tiistai 26. marraskuuta 2013

Huikea talviaamun juoksulenkki!

Eilen kovasti hehkuttelin matolla juoksua, mutta voi pojat mikä fiiiis oli juosta tänään ulkona, ihanassa talviaamussa! Ihan mieletön tunne! :)) Olen viime viikkoina puhunut ja kirjoittanut enemmän juoksusta kuin oikeasti juossut, joten juoksufiilis oli huipussaan tänään. Tein rauhallisen 8,5km:n lenkin pääasiassa rantaraittia pitkin ja pysähtelin usein kuvaamaan, koska maisemat oli upeita kirkkaassa talviaamussa! Pakkasta oli muutama aste ja tuulta ei nimeksikään, joten juoksun kannalta keli oli super! Okei, taidan sittenkin olla myyty talvijuoksuun <3, mutta en edelleenkään siihen pimeyteen, joten matollekin on käyttöä :) Tulisipa aurinkoinen talvi!

Tässä hieman kuvia aamun lenkiltä!

Mukavaa tiistaita! :) Raportoin huomenna lisää tämän illan Street team-tapaamisesta ja mitä kaikkea hauskaa on luvassa matkalla kohti ensi vuoden HCR:ää!

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja vähän kuuraa jo maassa. Aamuaurinko, kivan näköistä selkeällä kelillä. Melontakin noin tyynessä aamussa olis kiva kokea :) Kylmäähän jo alkaa olemaan, mut nätin näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, kiitos! Juu, tuo tiistai-aamu oli kyllä talvea parhaimmillaan, todella kaunis keli! :)

      Poista