keskiviikko 27. marraskuuta 2013

HCR Street Teamin uusi kausi käyntiin ja kurkistuksia ensi vuoden Runille!

Moikka! Kivaa, että tänään on liittynyt uusia lukijoita mukaan remmiin, tervetuloa!! :) 

Eilen meillä oli tosiaan tämän syksyn ensimmäinen tapaaminen HCR Streat Team-porukan ja HCR-toimiston kesken, ja aiheena oli tietysti ensi vuoden HCR! Oli mahtavaa nähdä muita Street Teamilaisia ja toimiston porukkaa pitkästä aikaa! Ihan parasta tässä hommassa on ollut uusiin ihmisiin tutustuminen, ja mikäs sen mahtavampaa kuin samanhenkiset ihmiset, joiden kanssa voi puhua juoksusta ja siihen liittyvistä jutuista vaikka kuinka pitkään!  

Tiedättekö muuten mikä tekee minun mielestäni juoksijoista erityisiä? Oman kokemukseni mukaan juoksijat ovat todella kannustavaa ja mukavaa porukkaa! Muita kannustetaan avoimesti, annetaan vinkkejä ja iloitaan toisten onnistumisista. Se on ihan mahtavaa, koska kaikkien lajien kohdalla tämä ei ole ollenkaan itsestäänselvyys. Kateus ja pahan puhuminen selän takana on valitettavan yleistä joissakin lajipiireissä, joten koitetaan me juoksijat jatkaa tällä hyvällä tiellä jatkossakin! :)

"Otin haasteen vastaan!" Otatko sinäkin? ;) #HCR2014
Tosiaan, olen aika intona ensi vuoden HCR:stä!! Vaikuttaa todellakin siltä, että HCR-toimisto on pistänyt pyörät pyörimään ja kuunnellut meidän juoksijoiden palautteita viime vuodesta esimerkiksi maalihuollon, reitin kapeiden kohtien, yleisöpalveluiden, varustesäilytyksen ja monen muun asian suhteen! Ensi vuonna on siis luvassa uudistunut HCR, jossa päästään juoksemaan se puolimaraton eli 21, 0975km! ;)

Tässä omasta mielestäni tärkeimpiä uudistuksia ensi vuoden HCR:lla, jotka lisäävät tapahtuman viihtyvyyttä ja sujuvuutta: 
 • Lisää lähtöryhmiä ja ensimmäinen ”eliittilähtö”, jonne haetaan. Lähtöryhmien määrän kasvattaminen mahdollistaa niiden koon pienentämisen, mikä on hyvä juttu erityisesti reitin kapeissa kohdissa. Vähemmän tungosta siis tiedossa keskuspuiston kapeilla poluilla ja muissakin ahtaammissa kohdissa :)
 • Yleisöpalveluita tullaan parantamaan, jotta hekin viihtyvät tapahtumassa entistä paremmin
 • Maalihuollon jälkeen luvassa on ”tapahtuma-alue”, jossa soi hyvät musat ja on mahdollista jäädä fiilistelemään tunnelmaa! Siellä myös "family meeting point"-alue, jossa juoksijat voivat juoksun jälkeen tavata kavereita ja perheitään
 • Maalihuolto uudistuu ja vaihtaa paikkaa viimevuotisesta, huomattavasti toimivampi maalihuolto siis tulossa!
Näistä kaikista ja muista uudistukssista tulee tarkempaa infoa tapahtuman lähestyessä, mutta vaikuttavat mielestäni oikein lupaavilta jutuilta! :)

Fiilis oli korkealla viime vuoden HRC:ssä! Kuvassa Streat Teamista Laura H, minä, Siiri ja Laura P.

Street Teamin puolesta hyviä uudistuksia tulee olemaan viimevuotista huomattavasti parempi blogialusta, joka tulee toimimaan Sykesport.fi:ssä. Siitä lisää lähiviikkoina! Lisäksi tapahtumaa ja "häppeninkiä" tulee olemaan Runin tiimoilta jatkuvasti, mm. Intersportin, ASICS:n ja HCR:n yhteislenkkien muodossa ja maaliskuussa Go Expossa olemme mukana näkyvästi! :) Näiden lisäksi keksitään varmasti paljon kivoja juttuja ja tietysti treenaillaan kohti yhteistä tavoitetta! 

