maanantai 29. helmikuuta 2016

Meidän viikonloppu

Heippa ja kivaa maanantaita! Helmikuun viimeinen päivä! Tämä kuukausi meni kyllä vauhdilla, vai oletteko samaa mieltä? Ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella ihan perinteisiä viikonloppukuulumisia ja vieläpä viikonlopusta, jolle ei etukäteen ollut mitään suunnitelmia eikä yhtäkään kalenterimerkintää. Meillä on ollut aika paljon viikonloppuohjelmaa tässä kuluneiden viikkojen aikana, joten oli ihanaa, että nyt ei ollut sen kummempia menoja.  Aika aktiivinen ja ihana viikonloppu saatiin kuitenkin aikaiseksi ilman suunnitelmiakin, joten kurkistetaanpa meidän viikonloppuun treeneineen, ruokineen ja muine menoineen! :)

Perjantai-pannariherkuttelut Marikan luona :)
Perjantai

Perjantai-iltana Henrin tultua töistä, mä pääsin karkaamaan viikon ensimmäiselle juoksulenkille. Alkuviikko oli tosiaan vähän rankka useine yöherätyksineen ja vatsapöpöineen, josta toipuminen kesti hetken aikaa eikä intoa juoksuun ollut ennen perjantaita. Mitäs sitä muuta perjantai-iltana tekisi kuin lähtisi lenkille? ;) Kävin juoksemassa puoli tuntia (n 4,5km) ja se tuntui niin ihanalta! Parasta pään nollausta ja omaa aikaa mulle juuri tällä hetkellä! :) Juoksun jälkeen kävin vielä illalla nauttimassa löylyistä saunassa ja syötiin herkulliset lohimedaljongit salaattipedillä. Nam! Huomasin jälkeenpäin, että ruuista en ottanutkaan viikonlopun aikana kuvia, vaikka herkullisia aterioita syötiinkin.




Lauantai
Lauantai-aamu valkeni aurinkoisena! Aivan upea hiihtolomakeli, joten päätettiin lähteä pitkälle kävelylenkille koko perheen voimin. Käveltiinkin 1,5 tuntia (n. 7km) ja taidettiin kaikki nauttia ulkoilmasta ja toistemme seurasta! :) Kävelyn jälkeen lähdettiin Selloon lounaalle ja hoitamaan asioita. Listalla oli muun muassa hankkia muutama adapteri lisää reissua varten sekä vaippoja, kosteuspyyhkeitä ja muutama meikkijuttu mulle. Päädyin myös ostamaan pari perustoppia lisää Vero Modasta, jotka olen todennut hyviksi ja kestäviksi myös imetyskäytössä.  Syötiin lounaaksi pikaiset burritot 3amigos-ruokapaikassa ja haettiin jälkkäriksi Starbucksista kahvit. Kävin myös vaihtamassa vähän dollareita Forexissa. Kurssi on tällä hetkellä melkein 1:1 eli meidän kannalta huono, mutta onneksi Jenkeissä on usein kuitenkin hieman edullisempaa tai sitten se on vain mun mutu-tuntuma! :D Selloreissun jälkeen Henri lähti tyttöjen kanssa vaunulenkille ja mä tein Treenaakotona.comin johdolla puolen tunnin jumpan kehonpainolla. Hyvää teki! Lauantai-iltana syötiin pesto kanapastaa salaatilla ja lötköteltiin sohvalla! :) Perusmeininki!







Sunnuntai
Sunnuntaiaamuna Isla päätti herätä mun makuun aivan liian aikaisin, mutta onneksi aamukahvin ja aamupalan jälkeen tunsin oloni taas enemmän ihmismäiseksi! ;) Hengailtiin Islan kanssa ja katseltiin lastenohjelmia, sillä aikaa kun isi vielä nukkui!  




Klo 10 maissa oltiin valmiina lähtemään lenkeille! Mä juoksemaan mun sunnuntai "pitkistä' ja Henri tyttöjen kanssa kävelemään. Mulla oli suunnitelmissa hölkkäillä 40-45 minuuttia eli toistaiseksi pisin lenkki synnytyksen jälkeen. Jalat tuntui hyviltä ja muutenkin rullasi mukavasti auringonpaisteessa, joten lenkin pituudeksi tuli se mukavat 7km. Viikko viikolta on nyt suunnitelmana alkaa tuosta ns. pitkää lenkkiä pidentämään. 





