keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Day in the life (syyskuu 2016)

Pitkästä aikaa olisi luvassa päivä kanssani-postausta! Melkein harmittaa, etten ole saanut näitä kirjoitettua useammin tämän vauvavuoden aikana, mutta nämä ovat aika työläitä, joten laitetaan laiskuuden piikkiin. Nyt kuitenkin päätin ryhdistäytyä, kun sain muutaman toiveen kirjoittaa tällaisen postauksen. Tämä onkin sopivasti päivä, joka kuvaa meidän hieman muuttunutta arkea, joten tervetuloa matkaan! :)

7.44 herään kun kuulen Islan ääntelyä itkuhälyttimestä. Väsyttäisi edelleen, mutta ei auta kuin nousta ylös! 

Teen pikaisesti omat aamutoimet ja menen sitten kurkkaamaan Islaa, joka jo odottaa äitiä seisoen pinnasängyn reunaa vasten. Availen verhoja ja toivotan hänelle hyvät huomenet samalla kun nostan syliin. Isla heräilee sylissä hetken ja juo vähän maitoa. Sitten vaihdetaan vaippa, otetaan d-vitsku ja laitetaan päivävaatteita päälle. 

Suunnataan keittiöön tekemään aamiaista. Isla kömpii pitkin lattioita ja haluaisi päästä koko ajan syliin, mikä johtaa siihen, että jalassa on pienoinen paino vähän väliä. Koitan tehdä aamiaista ja samalla keksiä Islalle jotain viihdykettä, jotta hän viihtyisi lattialla hetken aikaa. Keitän kahvia ja teen oman puuroannoksen valmiiksi. Islalle laitan sormiruokana eteen vähän juustoa (uusi suosikki), ruisleipää, kurkkua ja viinirypäleitä. Puuro hänelle harvemmin maistuu ja epäilen, ettei se varsinkaan nyt maistuisi, koska on juuri juonut maitoa. 


Aamiainen

Aamiaisen jälkeen vastaan muutamaan meiliin ja siivoan keittiön. Tiskikoneen tyhjentäminen on Islan mielestä ihan super siistiä..samoin jääkaapin tutkiminen! Myös Mila saa paljon huomiota ja Isla oikein hermostuu, kun Mila ei pysykään paikalla, kun hän yrittää nousta sitä vasten ja taputtaa. Mila on onneksi ihanan kärsivällinen ja puolustautuu nuolemalla Islaa.  

9.30 meikkaan pikaisesti ja vaihdan vaatteet, pestään kumpikin hampaat :) Isla saa lisää maitoa ja laitan hänet valmiiksi lenkille lähtöä varten

10 mun äiti ja heidän koira Elsa (Milan paras kaveri) tulevat meille ja lähdetään viemään koiria ulos 




11 Tullaan takaisin noin 50 minuutin lenkiltä! 

11.15 alan nukuttamaan Islaa päikkäreille (saa maitoa ja nukahtaa syliin)

11.35 Isla nukkuu! Jes! 

Alan tekemään lounassalaattia meille, joka on tänään chili-halloumi-salaatti. Syödään ja äiti keittää meille vielä kahvit. Sitten laitan kamat kasaan ja suuntaan Omppuun muutamaksi tunniksi tekemään TÖITÄ!:)





12.30-15.50 Töitä töitä töitä kahvilassa :) Juon kahvin ja syön välipalaksi keksin + hedelmiä työn ohessa.



(Tämä työjuttu kaivannee hieman selvitystä, koska en siitä vielä ole täällä blogissa kertonut. Aloitin tosiaan nyt syyskuun alussa tekemään osa-aikaisesti töitä markkinointisuunnittelijana suomalaiselle startup-yritykselle. Pääasiassa pystyn tekemään työt etänä ja työajat ovat hyvin joustavia. Teen töitä 5-20 tuntia/viikko hieman tilanteen mukaan. Tarvittaessa äitini auttaa Islan hoidossa muutamana päivänä viikossa, jotta saan rauhassa tehtyä töitä. Olen tosi innoissani uudesta työstä ja mahdollisuudesta jatkaa vielä hoitovapaalla, mutta kuitenkin päästä samalla hieman työelämään kiinni taas pitkästä aikaa. Viime vuosi kun meni pitkälti gradun parissa. Työt ovat vasta alkaneet, joten tulee olemaan mielenkiintoista, miten tämä arki tästä alkaa soljumaan ja miten kaikki asiat saadaan siihen sovitettua, mutta haaste on otettu vastaan!:))

16 työaika loppuu tai toisin sanoen lapsenvahdin aika loppuu :) Suuntaan vielä kauppaan hakemaan vaippoja ja  koiranruokaa sekä protskupatukan, jonka syön autossa matkalla kotiin. 

16.15 takaisin kotona. Isla hihkuu innosta nähdessään mammansa. <3 Mummilla ja Islalla on mennyt kivasti iltapäivä, mikä on mukava kuulla. Annan Islalle maitoa ja sitten lähdetään vielä viemään koirat ulos ennen kuin äitini ja Elsa lähtevät kotiin. 

