sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Treenaa kotona kokemuksia! (sis. alennus treenaakotona.com)

Kaupallinen yhteistyö: treenaakotona.com 
Alennuskoodit voimassa myös vuonna 2022! 

 • 12kk normaalihinta on 149€. Syöttämällä kampanjakoodin candy kassalla saat 12kk hintaan 97€
 • 6kk normaalihinta on 79€. Syöttämällä kampanjakoodin karoliina kassalla saat 6kk hintaan 59€

Täällä olisi kerrottavana kivoja kotitreenikuulumisia! Palasin nimittäin nyt vuoden alussa Treenaakotona.comin käyttäjäksi ja olen innoissani sen tarjoamista uusista treenimahdollisuuksista. Motivaatio kotitreeneihin pysyy hyvänä, kun välillä kokeilee jotain uutta. Tai ei tämä ihan uutta itselleni ole, sillä olen käyttänyt treenaakotona.comia ahkerasti joitakin vuosia sitten ja tässä postauksessa katsaus mun treeniviikkoon treenaakotona.comin parissa muutaman vuoden takaa!


Treenaa kotona! Super helppo tapa harrastaa liikuntaa :) 

Aikaisempia kokemuksia treenaakotona.comista
Alunperin tosiaan löysin treenaakotona.comin kolme vuotta sitten tammikuussa, jolloin palasin treenien pariin ensimmäisen raskauteni jälkeen. Treenaakotona.comin treenit oli silloin suurena apuna, kun halusin parantaa kuntoani raskauden jälkeen, tiputtaa raskauskiloja ja saada kotitreeneistä säännöllisiä vauva-arjessa. Aikaisempaa kokemusta palvelun käytöstä on siis useammalta vuodelta, joten ilomielin palasin tekemään yhteistyötä heidän kanssaan. Tällä kertaa toiveena on ennen kaikkea se, että treenaakotona.comin treenit helpottaisivat arkea ja ajankäyttöä siinä mielessä, ettei aina tarvitsisi itse suunnitella treenejä tai etsiä niitä somesta, vaikka sekin välillä on kivaa. On kuitenkin ihanan helppoa laittaa hyvältä kuulostava treeni pyörimään läppäriltä tai kännykästä ja alkaa vain jumpata.

Välillä kaipaa ohjattua liikuntaa
Olen huomannut, että kaipaan kotitreeneihinkin ajoittain ohjausta. Sitä, että joku muistuttaa liiketekniikoita ja ohjaa tekemään liikkeitä varmasti oikein. Treenaakotona.comin avulla saan yksityisohjauksen omassa olohuoneessa eikä tarvitse lähteä mihinkään. Plussaa tulee myös siitä, että kyseessä on suomalainen treenipalvelu, joten jumpatkin ovat suomeksi. Ohjaajat ovat tosi hyviä liikunta-alan ammattilaisia ja muutamien ryhmäliikuntatunneilla olen aikoinaan käynyt Elixialla. On hauskaa, että voi saada vähän sitä ryhmäliikuntafiilistä omassa olkkarissa tässä elämäntilanteessa, jossa salille lähteminen olisi turhan aikaavievää.


Kotitreenit omassa olkkarissa on super käteviä

Mutta, jos et ole ikinä kuullut treenaakotona.comista, niin mikäs liikuntapalvelu tässä on oikein kyseessä? 

Treenaakotona.com on
 • Liikuntapalvelu, joka toimii tietokoneella, kännykällä (myös app), tabletilla ja tv:llä, tarvitset vain nettiyhteyden eli sitä voit käyttää myös vaikka ulkomailla/matkoilla.
 • Joka viikko palveluun tulee uudet treenit, jotka ohjaaja tekee alusta loppuun kanssasi ja voit vaan seurata mukana.
 • Voit noudattaa viikko-ohjelmaa (joka viikko tulee 3 uutta treeniä, jotka muodostavat kyseisen viikon ohjelman) tai valita palvelusta treenejä ja rakentaa viikko-ohjelmasi itse.
Millaisia treenit on? Kauan ne kestää?
Treenaakotona.comissa on nykyään todella laaja valikoima erilaisia treenejä. Valikoima on laajentunut huomattavasti siitä, kun viimeksi käytin palvelua aktiivisesti, joten kiva päästä kokeilemaan uusia treenejä. Nykyään löytyy muun muassa seuraavia treenivaihtoehtoja:
 • kehonpaino
 • terve selkä
 • pilates
 • yoga
 • kahvakuula
 • käsipaino
 • HIIT 
 • CORE
 • Vatsa-pakara
 • Liikkuvuus ja kehonhuolto
 • Keppijumppa
 • Combat/kamppailutreenit
 • Jumppapallotreeni
 • Levypallotreeni
 • Raskausaikaan sopivat treenit
 • Muutama baby-treeni
Treenit ovat kestoltaan n. 20-35 minuuttia eli juuri sopivia kiireiseen arkeen. Toki, jos haluaa jumpata enemmän kuin puoli tuntia kerralla, voi tehdä vaikka kaksi jumppaa peräkkäin. 


