti parhaimpia yritysvierailuja, joissa olen käynyt. Oli todella mielenkiintoista seurata tehtaan toimintaa, ja kahvinvalmistusta! Tuhannet Juhlamokka-pakkaukset kulkivat hihnoilla, ja tehdas oli uusi, ja pitkälti automatisoitu. Lisäksi saimme kuulla Pauligin historiasta, ja vastuullisesta kahvin hankinnasta- ja valmistamisesta. Työntekijät, jotka esittelivät meille paikkoja, olivat todella mukavia, ja paikasta henki hyvä yrityskulttuuri. Tykkäsin kovasti, ja sen takia tämä pitikin mainita perjantaisuosikeissa! :) Kotimatkalle saatiin mukaan kassillinen kahvia, ja Santa Marian maustesekoitus. Kiitos Paulig! 


Paulig yritysvierailun eväät oli kohdallaan :) 



#meillatykataankahvista ;) 

Sellaisia suosikkipoimintoja tältä viikolta! Käy myös kurkkaamassa Candy on the Runin Facebookissa "Friday Favorites"-sarjaa lemppariblogeistani, siellä on esittelyssä taas uusi suosikki! :)  Hurjaa vauhtia nämä viikot menee, kun taas ollaan viikonlopun kynnyksellä!

Mitä suosikkeja tai kivoja juttuja sulla on tullut tällä viikolla vastaan? 

Kivaa viikonloppua jokaiselle, 

Karoliina

Seuraa myös Instagramissa @candyontherun!

10 kommenttia:

  1. Olipas kiva postaus! Pitääkin mennä liittymään touhukalenteriin :D Aiemmin olen jo liittynyt johonkin hyvänmielen kalenteriin, joten kaikenlaista kivaa tiedossa joulukuussa! Mun suurin Friday Favorite on lumi, jota juuri nyt sataa! Kunhan ruoka tästä vähän sulaa, lähden lumilenkille!! Ihanaa :) Teillä onkin sitten myös lumisempi polkujuoksu tiedossa huomenna. Minulla on tulossa molemmat päivät kattava joogakurssi, saa nähdä mitä tuleman pitää :) Kivaa lenkkiä ihanat tytöt ja mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tiinuska! Kiva kuulla! :) Hihii, joo joulukuulle on paljon "touhuja" tiedossa :D Huh, toi lumi on kyllä ihanaa NYT, mutta eilen illalla kun istuttiin ruuhkassa Kehä 3:lla ja ambulansseja vilisi vaan ohi onnettomuuksien takia, niin tuntui siltä, että pirun lumi! Mutta ei se oo lumen vika, jos jengi lähtee kesärenkailla liikenteeseen….. Joten ihana lumi! :) Ja valo!! Ihanaa viikonloppua ja joogailua sinne <3

      Poista
  2. Pitääkin katsastaa tuo joulukalenteri. Jos sitä voisi vaikka soveltaa omaan luokkaan joulukalenteriksi. Saisivat mun jantterit purkaa energiaansa joka päivä .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! No todellakin :) Varmaan voisi olla just sellainen, jota vois lastenkin kanssa tehdä! Just hyvä idea! :) Kivaa viikonloppua sinne!

      Poista
  3. Wow mikä energia tästä postauksesta paistaa läpi!:) sä oot vaan niin aurinkoa koko mimmi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Krista! :) Mä en ajatellut tätä ite ollenkaan sellaisena "energiapostauksena", ihan normaali :D Mutta juu, oli paljon kivoja juttuja, joista halusin kertoa, niin oli laitettava ne yhteen! Kivaa viikonloppua sulle myös!

      Poista
  4. Mä olen vähän kahden vaiheilla mäkitreenin ja Larpan kirkkokonsertin välillä. Liityin kanssa tohon kalenteriin :)

    VastaaPoista
  5. Liityin kans Touhukalenteriin, vaikutti sen verran kivalle (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa! Saa nähdä mitä touhuilua sieltä tule eteen! :)

      Poista