perjantai 18. maaliskuuta 2016

Roiskeläppää & Juissi-mehua (kuulumiset)

Hipshei! Otsikko on hyvin random, mutta viittaa eilisen ruokavaliooni. Arvatkaa vain sainko vatsataudin jo toisen kerran lyhyen ajan sisään ja ainoat asiat, jotka maistuivat oli Saarioisen jauhelipizza aka roiskeläppä, Juissi-mehu ja paahtoleipä! Nam nam! :D No näillä ehkä normaalisti ei omaan ruokavaliooni kuuluvilla herkuilla selvittiin kuitenkin takaisin elävien kirjoihin 24 tunnissa, joten kiitos niille! <3 

Keskiviikon ulkoilusää oli hienooo! :)

Tosiaan pirun vatsatauti!! Jos se aikaisemminkin oli ihan veemäinen tauti, niin sitä se on nyt kyllä vieläkin enemmän!  Vauvan kanssa kotona kaksistaan ollessa on aika mahdotonta pelkästään levätä ja potea, mutta onneksi Isla oli eilen ihanan yhteistyöhaluinen ja viihtyi paljon yksinään leikkimatolla, kun mamma makasi sohvalla enkä jaksanut liikuttaa eväänsäkään. Ugh. Onneksi illalla sain sitten levättyä kun H oli kotona auttamassa. Mutta hyvää tuossa taudissa oli taas se, että se meni nopeasti ohi ja se, ettei se tullut reissun aikana tai vaikka lentokoneessa!! En ehkä tiedä mitään hirveämpää (okei, tiedän..) kuin pahoinvointi lentomatkan aikana. Been there done that, eikä ollut kivaa. 




Mutta se aiheesta vatsatauti! :) Tänään menee jo paremmin ja olen reippaasti koittanut saada kaikkia kotihommia tehtyä, joita täällä oli rästissä. Vielä on hirveät pyykkikasat matkan jäljiltä ja kokonaan mun laukku purkamatta, mutta eiköhän ne viikonlopun aikana saada kuntoon ja tämä arkielämä taas mallilleen. 

Yksi kohokohta tälle viikolle osui ehdottomasti keskiviikolle ennen the vatsataudin iskemistä. Aurinko paistoi ja keli oli aivan upea ulkoiluun! Käytiin aamupäivällä pitkällä kävelylenkillä (postauksen ylemmät kuvat kyseiseltä lenkiltä) ja tein samalla ulkona vaunujen kanssa 20 minuutin lihaskuntotreenin pääasiassa alavartalolle. Erilaisia kyykkyvariaatioita, sekä askelkyykkyjä ja tavallisia tasakyykkyjä. Treeni oli sen verran tehokas, että sain oikein kunnolla pakaralihakset kipeiksi. Lisäksi tein penkillä 3x10 dippejä ojentajille..kyllä tuntui! Treeni meni siis sinne minne pitikin! Ja vitsi ulkona treenaaminen oli taas kivaa! :)  Luulen, että yhden lihaskuntotreenin viikossa voisi ainakin siirtää ulos ja tehdä vaunulenkin aikana! :) Keskiviikkoiltana käytiin vielä Milan kanssa pikku hölkällä verryttelemässä jalkoja. Hölköteltiin noin kolme kilsaa ja olin ylpeä mun mustasta juoksukaverista, joka tajusi aika nopeasti homman jujun, vaikkei vielä paljon olla yhdessä juostukaan. 


Viikonloppuna toivoisin pääseväni juoksemaan vähän pidemmän lenkin (lähelle kymppiä) ja olisi myös kiva päästä pitkästä aikaa Treenaakotona.comin treenien pariin! Muita suunnitelmia ei oikein ole, mutta se on ihan mukavaa!

Kivaa viikonloppua! Mitä sulla on suunnitelmissa? :)

-Karoliina

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

6 kommenttia:

  1. Huh onneksi oli lyhyt tauti ja oot jo parempi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!! :) Moneen vuoteen ei ole ollut koko tautia ja nyt sitten kahteen kertaan ihan lyhyessä ajassa...onneksi tosiaan meni nopsaan ohi! Kivaa viikonloppua! :)

      Poista
  2. Mukavia kuvia, aurinkoa, koiruliinia ja hymyä. Onneksi tauti on takana ja olo helpottaa.=) Millaisia lihaskuntoharjoituksia teet ja kuinka usein? Olen nähnyt monta kuvaa, jossa jumppaat kesken lenkin tai vaunujen kanssa sekä kotona. Koostatko lihakuntotreenin pienistä yksittäisistä palasista vai teetkö jonkin sarjan kerran päivässä? Arkitreenikuvat ovat ihania. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika! :) Teen aika paljon lihaskuntoharjoittelua ihan oman kehon painolla (kyykkyjä, askelkyykkyjä, peruspunneruksia, ojentajapunnerruksia, erilaisia core-liikkeitä sekä käsipainoja käyttäen ylävartalolle). Toisinaan teen juuri lenkin yhteydessä kyykkyjä jne. ja välillä kotona esimerkiksi 20-30 minuuttia erilaisia circuit-treenejä, joita kehitän ihan päästäni. Paljon olen löytänyt kivoja treenejä myös blogeista ja mulla onkin niitä kännykkään tallennettuna useita aina sellaisia tilanteita varten, kun kaipaan motivaatiota. Teen myös treenaakotona.comin lihaskuntotreenejä eli aika monipuolisesti. Välillä on aikaa tehdä treeni yhdellä kerralla kokonaan ja toisina päivinä sitten useammassa osassa, 10 minuuttia siellä ja toinen 10 minuuttia täällä :) Aika joustava saan olla tällä hetkellä, jotta treenit tulee tehtyä! :) Kiva, että tykkäät arkitreenikuvista! Olisi ihanaa saada sellaisia, joissa näkyy enemmänkin jumppailuja, mutta tarvisin kuvaajan ja sitä ei ainakaan vielä ole jokapäiväistä :D Kivaa viikonloppua sinne! :)

      Poista
  3. Moi! Minun viikonloppusuunnitelmiin kuului tänä aamuna
    jota en kuvitellut tekeväni oli 5 km juoksulenkki parinviikon tauon
    jälkeen olin itsekin yllättynyt että mitä tuli tehtyä:)
    Ihan kiva oli kroppa vähän tukkoisen tuntuinen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lenkki on kyllä kiva tapa aloittaa lauantai!! :) Mukavaa viikonlopun jatkoa Suvi!!

      Poista