torstai 18. tammikuuta 2018

Kotitreenivinkkejä: treenivideoita ja muita valmiita treenejä

*Tekstin lopussa tarjous Twogethertraining -treenipalveluun! 

Heippahei! Mulla on ollut pitkään blogin luonnoksissa postaus, jossa on lisää kotitreenivinkkejä eli treenivideoita, joista olen tykännyt ja hyvältä kuulostavia treenilinkkejä. Nyt ajattelin ne vihdoin koota ja julkaista postauksen. Kaikki nämä alla näkyvät treenivideot olen testannut ja hyviksi todennut. Linkeistä olen hyödyntänyt osan. Monet näistä treeneistä eivät enää kokonaisuudessaan ole raskausaikaan sopivia (toisesta kolmanneksesta lähtien),  koska ne sisältävät liikkeitä, joita ei enää kannata tehdä  raskausaikana toisesta kolmanneksesta lähtien.  Toivottavasti näistä olisi kuitenkin hyötyä teille "normaalisti treenaaville" ja meille muillekin sitten, kun kaikki treenit taas onnistuu! :) Monia näistä treeneistä pystyy toki soveltamaan raskausaikaan sopiviksi, kun välttää liikkeitä, jotka voivat aiheuttaa vatsalihasten erkauman pahenemista ja/tai lantionpohjan ongelmia. Niistä liikkeistä löytyy lisätietoa  tässä postauksessa.

TREENIVIDEOITA:


Kiva treeni, jossa helppoja, mutta tehokkaita liikkeitä oman kehon painolla! http://www.popsugar.com/fitness/20-Minute-Bodyweight-Workout-Video-39712915
Tämä treeni kestää vain 10 minuuttia, mutta on tosi tehokas setti, jos aikaa on vain vähän. Treeni sisältää erilaisia lankkuja ja kyykkyjä oman kehon painolla. Toimii myös yhdistettynä johonkin toiseen treeniin tai vaikka juoksulenkin päälle.  
http://www.popsugar.com/fitness/Bodyweight-Workout-Planks-Squats-38303686

Hyvä ja tehokas treeni jaloille ja pakaroille! Välineeksi tarvitaan käsipainot ja oman kehon paino. Treeni kestää 26 minuuttia.https://www.youtube.com/watch?v=qFYpy48x4ys


Kiva ja tehokas treeni koko kropalle, jossa tarvitaan välineeksi käsipainot. Tykkään tosi paljon ohjaajasta, joka on innostava ja osaava! https://www.youtube.com/watch?v=NXoy9ZVYy9I 
CORETREENEJÄ:

Tone it up cardio & core-workout (tosi hyviä core-liikkeitä)


https://greatist.com/fitness/abs-workout-7-minute-no-equipment-core-workout


http://lavidafresca.com/8-steps-core-killer/


MUITA KOTITREENEJÄ: 


https://www.nourishmovelove.com/6-exercises-to-tone-your-abs-butt-thighs/

http://sarahfit.com/my-hiit-workout-for-fast-results/ 

(HIIT-treeni koko kropalle)

http://fitnessista.com/300-rep-workout/


http://www.pbfingers.com/30-minute-at-home-workouts/


http://carrotsncake.com/2014/11/9-workouts-to-do-during-naptime.html


http://www.lungingthroughlife.net/workouts-ive-been-doing-lately/


JUOKSIJAN SPESIAALIT:


https://www.runnersworld.com/the-body-shop/6-exercises-for-strong-muscles-and-healthy-joints/slide/5 Hyviä lihaskuntoliikkeitä juoksijalle


The 15-minute adaptive core routine for runners


Toivottavasti näistä löytyisi treenimotivaatiota seuraavaan treenihetkeen, oli se sitten kotona tai muualla! Itselläni on ainakin helpointa aloittaa treeni, kun tiedän etukäteen, mitä olen tekemässä ja tällaisista valmiista treeneistä on usein paljon hyötyä! :) 

Mainos: Jos kaipaat kotitreeneihin ohjausta, uutta motivaatiota ja kotitreeniohjelmaa, jota noudattaa, suosittelen monipuolista suomalaista Twogethertraining -treenipalvelua! Koodilla candy saat 6kk treenit hintaan 99€ ja 3kk treenit hintaan 59€. Lue lisää ja osta jäsenyys www.twogethertraining.fi (Voimassa myös vuonna 2021)

Hyviä treenejä kaikille ja kivaa viikon jatkoa! 


-Karoliina 


Tuuthan myös Instaan, jossa mulla on paljon tehokkaita kotitreenivinkkejä @candyontherun :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Kiitos tuhannesti! Just olen etsinyt hyviä kotitreeni videoita. Samalla tavalla kuin sinäkin teen lihaskuntoa kotona koska 3 lasta, joista nuorin 4kk ja lisäksi juoksen. Olen seurannut blogiasi jo vuosia ja ehdottomasti paras blogi minusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Katariina! Kiitos paljon kommentista! Kiva kuulla, jos näistä kotitreenivideoista on hyötyä! :) Ja ihanaa, että olet ollut lukijana jo noin pitkään! <3 Mukavaa viikonloppua sinulle ja teidän perheelle!

      Poista