Näissä postauksen kuvissa tein Satu-Marjan vatsapakara jumppa :)

Tässä teille muutama ilmainen treenaakotona.comin treeni kokeiltavaksi! :)
Mulla on myös ilo tarjota teille hieman edullisemmat hinnat treenaakotona.comin 6kk ja 12kk jäsenyyksiin, jos tämä kotitreenivaihtoehto alkoi houkutella. Nämä alennuskoodit ovat voimassa myös vuonna 2022, joten ei tarvitse tehdä mitään hätiköityjä päätöksiä! :) Nyt siis hyvällä alennuksella treenailemaan ja nauttimaan mahtavista ohjatuista kotitreeneistä Treenaakotona.comin parissa. 
 • 12kk normaalihinta on 149€. Syöttämällä kampanjakoodin candy rekisteröityessäsi saat 12kk hintaan 97€
 • 6kk normaalihinta on 79€. Syöttämällä kampanjakoodin: karoliina rekisteröityessäsi  saat 6kk hintaan 59€.
 • Lisätietoja palvelusta, maksuvaihtoehdoista ym. löytyy treenaakotona.comin usein kysytyistä kysymyksistä.


Kotitreeniterkuin,
Karoliina

Seuraa myös Instagramissa @candyontherun jossa paljon kotitreenijuttuja :)

2 kommenttia:

 1. Millainen sun treeniviikko on tällä hetkellä? Tuleeko päivittäin paljon myös kävelyä tai muuta hyötyliikuntaa varsinaisten treenien ohella? Vaikuttaa että sulla palautuminen ja kunnon kohotus on edistyneet hyvin niin siksi kyselen tarkennuksia :) itselläni on nyt synnytyksestä 6kk ja tuntuu ettei homma etene. Kävin 4kk kohdalla äitiysfyssarilla ja hän totesi lievän erkauman. Sain 3 liikettä kotiin, joka oli mielestäni melko vähän, varsinkin kun ne kaikki olivat perusjuttuja (lantionpohjan ja poikittaisen vatsalihaksen supistus hengityksen kanssa). En saanut muita tarkempia liikuntaohjeita, ja esim.pilatesta hän ei suositellut. Niinpä olen nyt vähän hukassa että miten saisin hommaa eteenpäin. Olen kyllä menossa ä.fyssarille vielä uudelleen, hieman epäinnokkaana tosin kun tuntuu että käynnin hintaan nähden hyöty oli vähäinen. Olisin siis iloinen jos voisit valottaa vielä tarkemmin miten itse olet edennyt noin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Kiitos kommentista! Mun treeniviikot vaihtelee jonkin verran tietysti, mutta pyrin siihen, että teen tällä hetkellä 5 varsinaista treeniä viikossa ja ne on joko lihaskuntoa tai juoksua. Kestoltaan yleensä n. 30 min, joskus vähemmän, joskus vähän enemmän. Lisäksi tulee kyllä aika paljon arkiliikuntaa sekä kävelyä päivittäin, kun meillä on koira, niin se pakottaa lenkille.

   Tiedän kyllä ton tunteen, kun tuntui, ettei oikein edistystä tapahdu ja oli vaikea keksiä, että mitä pitäisi seuraavaksi tehdä. Mulla siinä tosiaan auttoi aika paljon todella ammattitaitoinen äitiysfyssari, joka osasi vähän ohjeistaa. Oletko lukenut mun aikaisempia postauksia raskaudesta palautumisesta? Niissä on aika paljon infoa ja eri vaiheita, miten olen edennyt :) Kysy vaan lisää, jos on jotain spesifejä juttuja, joissa voin antaa vinkkejä omasta kokemuksesta! Nää raskaudesta palautumiset on aina niin yksilöllisiä. Kovasti tsemppiä :)

   Poista