tiistai 9. joulukuuta 2014

Tiistai on juoksutreffipäivä!

Heippa ja mukavaa tiistai-iltaa! Täällä vielä posket hieman punottaa, ja fiilis on katossa kivan juoksulenkin jälkeen. Tiistaista on muodostunut lenkkipäivä omassa treenikalenterissani. Viime aikoina lenkkipäivästä on vakiintunut myös juoksutreffipäivä, jolloin olen käynyt lenkillä kavereiden kanssa. Juoksutreffit on tällä hetkellä itselleni yksi parhaista motivaattoreista laittaa juoksukamat päälle, ja lähteä ulos ovesta tuonne pimeyteen tarpomaan. Tänäänkin totesin tytöille, että jossei olisi treffejä sovittu, niin olisin saattanut jäädä vain kotiin työpäivän jälkeen!  


Pimeydessä näkyi hyvin tyttöjen heijastimet! 

Onneksi en jäänyt kotiin, sillä kelissä ei ollut mitään vikaa, ja kirkkaalla taivaalla mollotti aivan mielettömän kaunis (melkein) täysi kuu! Kiljuttiin kuin mitkäkin kuuhullut, kun se nähtiin! ;) Oltiin tänään tosiaan siis Hannan ja Tanjan kanssa yhteislenkillä. Lähdettiin liikkeelle Otaniemestä, ja juostiin sieltä rauhallinen kympin lenkki Kuusisaaren ja Kaskisaaren kautta länsiväylän viertä pitkin Keilaniemen ohi, ja sieltä Otsolahden kautta takaisin Otaniemeen. Reitillä oli ihanan paljon hiekkatieosuuksia, ja jalat tuntuivat hyviltä! Lauantain pitkis ei enää niissä onneksi painanut.


Espoon fancy skyline! ;)


Lenkki sujui todella leppoisasti hyvässä seurassa höpötellen, ja vähän myös ensi vuoden juoksusuunnitelmia pohtien. Toisilla on suunnitelmat ja kisakalenteri jo ihan selvillä, ja toisilla taas (kröhöm) ihan levällään! ;) Noh, onhan tässä aikaa niitä pohtia! Runsaudenpula on tällä hetkellä ainakin mun suurin ongelma, meillä alkaa olla todella paljon juoksutapahtumia, joista valita. 

Kiitos vielä tytöt seurasta tämän illan lenkillä! :) Ensi viikolle juoksutreffejä on jo sovittu keskiviikolle ja lauantaille, mutta tiistai on vielä vapaa! Anyone? ;) 

Loppuun vielä muutama poiminta blogeista tältä viikolta, jotka kannattaa kurkata: 

Tuukan teksti: Avain kehittymiseen

Sadun uusi blogi Askel askeleelta!

Kristan teksti: Onni koostuu pienistä asioista

Huomiseen! :) 

-Karoliina

Lately, tuesdays have been my running date days! I love running with friends and it gives me a little extra motivation to get out there and run when you have someone to run with! Today we did an easy 10k run and I really enjoyed getting some fresh air and hitting the pavement. 

Follow on Facebook & Instagram

16 kommenttia:

  1. Oli kivaa! :) Kyllä kannatti juosta vasta illalla kun oli loisto seuraa ja vielä uudella reitilläkin :). Muuten varaisin ton tiistain, mutta taidan jättää illan suunnitelmat vielä auki silloin kun on se publiikki! Ja siellä varmaan meneekin jonkin aikaa...mutta mahd pian taas, viimeistään sit ens viikon su. Toi kuutamo oli kyllä ihana ja niin kaunista muutenkin reitin varrella <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tanja!! Tarkoitit varmaan ens viikon lauantaita, jos puhut meikän polkujuoksusta ;)

      Oli kyllä taas huikee piristys päivään! Lenkkitreffit on parhaita ja itekin tykkäsin eilisestä reitistä :) Kiitos molemmille!! <3

      Poista
    2. No lauantaipa tietty :). Eikös meillä mennyt lenkilläkin jo se viikonpäivä sekasin :D ? Sitä ootellessa ja vanhat tossut jalkaan ;)

      Poista
    3. Ensi viikon lauantaina siis deitit uusiksi!! :) Nähdään silloin! Ja Hanna, nyt lauantaille on luvattu jotain ihan jäätävää myrskyä, joten tsekkaa ennusteet ennen kuin lähette sinne metsään tarpomaan!! :o Kiitti vielä molemmille tän viikon lenkkiseurasta! <3