17 leikitään hetki Islan kanssa ennen kuin koitan nukuttaa häntä vielä hieman myöhäisille iltapäiväpäikkäreille. Nukuttamisesta ei meinaa tulla mitään, joten luovutan ja Isla jatkaa leikkejä samalla kun koitan itse tehdä hänen vieressä pienen jumpan. Sellaisina päivinä, kun en saa päivään sovitettua pidempää treeniä, yritän jumppailla siellä täällä jotain, sillä se saa olon heti paremmaksi ja kaikki liikkuminen on kuitenkin kotiinpäin. 





17.45 uusi nukutusyritys ja nyt vihdoin saan väsyneen pikkutypyn uneen. Aivan liian myöhään, mutta jos hän ei nyt nukkuisi ollenkaan, olisi meillä edessä piiiiiitkä ilta ennen yöunille menoa.

18 Jumppaan vielä pikkuisen lisää ja syön välipalaksi banaanin maapähkinävoilla, kirjoittelen tätä postausta hieman ja painun sitten suihkuun. Juuri kun olen valmis suihkusta, kuuluu Islan itkua hänen huoneesta. Hereillä ollaan. Sopivat puolen tunnin päikkärit tähän kohtaan. 

18.50 Syödään iltaruoka. Oma illalliseni on presented by Findux, suoraan pakkasesta, Chicken indonesia! :D Oikein arjen gourmeeta, mutta en jaksa tehdä muutakaan, kun olen yksin kotona Henrin ollessa työmatkalla. Isla syö pikku karjalanpataa, joka yleensä on hänen suosikkinsa, mutta tänään se ei uppoa mitenkään erityisen hyvin. 


Gourmee ateria ;) 

19.10-20 leikkiaikaa olohuoneessa + rappusten kiipeämistä ylös moonta kertaa.



20 Islalle iltapalaa (jogurttia+aurinkoista), yövaippa, yöppäri, hampaiden pesu ja klo 20.30 tutilullaa iltamaidon kera.

20.53 pikkuneiti nukkuu <3 

21 Hilpastaan Milan kanssa vielä nopeasti pihalle, jotta hän pääsee asioille. Mila vetää jarrut pohjaan melkein heti ikään kuin sanoen, että "ei me voida mennä kauas, ettei Isla jää yksin". Juu, ei voida, eikä mennäkään. Itkuhälytin on varmuuden vuoksi mukana.

21.10 Oma iltapala (leipää) ja tämän postauksen kimppuun.

22.15 Julkaisen tämän postauksen. Woop! 

Sellainen päivä tänään! :) Väsyttää, joten koitan mennä ajoissa nukkumaan. 

Toivottavasti jaksoitte lukea! Ja jos kiinnostaa niin tässä muistoja menneiltä vuosilta:

Day in the life (syyskuu 2015)
Day in the life(syyskuu 2014)

-Karoliina 

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/BloglovinissaSnapchatissa (candyontherun)   

12 kommenttia:

  1. Olipa todella kiva postaus!! =) Teidän päivät kuulostavat niin ihanilta. =) TUhannesti onnea uudesta työhaasteesta! Kuulostaa äärettömän mahtavalta tilaisuudelta tarttua töihin ja samalla jatkaa kotona lapsen kanssa. Työsi kiinnostaa erittäin mielenkiintoiselta. Odotan innolla jatkoa näille paivän postauksille.. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Marika! Kiitos, kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta! :) Ja kiitos onnitteluista työn suhteen! Pitää kirjoittaa näitä tämäntyyppisiä postauksia lisää jatkossakin! :) Kirjoita säkin! Hyvää viikonloppua sinne! :)

      Poista
  2. Hei jee! Oli tosi kiva lukea päivän kulkuanne uusine haasteineen. Tsemppiä töihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit ja kiitos toiveesta niin sain vähän tsemppiä itselleni kirjoittaa taas tällaisen! Ihanaa viikonloppua! <3

      Poista
  3. Olipa kivaa taas lukea sun arjesta. :) Näyttää vauhdikkaalta, joskin tosi mukavalta ja vaihtelevalta. Hienoa, että äidistäsi on apua lapsenhoidossa, että voit tehdä töitä välillä. Tsemppiä uuteen arkeen <3 ja kivaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit!! :) Ja joo, on ihan mahtavaa, että meiän äiti pystyy auttamaan Islan kanssa, koska muuten työskentely ei kyllä olisi mahdollista ainakaan kovin helposti. Kiitos tsempeistä ja ihanaa viikonloppua sinnekin! <3

      Poista
  4. Olipa kiva postaus. Tekemistä ainakin riittää hoitoVAPAALLAKIN.. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit! :D Ja joo..kyllä riittää! :D Ihanaa viikonloppua, oli huippua nähdä! <3

      Poista
  5. Hei, tsemppiä uusiin työkuvioihin! Kuulostaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) On kyllä tosi mielenkiintoista ja kiva päästä taas hommiin! Aurinkoista viikonloppua sinne! :)

      Poista
  6. Hei, hienoa kuulla työkuvioista, työ kuulostaa oikein sopivalta pienen lapsen äidin arkeen! Tsemppiä :)

    -Jenna

    VastaaPoista