perjantai 16. helmikuuta 2018

Arkiviikon parhaat

Heippahei ja kivaa perjantaita! Täällä on takana sellainen tavallisen mukava arkiviikko ja edessä viikonloppu ilman sen kummempia suunnitelmia! Kyseessä on meidän viimeinen kokonainen viikonloppu Madridissa, joten eiköhän jotain kivaa keksitä. Ainakin mennään brunssille/lounaalle ulos syömään! :) Tässä tulee kuitenkin arkiviikon parhaita juttuja tähän mennessä!
  • Treenit: Olen päässyt tällä viikolla taas kunnolla treenien pariin flunssan jälkeen ja se tuntuu tosi hyvältä! Toistan tätä usein, mutta liikkuminen vain on niin kivaa ja siitä tulee hyvä olo! <3 Olen kirjoitellut tältä viikolta treenipäiväkirja-postausta, joten se on tulossa ulos sunnuntaina ja siinä on taas hyviä kotitreeni-ideoita niin raskaana oleville kuin muillekin! :) 
  • Lounassalaatit: Taidan toistaa tässäkin itseäni, mutta ruokaisat salaatit! <3 Ne ovat olleet vakkarilounas tälläkin viikolla paitsi yhtenä päivänä, kun söin edellisen illan kasvispaistosta ja riisiä lounaaksi. Paras salaatticombo taisi olla tämä, joka tuli koottua kaapista löytyneistä aineksista ilman sen kummempaa suunnitelmaa, kuin käyttää niitä aineksia pois! :D Voisi siis olla nimeltään hävikki-salaatti, hehe! Oli ihan superhyvää! <3


  • Ystävänpäiväkeksit: Juhlittiin täällä ystävänpäivää tosi pienesti, hakemalla Islan kanssa lähileipomosta muutamat sydänkeksit! :) Pienemmät, jotka näkyy kuvissa syötiin lounaan jälkeen jälkkäriksi. Nam, kunnon sokeripommit! Ja illalle ostettiin kaksi isompaa suklaasydänkeksiä, jotka jaettiin koko perheen kesken illallisen jälkeen. Suut toooodella makeaksi, mutta kiva keskiviikon spesiaali herkkuhetki! :) 


  • Paistettu kananmuna-avokado-ruisleipä Tämä on ollut mun tämän viikon aamiainen ja olen syönyt sitä joka aamu! Ruisleivälle hieman levitettä, sitten pinaattia/rucolaa, avokadoa, kananmunaa ja mahdollisesti vielä paprikaa päälle, jos haluaa. Kylkeen esim joku hedelmä tai marjoja. Täyttävää ja hyvää, hiilarit, protskut ja hyvät rasvat sulassa sovussa! :)

  • Viikon masupallo! <3 Tässä kuvassa rv 25+3! Tämä on ollut toistaiseksi ihanan oireeton raskausviikko ja olo on ollut varsin hyvä! 


  • Ennakkoluuloton taapero <3 Oltiin torstaina aamupäivällä leikkipuistossa, jossa ensin oltiin ihan kaksistaan, mutta sitten sinne alkoi tulla paljon muitakin lapsia. I innostui tosi paljon muista lapsista, kiljui ja juoksi ympäriinsä. Hän myös ennakkoluulottomasti meni mukaan lasten leikkeihin, vaikkei ymmärtänyt sanaakaan, mitä he puhuivat. Mua hän katsoi iloisesti ja kertoi, että "me ollaan täällä (kiipeilytelineen) alla" ja yritti olla ihan messissä! :D Niin söpö ja reipas! Jos joku puhui hänelle jotain hän vastasi epäröimättä suomeksi..jotain! :D Voi että, toivottavasti tuollainen ennakkoluulottomuus ja reippaus säilyisi! <3 Samalla huomaan, että hän kyllä kaipaa leikkikavereita (ja minä myös omia kavereita!), joten sen puolesta ihan kivaa, että pian palataan Suomeen. 
Isla ja kaverit puistossa :D
  • Lukeminen: Olen tällä viikolla joka päivä viimeistään illalla käpertynyt sohvan nurkkaan lukemaan kirjaa ja se on kyllä niin rentouttavaa puuhaa! Huonointa siinä on, että joskus kirjaan uppoutuu niin, että huomaa nukkumaanmenon menevän ihan turhan myöhäiseen lukemisen takia, mutta onneksi yöt on tullut nukuttua hyvin eikä aamulla ole väsymys ihan kamalasti vaivannut.
Tänään päivän suunnitelmissa on kävellä muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan ostoskeskukseen katselemaan kauppoja ja käydä siellä lounaalla. Illalla tehdään kotona pizzaa! Ihanaa alkavaa viikonloppua! 

Mitä arkiviikon parhaita juttuja sulle tulee mieleen? :) 

-Karoliina

Luitko jo viime postauksen: Day in the life (helmikuu 2018)



6 kommenttia:

  1. Voi muksut - heiltä voisi oppia niin paljon! Oonkin miettinyt miten itse olet hoitanut sosiaalisen puolen - onko siellä kerennyt tutustua uusiin ihmisiin esim hiekkalaatikolla? Itselläni on ikävä tilanne kun parhaat kaverit asuu eri kaupungeissa ja parhaista parhain Itävallassa :/ Olisipa aikuisena yhtä ennakkoluuloton kuin muksut nii ei uusien kavereiden löytämisessä olisi MITÄÄN ongelmaa. Itse huomannut nyt viime vuosina ettei se kovin helppoa ole - paitsi mitä somessa tulee muiden kanssa "höpötettyä". Vaikkri sitä kasvokkain vuorovaikutukseen voi verrata.. täällä viikko on sujunut tasaisesti mutta kesäisten salaattien (ah sekametelicombot on parhaita!) Sijaan nenän eteen hakeutuu useana lounaana/päivällisenä sosekeitto. Porkkana-kukkakaaali-punainen linssikeitto kikherneillä ja paahdetulla ruisleivällä on ollut pari viikkoa kova sana (kunnes keksin korvata sen jollain pariksi viikoksi ;)) Herkkujen osalta pääsin helpolla: kävin sokerirasituksessa ja himot jäi siihen :'D itse koe ei ollut niin paha kuin pelkäsin mutta se tärinä illalla kun söin vielä vähän jätskiä päälle.. yök! Huomenna brunssille vanhojen opiskelukavereiden kanssa - siinä viikonlopun ohjelma :) Kivaa perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Jossu! Sanopa muuta, lapsilta voi kyllä oppia paljon! <3

      Täytyy myöntää, että en kyllä juurikaan ole tutustunut täällä ihmisiin! Toki joitakin mammoja tulee nähtyä leikkipuistossa useamminkin, mutta aika harva täällä on englanninkielentaitoisia niistä joita olen tavannut, joten keskustelut jää mun alkeellisella espanjalla aika vähäisiksi! :D

      Nam, toi sosekeitto kuulostaa tosi hyvältä! Mulla oli myös sosekeitto villitys, mutta se meni vähän ohi. Ehkä se kohta iskee taas! Ja hyvä, että sun herkkuhimot on ainakin hetkeksi taltutettu!

      Kivaa viikonlopun jatkoa!

      Poista
  2. Tälle viikolle on mahtunut enemmän niitä arjen huonoja juttuja kuten lasten sairastumiset mutta olen ehtinyt muutamalle ryhmäliikuntatunnille joista olen ollut ihan fiiliksissä. En muistanutkaan miten kivaa on käydä jumpassa.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Susanna, kiitos kommentista! Vitsi noi teidän lasten sairastelut, pikaista paranemista!! Toivottavasti te aikuiset pysytte terveenä ja kiva, että oot päässyt lihaskuntojumppiin! Se on ihan älyttömän kivaa! Vaikka mä tykkäänkin jumppailla kotona tällä hetkellä, niin olen kyllä aikaisemmin ollut iso ryhmäliikuntafani ja voin kuvitella, että joskus kun on taas helpompi lähteä jumppailemaan, niin sen todellakin teen! :) Kivaa viikonlopun jatkoa!

      Poista
  3. Ihana viikko teillä ja vitsi, pakko jotenkin hehkuttaa et nyt osuu aiheet mun mielenkiinnonkohteisiin :D. Kotitreenit, noi sun herkulliset salaattikuvat ja lapsiasiatkin kiinnostaa vaikkei itsellä lapsia olekaan <3. Ootko sä maininnut jossain milloin sulla on laskettu aika vai pidätkö sen salassa? Jotenkin vaikutat niin ihanalta ihmiseltä, et odotan täällä sun puolesta pienokaista maailmaan <3. Islasta tulee ihana isosisko :).

    Mukavia viimeisiä hetkiä Madridiin ja uutta viikkoa samalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Laura, kiva kun kommentoit ja mukava kuulla, että postaus oli sun makuun! :) Mun laskettu aika on toukokuun lopussa, tarkemmin 27.5! Itse koitan olla ajattelematta sitä niin tarkkana laskettuna aikana, koska Islahan syntyi tasan 2 viikkoa lasketun päivän jälkeen ja kuulemma sama voi hyvin toistua tällä toisella kertaa. Jos siis syntyy lähellä laskettua päivää, niin olen positiivisesti yllättynyt! :) <3 Ihanaa, että seurailet mukana! <3 Kiitos, mukavaa alkavaa viikkoa sinne myös!!

      Poista