tiistai 5. joulukuuta 2017

Reissuvalmisteluja ja alkuviikon treenit

Heippa! Pikainen moikkaus täältä ennen kuin suuntaan loppuviikoksi lomailemaan pois koneen äärestä. Tänään on tosiaan pakkauspäivä ja huomenna aamulla suunnataan auton nokka Madridista kohti Espanjan ja Portugalin rajaa. Sinne olemme suunnitelleet road tripin pidemmän taukopysähdyksen, mutta kun automatkalla on mukana yksi raskaana oleva vessassa ravaaja ja yksi kaksivuotias, voi olla, että tarve vaatii useamman pysähdyksen! ;) Rajalta jatketaan sitten kohti Lissabonia ja automatka kestää kuutisen tuntia plus pysähdykset. Valmistaudun reissuun kaksivuotiaan kanssa samalla tavalla kuin lentomatkoille. Mukaan lähtee pieniä leluja, paljon eväitä, (ladattu) ipad, vaippa-arsenaali, vaihtovaatteita jne. Toivon myös, että hän nukkuu päikkärit autossa...



Lissabonissa meidän olisi tarkoitus huomenna illalla suunnata Belemin tornille, joka valaistaan sinivalkoiseksi Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi. Ihan mielettömän upeata, että niin monessa maassa juhlitaan Suomen itsenäisyyden 100-vuotista taivalta valaisemalla kuuluisia maamerkkejä. Maailmasta todella tulee hetkeksi sinivalkoinen! <3 Oltiin todella innoissamme, kun huomasimme, että Lissabon on yksi maailman kaupungeista, joissa näin tehdään, sillä esimerkiksi Madridissa ei vastaavaa ole. Millä tavalla te aiotte juhlia huomenna itsenäisyyspäivää? :) 



Eilen maanantaina aloitettiin Islan kanssa viikko kivalla juoksulenkillä. Käytiin juoksemassa vähän uusissa maisemissa Parque Enrique Tierno Gálvanissa, josta oli aivan upeat näköalat (kaikki postauksen kuvat sieltä)! Sää oli myös syksyisen aurinkoinen ja ihan täydellinen juoksuun. Tehtiin 4 km lenkura, jossa oli mukana myös kävelypätkiä. Siellä juostessa mietiskelin Madridissa vietettyä syksyä ja totesin, että onhan tämä ollut upeaa kaikesta koti-ikävästä huolimatta! <3 Ja näitä Madridin aurinkoisia säitä päivästä toiseen ei kyllä voita mikään. Voitaisiin kyllä saada vähän tätä aurinkoa täältä Suomeenkin, vai mitä? Koitan tuoda matkalaukuissa ensi viikolla! ;) 



Tänään päivän treeninä oli koko kropan lihaskuntotreeni. Tein alkuun tämän Popsugarin 10-minuutin pepputreenin ja sen jälkeen liikkeitä koko kropalle niin, että sain 30-minuuttia liikettä täyteen. Kuunneltiin samalla joululauluja! :) Varsinainen tonttujumppa, vain lakki puuttui. Mietin treeniä tehdessä, että voisin kirjata välillä tarkemmin tekemiäni jumppia tänne blogiinkin, mutta se vaatisi vähän enemmän etukäteissuunnittelua ja tarkkoja toistomääriä. Lupaan tehdä sen jossain vaiheessa!

Nyt valmistaudutaan lähtemään kävelylle ja LIDL:n hakemaan eväitä huomiselle automatkalle! 

Mahtavaa itsenäisyyspäivää kaikille huomenna ja loppuviikkoa! <3 Palailen blogin pariin ensi viikolla! Instagramiin päivittyy kuitenkin matkakuulumisia!

-Karoliina 

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa 

2 kommenttia:

  1. Hyvää itsenäisyyspäivää!
    Mulla päivä lähti käyntiin juoksulla, kun osallistuin pieneen paikalliseen juoksutapahtumaan. Oli kyllä upea ilma ja muutenki huikea fiilis päästä pitkästä aikaa lappu rinnassa juoksemaan! Jes, mahtava alku hienolle päivälle :) Ja mikäs siihen päälle parempaa olis ollu kun kunnon löylyt! Ja nyt odotellaan siskon perhettä meille iltaa viettämään ja varmasti katsellaan samalla Linnan juhlia.
    Mun piti muuten jo ajat sitten kommentoida, että teidän pienokaisen LA on tasan sama kun meidän oli - tosin vuoden erotuksella! Meidän neiti päätti tulla jo viisi päivää etukäteen, saas nähdä kuin teidän käy!
    Hyviä vointeja ja ihanaa joulunodotusta!
    Tarja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Tarja!! Kiitos kommentista ja pahoittelut, että mulla kesti vastata siihen! Tultiin vasta eilen illalla myöhään Lissabonista. Ja wau, ihanaa, että pääsit itsenäisyyspäivänä lappu rinnassa juoksemaan, niin kivaa! :) Ja muutenkin kuulostaa kivalta teidän itsenäisyyspäivä, jos meni suunnitelman mukaan! :) Hauska juttu, että on sama LA vuoden erotuksella..mä niin kovasti epäilen, että tulee laskettuna päivänä, mutta saa nähdä! Voinnit on olleet täällä nyt paremmat ja oikein odotan, että pääsen tällä viikolla taas normaalirytmiin syömisten ja liikkumisten kanssa loman jälkeen :) Ihanaa joulunodotusta sinne myös! <3

      Poista