Lenkin, suihkun ja lounaan jälkeen lähdettiin käymään Ikeassa, jossa oli ilmeisesti koko Espoo paikalla! Huh! Kiitin onneani, ettei meillä ollut tällä kertaa tarvetta shoppailla kuin lastenosastolta muutama juttu (mm. uusi unipussi) Islalle ja sitten äkkiä ulos! Tosin tietysti käytiin syömässä hodarit ennen kotiinlähtöä, koska se on ihan must meidän Ikea-reissuilla! ;) Kotiintulon jälkeen oltiin ihan poikki, mutta ei auttanut, kuin pian taas lähteä ulos ja vaunulenkille tyttöjen kanssa. Tällä kertaa oli mun vuoro ja käveltiinkin lopulta tunnin lenkki, koska Isla ei halunnut nukahtaa kuin vasta puolen tunnin kävelyn jälkeen..Illalla syötiin tortilloja ja löhöttiin sohvalla! :)


Ihana viikonloppu, paljon perheaikaa, hyvää ruokaa ja kivoja treenejä! <3 Miten sun viikonloppu meni?

Kivaa uutta viikkoa ja huomenna alkavaa kevättä!!! Jee! :)

-Karoliina

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa

8 kommenttia:

  1. Mulla on ollut nyt syyskuusta lähtien pääasiassa vapaat viikonloput ja voi että miten oon nauttinut niistä! Juuri tuo perheen ja ystävien kanssa vietetty aika, hyvä ruoka ja urheilu on jotain sellaista, mitä mikään sunnuntaityönkorvaus ei voi korvata.
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Vapaat viikonloput on kyllä jotain sellaista, mitä entisenä vuorotyöläisenä todellakin osaa arvostaa! <3 Ihan parhaita! Ihanaa, että sullakin on nykyään ne vapaina!! Kivaa viikkoa sinne ja hei se on kevät nyt! :)

      Poista
  2. Varmasti rentouttava viikonloppu takana teillä :). Islakin kuvissa niin ison tytön näköinen! Ja kohta maailmannainen jo kun reissuun pääsee.

    Mä höpsähdin tuosta auringosta suunnittelemaan juoksutapahtumia. Pitkäaikainen haave Tukholman marasta ei tänäkään vuonna toteudu, koska tulisi niin kalliiksi lähteä koko perheen voimin. Ja jos lähden ilman pientä emäntää, niin hajoan siellä bajamajassa pumppaillessa maitoa :P. Näillä näkymin mua kutsuu Paavo Nurmi, joka onkin mukavalla etäisyydellä ja käsittääkseni aika iso (Suomen mittakaavassa) tapahtuma. Onko sulla kokemusta? Vähän arastelen juosta maraa jossain pienessä juoksussa, koska SE juttu on ihmiset radan varrella ja etenkin seura juostessa. Höpsähdykseen kuului myös kompressiosukkien tilaus. Lisäksi tarttisin ihan jonkun karvalakkimallin sykemittarin kun Garminissa ei se enää pelitä. Vinkkejä?

    Mari

    Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Mari! :) Jep, Isla kasvaa ihan kauheaa vauhtia!! Ja mulla on siitä yksi niin hauska "reissunainen"-kuva, kun testattiin aurinkolaseja, että taidan postata sen blogiin vielä tällä viikolla. Haha, jee juoksutapahtumasuunnittelu höpsähdys!! :D Se käy kyllä helposti, kun alkaa kevät tulla ja aurinko paistamaan!! Arvaa mitä? Mulla on myös Paavo suunnitelmissa, tosin puolikas eikä kokonainen, mutta silti! :) En ole juossut aikaisemmin, mutta kuullut siitä paljon hyvää! Ja aika iso tapahtuma on tosiaan Suomen mittakaavassa, niitä isoimpia. Hauskaa, jos ollaan siellä molemmat! Hmm...Polarin sykemittari? Mulla on joskus ollut joku ihan kevyt malli sieltä (en muista enää tarkemmin mikä) ja se ajoi asiansa! :) Kivaa alkanutta maaliskuuta! :)

      Poista
    2. Vai on Paavo ollut sielläkin mielessä! Puolikkaat on niin raskaita kun pitäisi täysillä jaksaa alusta loppuun 😃. Aurinkoista maaliskuuta teillekin!

      Poista
    3. Haha, ei niitä tartte täysillä juosta! ;) Mutta tiedän mitä tarkoitat! :) Mulla ei taida olla aikaa tai intoa vielä ainakaan treenailla maratonille, joten puolikas on just sopiva matka! :)

      Poista
  3. Vapaat viikonloput ilman mitään erityisiä suunnitelmia on myös ihania, ja kuulostaa niin kivalle toi teidän viikonloppu. Ja mä oon pikkasen kade tosta SÄÄSTÄ!! Mäkin tahdon aurinkoon :) Tänään paistaa kyllä, mutta just oon töissä.. Mutta nautin tästä kyllä silti, linnut laulaa ja aurinko paistaa!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kyllä ollut ihan mielettömät kelit nyt viimeiset viisi päivää! Toivottavasti pääset pian nauttimaan kevätauringosta! ♡

      Poista