      Poista
  2. No mä kyllä niiin odotan, että pääsisin juoksemaan ja yhteislenkeille (joudun tosin ihan "hetken" vielä odottamaan)! Mut kyllä mä sit tulen, kun pääsen, jos se aika koittaa ennen rollaattori-ikää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! No me odotellaan, että sä pääset!! <3 Nyt vaan kovasti tsemppiä, että jalka tulee kuntoon! :) Ja hei…mennään sitten joskus myöhemmin MYÖS niillä rollaattoreilla yhteislenkille! ;)

      Poista
  3. Kuulostaa niin kivalta teidän lenkki! :) Mäkin haluan teidän kanssa lenkille. No toivottavasti tuo jalka tulee kuntoon ennen Hannan polkulenkkiä.
    On kyllä niin tuskaista kattoa nähdä muiden ihmisten juoksevan, kun tekis itekin niin kovasti mieli. Määräsin itseni viikonloppuun asti tauolle juoksusta vaikka jalka tuntuukin jo ihan ok. Tää vaiva on nyt reilu pari viikkoa jatkunut. Parin päivän levon jälkeen jalka kestää ilman kipua yhden lenkin mut sit se taas palaa. Sunnuntainakin ehdin jo iloita että se meni ohi, mutta maanantaina kipu palasi.
    Kivaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Anna! Tiedän niin tunteen, kun jalka kiukkuilee! :( Olin itse ihan hajalla silloin pari vuotta sitten sen mun sääriluun kanssa... Mutta nyt kannattaa oikeasti miettiä pitkällä tähtäimellä…mielummin nyt vähän pidempi juoksutauko (muutama viikko tai mitä vaatiikin), kuin vaihtoehtoisesti se, että se menee ihan surkeeseen kuntoon, ja joudut pitämään kuukausien tauon! Jossei siitä tunnu tokenevan, niin mene osteopaatille/fyssarille! Tsemppiä <3

      Poista
  4. Mä oon kyllä todella inspiroitunut noista teidän yhteislenkkitapaamisista ja aion suunnitella samanmoista myös Kuopioon, josko löytäisi lisää kuopiolaisia bloggaajia/lukijoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kuulostaa hyvältä, että suunnittelet yhteislenkkejä sinnekin!! :) Eiköhän sieltä löydy myös kivaa juoksijaporukkaa! :)

      Poista
  5. Ois kyllä kiva päästä teidän kanssa joskus yhdessä juoksemaan! :) onneksi meillä on täällä päässä Hannan kanssa jo vakiintunut viikottainen yhteislenkki ja niitä odottaa aina innolla :) Kiitos blogivinkkauksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, mutta hei..joskus se toteutetaan, yhteislenkki niin, että te molemmat ootte Hannan kanssa myös mukana! :) Kiva, että ootte "löytäneet toisenne" siellä Turun päässä, ja käytte yhdessä lenkeillä siellä! Ole hyvä vinkkauksesta, hyvän tekstin kirjoitit! :)

      Poista
  6. Juoksutreffit on kyllä paras keino saada itsensä liikkelle! Ootan jo niin paljon sitä 20. päivän lenkkiä :) jee! Vihdoin näkee livenä teitä kaikkia huipputyyppejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, jeeeee tuut mukaan sillon 20.pvä??!! :D Kivaa!! Silloin nähdään!!:) Haha, me ollaa ihan super huipputyyppejä! ;) Koita vaan kestää sitten…..;)

      Poista
  7. Heippa!

    Pitkään olen jo lukenut blogiasi ja vaikutat kyllä ihanalta ja positiiviseltä tyypiltä! Oliskin ihan mahtia tutustua suhun ja teihin muihin juoksijoihin, itsekin kun olen juoksuun viime aikoina hurahtanut heh :) olen kanssa Helsingistä joten toivoisinkin ja myös haluaisin rohkaista kovasti siihen että säkin järjestäisit jonkun yhteislenkin. Mä olisin ainakin mukana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa hei! Kiitos, kun kommentoit! Ihanaa kuulla, että olet tykännyt lukea tätä! Ja hei, ihan huippua että olet löytänyt juoksun pariin!! Se on ihan paras harrastus! (Heh, hieman puolueellinen mielipide! ;)) Nojuuu, ehdottomasti voisin järjestää jossain vaiheessa yhteislenkkiä, kiitos ideasta! :) Kiva kuulla, että sinne olisi ainakin yksi tulija! ;) Mukavaa viikonloppua!

      Poista