Omalla kohdallani tein tänään suunnitelmia joulukuun juoksutreenien suhteen, ja niistä kirjoittelen tarkemmin loppuviikosta.Tarkoituksena on nostaa juoksukunto kuuden viikon aikana sille tasolle, että pystyn tammikuun puolivälistä aloittamaan varsinaisen maraton- ja puolimaratontreenauksen. Rantamaratonin puolikkaasta lähtien olen juossut syksyllä todella vähän ylimenokauden ja pienten kremppojen takia, mutta nyt ne alkaa olla selätetty ja olen intoa täynnä juoksun suhteen! :)

Ja nyt päivän kysymykset: Oletko jo ilmoittautunut HCR:lle? Jos et, niin aiotko ilmoittautua? Ja onko treenit aloitettu ja kuinka ne sujuu? :)
  
Hyviä treenejä! 

-Karoliina


11 kommenttia:

 1. Hyvä meininki Karoliina! Tsemppistä treeneihin :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Minä ilmoittauduin HCR:lle viime viikolla! :) Kyseessä ensimmäinen puolimaratoni ja olen super innoissani juuri nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Jee, mahtavaa! :) Kun ilmoittautuu ajoissa niin on hyvin aikaa treenata ja hyvä valmistautuminen tekee kokemuksesta vieläkin mukavamman! Tsemppiä kovasti treeneihin! :)

   Poista
 3. Moro! Mukana ollaan HCR:llä taas, ensi vuonna seitsemäs kerta! Treenit aloitettu ja hyvällä fiiliksellä mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Hieno juttu! Ja wau, seitsemäs kerta on aika mieletön juttu! Mulla on edessä viides HCR ensi vuonna :) Hyviä treenejä sinne!!

   Poista
 4. Karoliina tää sun juttu toimii, sillä mä alan olla entistä vakuuttuneempi, että mun pitää juosta (tai kinkata / konkata) ensimmäinen puolikkaani HCR:ssä ;) Ihanaa alkaa elää näissä fiiliksissä jo näin hyvissä ajoin! Nämä sun postaukset nostaa kyllä mun juoksumotivaatiota, joten kiitos sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tiinuska, kiitos ihanasta kommentista!! :) Tykkään tsemppailla ja innostaa ihmisiä ja tosi ihanaa, jos se toimii! Lupaan olla sun ykköskannustajia, jos päädyt juoksemaan puolikkaan HCR:llä!! :) Kirjottelen huomenissa postauksen juoksutreenien lisäämisestä vähitellen, joten pysy kuulolla niin voit ehkä napata siitä ideoita oman harjoitusohjelman koostamiseen! :)

   Poista
 5. Noit negatiivisia juttuja löytyy myös työelämästä, valitettavasti :( Ne kannattaa jättää vaan omaan arvoonsa, unohtaa niin ettei kelaile mielessään niitä jälkeenpäin, muuten pilaa niillä myös oman arkensa. Itse kans muutaman kerran joutunut puremaan hammasta, harmillisia tapauksia. Näistä riittäisi puhuttavaa aikalailla, parempi keskittyä vain positiivisiin asioihin! Positiivisuus ruokkii positiivisuutta :) Eli keskittyy silloin vain omaan positiiviseen tekemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! :) Olet todella oikeassa. Negatiivisuutta on ihan liikaa tässä maassa, liittyen moniin aihepiireihin. Itsekin olen todennut, että positiivisuus on huomattavasti parempi lähtökohta lähes asiaan kuin asiaan ja yleensä positiivisten asioiden ajattelusta tulee hyvän kierre :) Eli ei muuta kuin positiivisia ajatuksia sinne suuntaan ja mukavaa joulukuun ensimmäistä viikkoa!! :)

   Poista
 6. Kiitos samoin, joulumielellä, vesikielellä kohti reipasta mieltä! :)

  VastaaPoista