sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Lomatreenejä Floridassa

Yksi Floridan loman parhaista jutuista oli se, että pääsin liikkumaan kesäisissä olosuhteissa! <3 Talvisporttailut täällä koti-Suomessa on ihan mahtavia, mutta se, että voi heittää kevyesti päälle ja lähteä ulos juoksemaan, treenata puistossa jäätymättä (heh) tai tehdä jumppaa palmujen alla oli vaihtelun vuoksi aika ihanaa! Nyt kun ulkona näyttää -16 astetta pakkasta, niin on kiva palata näihin lomatreenikuviin! <3
Juoksemassa John Prince Parkissa
Koska olimme perhelomalla, en halunnut sotkea muun perheen aikatauluja tai yhteisiä suunnitelmia omilla treeneilläni, joten ajoitin ne pääasiassa päiväuniaikoihin tai useamman kerran jumppasin myös leikkipuistossa, sillä niissä vierailimme useasti. Treenit oli lomallakin pääasiassa lyhyitä, mutta poikkeuksiakin mahtui mukaan, sillä loppulomasta löysin meidän vuokra-asuntoon kuuluvan kuntosalin, jossa kävin kaksi kertaa tekemässä juoksu-lihaskuntotreenin, ja niihin treeneihin käytin aikaa jopa yli tunnin ensimmäiseen ja toiseen n. 45 minuuttia! Ne tuntuivat luksukselta! :) Oli ihan super kivaa pitkästä aikaa treenata salilla ja tehdä pidempi treeni! 

#salilla
Tässä joitakin poimintoja treeneistä, joita tein loman aikana! Linkit vie @candyntreenit Instagram-tilille, jonne olen jakanut videoita kyseisistä treeneistä! :)

Tämä koko kropan treeni käsipainoilla salilla, jonka tein ensimmäisellä kuntosalikerralla oli mielestäni tosi hyvä ja tehokas. Ennen lihaskunto-osuutta juoksin 10 minuuttia juoksumatolla (en muista milloin viimeksi olisin juossut matolla, mutta se oli ihan hauskaa pitkästä aikaa) ja lihaskunto-osuuden jälkeen juoksin toiset 20 minuuttia (PUTKEEN!!). Woop woop! Ensimmäinen 20 minuutin juoksupätkä ilman kävelyä ikuisuuksiin. 

Tämän puistojumpan, jonka voisi hyvin tehdä myös kotona olkkarissa tein ensimmäisenä varsinaisena loma-aamuna Lantanassa meidän lähileikkipuistossa siellä. Punnerrus, ojentajadippi, askellus penkille, lantionnosto ja vuorikiipeilijä liikkeinä. 

Kävin ulkona juoksemassa loman aikana lopulta vain muutaman kerran, sillä juoksulenkkien ajoitus päiviin oli vähän haastavaa. Kummallakin kerralla juoksin noin puolisen tuntia ja tein päälle (tai kesken lenkin) myös vähän lihaskuntoa. Ensimmäinen juoksulenkki oli John Prince Parkissa samalla kun Aada nukkui päiväunia vaunuissa ja Henri ja Isla leikkivät puistossa. Toisella lenkillä kävin yksi iltapäivä päiväuniaikaan ja juoksu tuntui tosi tahmealta iltapäivän kuumuudessa. Lisäksi tosiaan juoksin muutaman kerran kuntosalilla juoksumatolla, joten 2 lenkkiä/viikko tavoite täyttyi lomallakin. 

Lihaskuntoa juoksulenkin varrella

Askelkyykky ristiin taakse on kyllä yksi suosikkiliikkeistäni
Yksi iltapäivä tein myös Treenaakotona.comin Elinan vatsa-pakaratreenin, joka oli tosi hyvä setti. Treenaakotona.com toimi hyvin myös reissussa, kunhan wifi oli käytössä. Käytin heidän appia kännykällä ja jumppasin meidän vuokra-asunnon olkkarissa samalla kun tytöt ja Henu nukkuivat päikkäreitä! :) Mun kokemuksia treenaakotona.comista voit lukea lisää täältä!


Hymyilevä hikinaama treenin jälkeen
Varsinaisten treenihetkien lisäksi tuli lomallakin toki tehtyä vielä päälle useampia minitreenejä. Kuten tässä videossa näkyy pientä jumppaa samalla kun heijailin vauvaa uneen. Lisäksi tein useamman kerran lyhyitä coretreenejä ja juuri leikkipuistoissa kyykkyjä ym. siellä täällä. 

Coretreeniä palmujen alla. Ei huono!:)
Ah, ihania lämpimiä ja hikisiä muistoja! :D Nyt pitäisi orientoitua takaisin näihin talvikeleihin. Pakko sanoa, ettei kyllä houkuta ulos juoksemaan lähteminen nyt ollenkaan. Toivottavasti totun pian taas tähän kylmään, koska talvijuoksu on kuitenkin ihanaa! Tänään sunnuntaina ajattelin täällä kotona palata treenien pariin ja tehdä kotitreenin jossain kohtaa. 

Nyt herättämään tytöt!

Treenitrerkuin,
 Karoliina 


Seuraa myös Instagramissa: @candyontherun


4 kommenttia:

 1. Hih ihania kesäisiä kuvia. <3 Näitä on mukava katsellessa näin pakkasen paukkuessa :)

  VastaaPoista
 2. Hei, sulla on uskomattoman hyvä vartalo, ei vois uskoo että kaksi tyttöä olet synnyttänyt 😀 sulla vaikuttaa varmaan urheilutausta siihen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Suvi, kiitos paljon! Pikkuhiljaa se oma kroppa alkaa tulla esiin sieltä toisen raskauden jälkeen :)

   Poista