perjantai 18. tammikuuta 2019

Vuoden 2018 suosituimmat blogipostaukset

Heippahei! Terkkuja taas täältä Floridasta. Viikko takana reissua ja onneksi viikko vielä edessä, sillä nyt vasta viime päivinä ollaan alettu selvitä aikaeron aiheuttamasta väsymyksestä ja päästä enemmän rytmiin. Tänään jopa nukuttiin aamulla 7 asti, mikä oli ihanaa! Tänään suunnataan käymään Wellington Mallissa, päikkäriaikana toivottavasti pääsen karkaamaan juoksulenkille ja illalla ollaan tyttöjen kanssa kolmistaan, kun Henri lähtee katsomaan Florida Panthersien peliä. Lauantaiaamuna ajellaan Lakelandiin Tampan lähelle moikkaamaan serkkuni Kellyn perhettä! :) Sellaisia viikonloppusuunnitelmia siis täällä. Mukavaa viikonloppua ja kivoja lukuhetkiä tämän päivän aikaisemmin kirjoitetun postauksen parissa. 
***************
Vuoden suosituimpien (=luetuimpien) blogipostausten selvittäminen on aina yhtä mielenkiintoista. Niistä näkee tietysti, mikä on minäkin vuonna eniten lukijoita kiinnostanut. 
<3
Viime vuonna täällä elettiin selkeästi kahta teemaa: raskausaikaa ja palautumisaikaa + vauva-arkea. Ei ole siis ihme, että viime vuonna kirjoittamistani blogipostauksista luetuimmat ovat juuri tuohon aihepiiriin liittyviä ja tässä ne tulevat. 

Luetuimmat postaukset blogissani vuonna 2018

Hän oli vuoden 2018 blogitähti :D <3
Ja sitten on toki postauksia, joista tulee vuoden varrella omia suosikkeja. Sellaisia, jotka tuntuvat siltä, että JES, nyt kirjoitin hyvän postauksen. Ne postaukset ovat yleensä joko informatiivisia, pohdiskelevia tai käsittelevät asioita tai tapahtumia, jotka itse haluan muistaa.

Tässä omat suosikit viime vuodelta: 


Ehkä näistä löytyy joku postaus, jota et vielä ole lukenut? :) 
Kivoja lukuhetkiä ja nähdään täällä taas pian!

<3: KaroliinaSeuraa myös Instagramissa @candyntreenit & @candyontherun 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti