keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Suosikki kotitreeniliikkeitä + treenaakotona.com arvonnan voittaja!

Heippa! Miten teidän alkuviikko on sujunut? Täällä aika normaalisti! :) Eilen tein super hyvää lounassalaattia, jossa oli täysjyväpastaa, fetaa, auringonkukansiemeniä, rucolaa, avokadoa, broccolia, kukkakaalia, porkkanaa, tomaattia ja omenaa. Yum! Alla näkyvässä kuvassa on tosiaan ensimmäinen annos, otin lisää kolme kertaa! :D Timmikuun myötä mun annokset eivät ainakaan ole pienentyneet vaan syön edelleen kuin hevonen, mutta terveellisessä ruoassa on se hyvä puoli, että sitä voi syödäkin usein aika paljon. Alkuviikko on lähtenyt myös kivasti käyntiin treenien osalta. Maanantaina tein treenaakotona.comin syke/lihaskunto vko 3 treenin Elinan johdolla (syke/lihaskuntotreenit on mun lemppareita sieltä!) ja eilen tein käsipainoilla hyvän treenin ylävartalolle ja liikkeiden välissä aina kyykkyjä, jolloin jalatkin sai vähän kyytiä. 


Tehtiin eilen myös Islan kanssa selfieharjoituksia, koska meidän piti lähettää nimpparionnittelut yhdelle tärkeälle tyypille Ruotsiin! <3 Aika hyvin onnistui jo kymmenes(??) otos. Äitinsä tytär! ;)

Terkkuja isille! <3
Jeps, mutta sitten päivän aiheeseen! Postaukseen, jossa kerroin omia kokemuksiani treenaakotona.comin parissa tuli paljon hyviä vastauksia teidän suosikkiliikkeistä kotitreeneissä! Kiitos kaikille vastanneille ja arvontaan osallistuneille! <3 Niin hyviä ideoita ei viitsinyt vain jättää kommenttiboksiin lojumaan, joten ajattelin kirjoittaa ne ylös tähän postaukseen. Näistä voi saada itse kukin kenties uusia ideoita omiin kotitreeneihin! Jaottelin liikkeet sen mukaan, mitä välineitä niissä tarvitaan vai tarvitaanko mitään. Postauksen lopussa myös kerron kuka onnellinen voitti kuukauden ilmaiset kotitreenit treenaakotona.comin parissa! :) 

Fiilis viime sunnuntain kotitreenin jälkeen :)
Suosikki kotitreeniliikkeitä:

Vauvan kanssa:

-Kyykky, vauva lisäpainona
-perusvatsalihasnosto vauva jalkojen päällä painona
-Katso myös tässä linkissä oleva "Fitmom workout" vauvan painoa apuna käyttäen. 

Kahvakuulalla:

-peruskyykky kahvakuulan kanssa
-kahvakuulalla etuheilautus
-tuulimyllyliike kahvakuulalla
-askelkyykky kahvakuulan kanssa ja samalla hauiskääntö
-kyykky ja pystypunnerrus kahvakuulalla
-"ruohonleikkurin käynnistysliike"

Jumppapallolla:

-vatsarutistus jumppapallon päällä

Vatsarulla/voimapyörä:

-vatsalihaksia voimapyörän avulla

Oman kehon painolla:
-erilaiset askelkyykyt, joko paikallaan tai kävellen
-erilaiset sykettä nostavat koko vartaloa kuormittavat liikkeet
-Burpee eli yleisliike
-ojentajapunnerrus
-etunojapunnerrus
-erilaiset kyykyt ja hypyt, joilla saa sykettä ylös
-Peruslankku
-Lankku jalannostolla taakse
-selinmakuulla t-asento, toinen jalka ristiin kropan yli ja keskivartalo lattiassa (selän jumit aukeaa)
-käsilläseisonta punnerrus 
-Linkkuveitsi
-erilaiset vatsalihasliikkeet
-lantionnosto
-mittarimato

Ihan huippuja ideoita! Kiitos niiden jakamisesta! <3 Kertokaa, jos tulee mieleen lisää niin lisätään listaan!  Omia suosikkejani taitaa tällä hetkellä olla ojentajapunnerrus (ihan mielettömän tehokas liike käsivarsille ja niille alleille), lantionnosto (pakaroille kyytiä) sekä mittarimato (seisoma-asennosta lankkuasentoon ja sieltä "kävellään" käsiä käyttäen takaisin seisoma-asentoon -->vahvistaa sekä keskivartaloa että ylävartaloa)

Ja nyt sitten arvonnan voittajaan! Käytin voittajan selvittämisessä tätä palvelua ja se arpoi voittajaksi kommentin numero 9, joka kuului Terhille! :) Hänelle on laitettu sähköpostia asiasta. Paljon onnea ja hyviä treenejä treenaakotona.comin parissa! :) 

Kivaa keskiviikkoa! 

-Karoliina

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

2 kommenttia:

  1. Pitääkin tosiaan tutustua tuohon palveluun, kotitreeniohjeet tulee kyllä tarpeeseen :)Tosi hyviä vinkkejä on tuossa koonnissa, johan noistakin saa koottua monen moista treeniohjelmaa:)

    Voi että, en malta odottaa viikonloppua. :):) IHANA nähdä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kannattaa tutustua, tykkään tosi paljon! :) Ja jeeee, en malta mäkään odottaa sunnuntaita!! Niin kivaa! <3 <3 :)

      Poista