sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Bloggaajien sporttiviikonloppu Vierumäellä!

Heippa! Kivaa sunnuntai-iltaa, toivottavasti teillä on ollut mukava viikonloppu, joka on sisältänyt sopivassa suhteessa rentoilua ja liikuntaa! :) Täällä on olo ihanan raukea ja väsynyt, mutta samalla tosi onnellinen. Ihan huippu sporttiviikonloppu takana hyvässä seurassa Vierumäellä! 




Suunnattiin Vierumäelle lauantai-aamuna Hannan ja Tiinan kanssa ja treffattiin Satu paikan päällä! Saatiin heti huoneemme käyttöön Vierumäen Scandicista, jossa meillä oli tosi kiva perhehuone eli kaksi hotellihuonetta yhdistettynä. Päästiin huoneeseen vaihtamaan treenikamppeet päälle, jonka jälkeen suunnattiin päivän ekaan treeniin, core-tunnille Vierumäen urheiluhallille.  




Keskivartalotreeni oli tosi hyvä! Tunnilla tehtiin paljon perusliikkeitä koko keskivartalolle (pakaroita, selkää, kylkiä ja vatsoja) keskittyen enemmän syviin kuin pinnallisiin lihaksiin. Tästä treenistä otin (taas) oppituntina sen, että on keskityttävä enemmän kropan takapuoleen, sillä omat core-treenit painottuvat liian usein pelkästään vatsapuolelle. 



Kiitos Sadulle kuvasta! Kunnon äherrystä! :D Tästä tulee mun lempiliike vielä tänä keväänä! Lupaan ;)

Coretunnin jälkeen luvassa oli TRX-tunti, joka oli itselleni ensimmäinen kerta, kun kunnolla pääsin tutustumaan ja leikkimään TRX-renkaiden kanssa! Ihan mielettömän hyvä treeni niillä saatiinkin aikaiseksi, ja koko kropassa kyllä tuntui! Etenkin yläkroppaan ja käsiin sai hyvän tärinän aikaiseksi renkaiden avulla erilaisia liikkeitä tehdessä. Tosi kiva kokeilu ja toivottavasti pääsen jatkossakin treenailemaan TRX-renkailla!  




TRX-treenin jälkeen alkoi nälkä kurnimaan vatsoissa, joten mentiin lounaalle ja sen jälkeen hotellille vaihtamaan treenivaatteita ulkokamppeisiin! Iltapäivän iloksi heitettiin juoksuvermeet päälle ja lenkkarit jalkaan ja suunnattiin poluille! :) Alkumatka oli melkoista liukastelua, mutta kun päästiin metsään niin ei tarvinnut enää pelätä jäällä liukastumista vaan poluilla oli ihan hyvä juosta. 





Juostiin mukava 6km polkulenkki Hannan ja Sadun kanssa todella vaihtelevassa maastossa ja Tiina teki hieman lyhyemmän lenkin. Paljon oli nousuja ja laskuja, mutta juoksu tuntui kivalta ja poluilla sekä metsässä juokseminen on aina ihanaa! Vierumäellä oli myös ihan mahtavat maisemat, ja voin vaan kuvitella kuinka ihanat ne on kesällä! Vierumäki Trail Marathon kesäkuun lopussa kyllä kieltämättä hieman houkuttelisi! ;) 



Polkujuoksulenkin jälkeen suunnattiin vielä uimahalliin vesijuoksemaan ja uimaan. Tiinan kanssa vesijuostiin puolisen tuntia samalla kun Hanna ja Satu ui kuin mitkäkin vesipedot! ;) Viimeisestä vesijuoksukerrasta oli jo pidemmän aikaa ja oli hauskaa antaa jaloille vähän palauttavaa liikuntaa samalla, kun Tiinan kanssa höpöteltiin kaikesta maan ja taivaan välillä. Vesijuoksujen ja uintien jälkeen rentouduttiin vielä saunan lämmössä! <3 



Illalle meillä oli varattuna pöytä Scandicin alakerran Grill Buffetista, jossa syötiinkin sitten ihan mielettömällä ruokahalulla paaaaljon ruokaa! :) Liikkuminen saa toden totta nälkäiseksi! Ruoka oli tosi hyvää ja tuli maisteltua kaikenlaista salaateista makkaroihin ja kermaperunoihin. Ja jälkkärit tietysti myös! Nam! Istuttiin ruokapöydässä useampi tunti ja suunnattiin vielä hetkeksi testaamaan Scandicin yökerhon Teatron tanssilattia ennen nukkumaanmenoa! ;) Hyvät palauttavat tanssimuuvit tekivät terää ennen nukkumaan menoa ja uni maistuikin hyvin kaikille! 

Sunnuntai-aamuna herättiin puoli 9 maissa ja taas ensimmäisenä oli ruoka mielessä, haha. Aamiaiselle siis ja siellä tulikin istuttua rauhassa muutama tunti syöden ja höpötellen. Scandicin aamiaisbuffa oli hyvä ja monipuolinen! 


Aamiaisen jälkeen minä ja Hanna suunnattiin hiihtämään (kiitos Satu suksien lainasta!) ja Satu ja Tiina salille. Mulla oli hiihtämisestä aikaa muutama vuosi, joten meno oli sen mukaista! :D 

Hieman jännittynyt #Skifie Hannan kanssa :)
Tosi pro:n näköistä menoa ;) Haha! 
Tykkään tosi paljon hiihtää, etenkin luisteluhiihtoa, mutta tänään jostain syystä sukset vaan lipsui ja lipsui eikä siitä meinannut tulla yhtään mitään! Jouduin tekemään enemmän hommia ylävartalolla kuin jaloilla, joten ensimmäisen kierroksen (n.4km) jälkeen päätin luovuttaa hiihdon kanssa tältä erää! Sukset auton perään, monot pois jalasta ja takaisin mukavuusalueelle = juoksukengät jalkaan! Ei siis pelkoa Niskanen ja Saarinen, en uhkaa paikkaanne hiihdon olympiajoukkueessa! :D Lähdin juoksemaan palauttavaa lenkkiä ja hölköttelinkin rauhallista vauhtia melkein 9km. Jalat oli alkuun hieman tönkön tuntuiset kaikista treeneistä, mutta juoksu vetreytti niitä mukavasti. Lenkin lopuksi hölköttelin uimahallille tapaamaan tyttöjä, jossa vielä käytiin löllöttelemässä hetki porealtaassa ja saunassa. Tytöt olivat myös ehtineet jo uimaan ja vesijuoksemaan ennen mun saapumista, mutta itse tyydyin pelkkään rentoiluun vedessä ja saunassa. Ihanaa!

Peseytymisen jälkeen suunnattiin vielä lounaalle syömään  (oi niin hyvää) kermaista lohikeittoa ja vatsat täynnä ruokaa olikin mukavaa suunnata kotimatkalle! Ihan huippu viikonloppu ihanassa seurassa! Kiitos tytöt! Nyt on lihakset kipeinä, mutta fiilis kaikin puolin hyvä. Kyllä sporttailu on kivaa huipussa seurassa! <3 


Miten teidän viikonloppu meni? Oletteko käyneet Vierumäellä? Tuntuisiko sporttinen loma kivalta ajatukselta vai vietättekö mielummin lomaa muissa merkeissä? 

Oikein kivaa alkavaa viikkoa kaikille! 

<3: Karoliina

Instagramissa & Facebookissa tapahtuu myös! 

16 kommenttia:

  1. Niin kuin Tiinallekin jo kommentoin, niin teidän viikonloppu kuulostaa ihan mahtavalle! :) Mikäs sen parempaa kuin urheilla monipuolisesti ja syödä superhyvin loistavassa seurassa. En ole käynyt Vierumäellä, mutta ajatuksena olisi tämän kevään puolella jonkinlainen sporttiloma siellä viettää. Teidän menoa katsellessa tekisi mieli jo samantien!

    Taisitkin jo mun sunnuntaista käydä lukaisemassa. ;) Lauantai meni tosiaan kokonaan koulutuksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Laura! :) Jep, olet oikeassa! Mikäs sen parempaa kuin sopivassa suhteessa urheilua ja hyvää ruokaa mahtavassa seurassa! Vierumäki on tosi kiva ja monipuolinen, ja sopii tietysti tosi hyvin sporttiloman viettoon! Kivaa alkanutta viikkoa! :)

      Poista
  2. Kuulostaapa kivalta! Voisin hyvin lähteä viikonlopuksi sporttaamaan. Se sujuu multa nykyään paremmin ku biletys :D. Mä kävin lauantaina spinnissä joka oli aivan loistava ja päälle corea joka oli kans aika tiukkaa settiä. Oli pakko jättää ohjaajalle hyvää palautetta kun oli niin kivat tunnit. Ja sit oltiin siellä tupareissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jep, mulla ihan sama juttu, että sporttailut sujuu huomattavasti paremmin kuin bilettäminen, mutta toisinaan niiden yhdistäminenkin on ihan hauskaa, mutta varsin väsyttävää! ;) Kuulostaa hyvältä spinni+core-yhdistelmä! Mun tekis mieli mennä spinnaamaan!! Ja ihanaa, että jätit ohjaajalle palautetta, sitä tehdään ihan liian harvoin, etenkin positiivisen palautteen kohdalla! Kivaa viikkoa Tanja! :)

      Poista
  3. Skifie :D kuulostaa ihanalta viikonlopulta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jep! Skifie! Oli ihana viikonloppu, toivottavasti sullakin oli mukava! Kivaa alkanutta viikkoa!:)

      Poista
  4. Kuulostaa kivalta tuo teidän viikonloppu! Kaikki onnistuneen viikonlopun ainekset kasassa: hyvää seuraa, liikuntaa ja maukasta ruokaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kiitos Suvi! Oli tosiaan hyvät ainekset kasassa ja onnistunut viikonloppu! Mukavaa viikkoa sulle! :)

      Poista
  5. Oi kun kuulostaa kivalta viikonlopulta :) Just tossa itekin kirjoittelin siitä, kuinka kovin tykkään päivistä, jolloin voi keskittyy pelkästään liikuntaan ja tehä monta treeniä putkeen - ja sit rentoutua kunnolla sen jälkeen. Sellaiset päivät on mun mieleen, kokonaisesta sporttiviikonlopusta puhumattakaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sporttipäivät/viikonloput on kyllä ihan parhaita silloin tällöin, mutta myös aika rankkoja, joten en ehkä tollaisia joka viikko jaksaisi! :) Kivaa alkanutta viikkoa sinne! :)

      Poista
  6. Ihana viikonloppu! Vois olla ihan nappi loma omaankin makuuni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Sporttilomat on ihan parhaita! :) Kivaa viikkoa Meri!

      Poista
  7. Kiitos vielä täältäkin! ❤ Olihan se vaan niiin kiva viikonloppu ja nyt saa hyvillä mielin olla ja ottaa iisimin ;) Vähän on meinaan musseleissa tuntumaa :D Nähdään taas pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no tosiaan on kyllä musseleissa ja vähän muuallakin tuntumaa..edelleen :D Eilen oli kyllä vähän väsy, mutta onneksi hepan selässä sentään jaksoi heilua! Nähdään, kivaa viikkoa! :)

      Poista
  8. Hauskalta kuulosti teidän viikonloppu :) Oispa kiva päästä pitkästä aikaa hiihtämään! Viikonloppu meni omalta osalta ihan koiran kanssa kävellessä, kun lauantaiaamun juoksulenkki katkesi muutaman sadan metrin jälkeen pyörrytykseen :( olo olikin sitten koko päivän kipeä, mutta tänään pääsin aloittamaan viikon rauhallisella hölkällä.

    Kuinka pitkiä lenkkejä muuten pisimmillään juokset ennen maratonia?

    Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Piia! Voi että, onneksi meni sun viikonlopun kipeä olo nopeasti ohi! Mäkin haluan hiihtämään uudestaan!! Se on niin kivaa! :) Juuri kirjoittelin postauksen maratonharjoitteluun liittyen, luulen, että tällä kertaa pisin lenkki tulee olemaan n. 26-28km.

      Poista